Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 28 Marzec 10, 11:25
a powiem jedno:
5 generacja na pewno nas zaskoczy. ju¿ po wygl±dzie zorui i zoroarka to widaæ. mhroczna generacja ;d
a te fejki... dziwi mnie tylko 1: czemu wszystkie startery trawiaste(wyj±tek-treecko) nawet fejki, s± na 4 ³apach/nogach? _-_...
a powiem jedno:
5 generacja na pewno nas zaskoczy. ju¿ po wygl±dzie zorui i zoroarka to widaæ. mhroczna generacja ;d
a te fejki... dziwi mnie tylko 1: czemu wszystkie startery trawiaste(wyj±tek-treecko) nawet fejki, s± na 4 ³apach/nogach? _-_...
Tutaj chyba nie¶wiadomie mo¿esz mieæ racje. Przecie¿ 4ta generacja by³a zapowiadana poke-dzieæmi i rzeczywi¶cie wiele tych bachorów siê w niej przewinê³o.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.