Jak wiecie lub nie wiecie wczoraj mia³em urodziny, tamtego dnia nie mia³em czasu by wej¶æ na forum i w najbli¿szym czasie te¿ raczej nie bêdê mia³ (tylko kilka dni). No ale przejd¼my do rzeczy, konkurs jest prosty a nagrody warte wygrania. Oto co mo¿ecie wygraæ:
Cytat:
Eevee, p³eæ dowolna, level 10,00
Ataki: Tackle, Tail Whip, Helping Hand, Sand-Attack, Sp. Attack: Take Down
Ability: Run Away/Adaptability
Cytat:
Vaporeon, p³eæ dowolna, level 10,00
Ataki: Tackle, Tail Whip, Helping Hand, Sand-attack, Sp. Attack: Aqua Tail
Ability: Water Absorb
Wiecie ju¿ co jest nagrod±, jednak nie tak ³atwo j± zdobyæ Wybieracie sobie jednego z wy¿ej wymienionych pokemonów, pod ka¿dym kryje siê pytanie zwi±zane z Michaelem Jacksonem którego jestem wielkim fanem Pytania s± proste wiêc nie ma siê czego obawiaæ, oczywi¶cie nagrod± jest wybrany wcze¶niej pokemon. No to...
START!
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Ostatnio zmieniony przez valen 1 Kwiecieñ 10, 17:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kurka, ptrzez ten ca³y wyjazd do szpitala zupe³nie zapomnia³am ._. ... To 1OO lat, zdrowia, szczê¶cia, sukcesów w ¿yciu i w internecie, dobrego humoru... Mog³abym tak wymieniaæ w nieskoñczono¶æ X3
Z tych eeveelucji... Leafeon. Bojê siê tylko tego pytania, bo siê na MJ'u nie znam XD
1. "Wanna Be Startin' Somethin'"
2. "Speechless"
3. "Jam"
4. "They Don't Care About Us"
5. "Human Nature"
6. "Smooth Criminal"
7. "The Way You Make Me Feel"
8. "I Want You Back"
9. "The Love You Save"
10. "I'll Be There"
11. "I Just Can't Stop Loving You"
12. "Beat It"
13. "Black or White"
14. "Earth Song"
15. "Billie Jean"
16. "Man in the Mirror"
17. "This Is It"
18. "Heal the World"
Sygnatura użytkownika
"Szko³y to po prostu uprzywilejowane instytucje sadystyczne" [E. Zagad³owicz]
Ja równie¿ przepraszam, ¿e zapomnia³em, ale obiecujê, ¿e otrzymasz ode mnie prezent w swojej grze <3 Napisz mi tylko na gadu, co chcesz dostaæ
I oczywi¶cie 100 lat i spe³nienia marzeñ
Mini ukrad³a¶ mi mojego kochanego Umbreona <beczy>
Zastanawiam siê nad Glaceonem a Flareonem, ale co¶ ostatnio spodoba³ mi siê, Flareon wiêc jego poproszê
Co NIE spodoba³o siê Quincy'emu Jonesowi w piosence "Billie Jean" lecz nie zosta³o zmienione oraz jak Jackson wyt³umaczy³ zbyt d³ugie intro w tej piosence?
Chyba trafi³e¶ na najtrudniejsze pytanie.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
No ciê¿kie pytanie mi przydzieli³e¶, ale jako¶ uda³o mi siê znale¼æ odpowied¼ na nie :>
No, wiêc odpowiadam :
Quincy'emu Jonesowi w piosence "Billie Jean" nie spodoba³ siê tytu³ chcia³, aby nazywa³a siê "Not My Lover". Uwa¿a³, ¿e gdy s³uchacze zaznajomi± siê z tytu³em, mog± uznaæ, ¿e Jackson nawi±zuje do gwiazdy tenisa, któr± by³a wówczas Billie Jean King.
Jackson wyt³umaczy³, ¿e d³ugie intro sprawia, ¿e chce siê tañczyæ. Jackson wygra³ ró¿nicê zdañ: tytu³ zosta³, a piosenka mia³a d³ugie intro.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.