Tak, mam kilka sensownych powodów, dla których postanowi³em zorganizowaæ pierwszy w historii mojego "mistrzowania" na PokeCollecie. Oczywi¶cie pierwszym z powodów jest fakt, ¿e mam ju¿ swoj± pi±teczke, uzbiera³em j± w sumie do¶æ szybko. Po drugie nadchodz± ¶wiêta, jak zapewne doskonale wiecie jutro uroczysto¶æ Niedzieli Palmowej, która to rozpoczyna okres wielkiego tygodnia. Postanowi³em wiêc otworzyæ konkurs. Bêdzie on barzo prosty wybieracie sobie jednego z poni¿szych Pokemonów, po czym odpowiadacie na jedno pytanie, które wy¶lê Wam na pw. Na odpowied¼ macie dok³adnie 48h. Oficjalne wyniki og³oszê w wielk± sobotê. Oto Pokemony, jakie macie do wyboru:
Wybierajcie nie ¿a³ujcie, konkurs tylko dla moich graczy !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.