hmm, ostatnio pisa³em tu rok temu, czas siê od¶wie¿yæ. ;d
1. Death Note chyba, sk³ania do przemy¶leñ jak siê g³êbiej wpatrzeæ. ;d
2. Dragon Ball, nostalgia *O*
3. Bleach ogl±da³em, ale za du¿o fillerów jak dla mnie. ;o
4. Naruto tak samo jak Bleach.
5. Love Hina nawet ¶mieszne by³o w sumie. ;o
*Patrzy an temat* Noo, co¶ dla mnie C:< tylko szkoda, ¿e same anime... Przyda³by siê gdzie¶ w pobli¿y te¿ temat do ulubionych mang. Ale ju¿ trudno.
Nie bêdê okre¶laæ na pierwsze, drugie (itd) miejsce. Bo za du¿o ró¿nych w±tków znam.
To mo¿e zacznê od klasyki - Pokemony XD . Wiadomo, tutaj siê rozpisywaæ nie bêdê, tylko powiem, ¿e oststnio co¶ siê wali.
Dalej te¿ kalsyka - Naruto XD . Znów chyba nie ma w±tpliwo¶ci . Alatsuki roxi X3
Pó¼niej wymkieniê dwa, których od bardzo dawna nie ogl±da³am, ale bardzo dobrze je wspominam. Chodzi mi o Yu-Gi-Oh! i Bayblade. W sumie to kiedy nie lecia³y Poki, chcia³am je ogl±daæ... Poz tym, trochê pierwszych odcinków Bayblade ogl±da³±m w wakacje na necie ;3 .
Teraz przejdê trochê dalej - Bakemonogatari. Na podstawie powie¶ci, wci±gnê³o mnie ogromnie. Niby trochê oddzielnych historyjek po ok. 2-3 odcinki, a jednak jest to po³±czone.
No i na koniec wymieniê niedawno zaczête (i które pewnie nied³ugo skoñczê) Asura Cryin'... Tutaj wymiata dla mnie wszystko: pomys³, fabu³a, styl rysunku, openy i endingi, g³upie sytuacje... Szkoda, ¿e zosta³o mi 5 odcinków do koñca ._. ... I pomy¶leæ, ¿e spodoba³ mi siê animiec, w którym kluczow± rolê pe³ni± wielkie maszyny ;3 .
A teraz szok: nie ogl±da³am DB ani Bleacha, mwahahahaha XD . A Shaman King mi siê znudzi³o po zaczêciu ogl±dania Naruto >3 .
Gdyby by³ temat dla ulubionych mang, wypisa³abym du¿o wiêcej tytu³ów XD
1. Full Metal Alchemist:Brotherhood!
2. Full Metal Alchemist(to ró¿nica. te na górze to anime na podstawie mangi a to 2 to zwyk³e anime)
3. y.. mo¿e.. Air! spoko anime.. szkoda, ¿e takie krótkie.
Ulubione to pierwsze sezony pokemonów. Wszystko by³o fajne nie robili nic na si³ê tak jak teraz. Yu-gi-oh Gx ulubioa seria z wszystkich Yu-gi-oh. I wreszcie samo Yu-gi-oh, do którego s± napisy w bardzo dobrej jako¶ci do 82 odcinka i trochê gorsze do 93.
Ja lubiê wiecznie ¿ywe Dragon Ball mimo i¿ jest g³upie tam siê tylko bij±, ale plus za tak± popularno¶æ no i jeszcze pokemony ale to tylko seria w Kanto i Johto.
Nie bêdê odkrywczy, ale od wieków pierwsze miejsce na mojej topli¶cie stanowi Death Note. Gdzie¶ niedaleko czaj± siê Code Geass, Bokura no i Neon Genesis Evangelion. Bleach, choæ to zwyk³a napieprzanka równie¿ jest moj± drug± mi³o¶ci±.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.