POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
13 Pa¼dziernik 12, 17:00
Romy gier V generacji!
Autor Wiadomo¶æ
NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 10, 16:16   

@up
i jakiej¶ dobrej nazwy ;d
@top
w±tpiê, ¿eby zrobili pokemony na 3DS'a wiêc raczej pójdzie na no$gba ale bêdzie sie ¶cinaæ i woolno chodziæ. :/

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 10, 16:18   

kaze'aze, zauwa¿y³e¶ co¶? ka¿da nowa gena poków jest na now± konsolê, na 100% wydadz± j± na 3DS, to mo¿na ju¿ nazwaæ"tradycj±"

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 10, 16:27   

wyobra¿asz sobie pokemony w 3D?(nie chodzi o takie np. na GameCube[czy inne])

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 31 Marzec 10, 16:37   

Tak wyobra¿am sobie. Nie wiem dlaczego ty nie.
No i nie uwa¿am aby ka¿da gra na t± konsolê by³a w 3d.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 10, 16:38   

Battle Revolution wysz³o bardzo ³adnie, nie wiem czemu masz do tego zastrze¿enia

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 10, 17:17   

no nie wiem jako¶ mi to nie pasuje do pokemonów...

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 1 Kwiecieñ 10, 17:14   

Pokemon Battle Revolution to inna gra, zupe³nie nie Pokemonowa. Jedyne co jest takie samo to stworki.
[/spam]
Nowe Pokemony na 100% bêd± na Ds-a, bo 3DS wyjdzie dopiero w 2011 roku, a zawsze tak by³o, ¿e trochê trzeba by³o poczekaæ na now± konsolê:
GameBoy Advance - 2000r.
Pokemon RS - 2003r.
Nintendo Ds - 2004r.
Pokemon DP - 2006r.

Sami widzicie :)

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 1 Kwiecieñ 10, 20:26   

no ale po co robiæ 3 gry(D/P/Plt, HG/SS i ??/??[xd]) na t± sam± konsolê? to trochu g³upie :p oczywi¶cie jak na standardy nintendo ;d

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 1 Kwiecieñ 10, 20:53   

prawda jest taka ¿e je¶li wysunie siê "wnioski" z tego co napisa³ szymbar, nowa gena poków zawsze wychodzi na now± konsolê rok-pó³tora po premierze konsoli.

w sprawie V Geny sprawa jest aczkolwiek trochê dziwna, mieli¶my ju¿ 3, zaraz 4 kinówki i tylko 2 poki znamy, gdy, w kinówkach 6-9, znali¶my ju¿ niez³± gromadkê(Munchlax, Manaphy, Lucario, Chachot, Baby mantyne i jeszcze kilka) a tu tylko 2 oficjalnie, robi siê ciekawie.

ale to ju¿ inna tematyka.

Sygnatura użytkownika

ryu15 
Pewnie nie zna PokeMana
LostSoul/DarkHeart

Do³±czy³: 18 Mar 2010
Sk±d: Huta Novum (Krak)
Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 01:37   

Wiecie... to trochê naiwne wyci±gaæ takie wnioski. Nintendo nie ma raczej ¶cis³ego grafika "w tym roku wypu¶cimy now± konsolê handheld, w tym grê, w tym kinówkê, wtedy poka¿emy nowe pokemony itd..." Na pewno pracuj± jak mróweczki, ¿eby wypu¶ciæ nowy sprzêt, który zapewni im przyp³yw ¶wie¿ej gotóweczki, ale równe odstêpy czasowe maj± na to raczej ma³y wp³yw.

Apropos obaw szymbara - devkity do robienia gier na 3DS ju¿ wypu¶cili (tak przynajmniej s³ysza³em). Wiêc nowe poki mog± powstawaæ nawet w tej chwili. Ale nadal apelujê, ¿eby nadmiernie siê tym nie ekscytowaæ. Gra na pewno nie wyjdzie od razu, razem z konsol±, niby jakie¶ mario.

Trudno mi sobie wyobraziæ jak bardzo nowa zabawka bêdzie siê ró¿niæ od NDS, ale je¶li to bêdzie perspektywa GB<GBA... to trochê inna rozmowa. Podobno ma mieæ moc obliczeniow± porównywaln± z Gamecubem. Ale my¶lê, ¿e nintendo nie jest na tyle g³upie, ¿eby tak radykalnie przenosiæ wymiar serii. Zabieg, który zrobili z czwart± generacj± by³ moim zdaniem jak najbardziej do zaakceptowania. Scenki z ró¿n± perspektyw± kamery w HG/SS te¿ by³y do pogratulowania. Wiêc id±c krok dalej - zwiêkszaj±c elastyczno¶æ kamerki uwa¿am za dobry pomy¶³. Ale je¶li przy okazji konsola bêdzie robiæ psikusa naszemu zmys³owi wzroku, to mo¿e okazaæ siê mêcz±ce. Ja np. nie potrafiê wytrzymaæ w kinie z okularami 3d...

Sygnatura użytkownika
: )

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku