Haruka jest fajna, ale ja wolê Kasumi bo by³a z nami tak d³ugo,¿e w nowej krainie powinna wróciæ, my¶lê,¿e nowa kraina bêdze t± ostatni± z Satoshim poza tym je¶li to prawda to bardzo dobrze by by³o ca³± trójkê zobaczyæ znowu razem...potem mo¿e byæ jaki¶ nowy heros
mam nadziejê,¿e tego nie spartol±
Wszyscy May, May May ale ja stawiam na Misty, mam sentyment do Blekitnego Wzgórza a co za tym idzie do i do Misty, stawiam na nia a pozatym miala fajne poki (szczegolnie Psyduck xd)
Oczywi¶cie, ¿e Misty. Jaki by³by ze mnie fan, gdybym na ni± nie zag³osowa³.
Za co:
- najciekawszy charakter
- razem z Ashem i Brockiem tworz± najlepsze trio
- k³ótnie z Ashem
- wodne poki rulez
- za Togepi
- no i wbrew opinii innych, to ona jest dla mnie naj³adniejsza
Dawn za jej Piplupa (Uwielbiam Piplupki!) i za wieeeeele zabawnych wpadek (Jak na przyk³ad pierwszy odcinek DP, gdzie zgubi³a drogê). I jeszcze jedno... jest najs³ita¶niejsza! (Naj³adniejsza...)
Misty choæ Mzy troche mniej ale te¿ ujdzie a serja diament i per³a z down jest jak to powiem dziecinna jak chodzi o tego bachora down czase m jej co¶ sie uda ale 1 na 30
Sygnatura użytkownika
nie ma lepszego od mewtwo potê¿nego, nie ma gorszego od od arceusa g³upiego !!!!
Kim jestem... czym jestem..../?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.