POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:41
Zapisy :3
Autor Wiadomo¶æ
jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 27 Marzec 10, 09:04   

Cytat:
Pro¶by, ¿yczenia: Nie m¶cij siê ;o.

Hola, hola, nie zapomnê momentu jak Beedrile i Vesp ci±gle ku³y mnie swoimi kolcami ;x

Nie wiem, czy podo³am, ale mam nadziejê, ¿e tak. Czyli oczywi¶cie przyjêty, grê za³o¿e pewnie wieczorkiem :P

I tym piêknym sposobem zosta³o mi ju¿ tylko JEDNO wolne miejsce, dlatego teraz bardzo proszê szczególnie wysiliæ siê we WSZYSTKICH punktach Waszego zapisu. I nie przyjmê ju¿ byle kogo.

tommyw 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Lip 2009
Sk±d: z Johto
Wys³any: 27 Marzec 10, 16:23   

Imiê, Wiek Richy, 15 lat
Wygl±d
Profesja koordynator
Kraina Johto, na obrze¿ach Cherrygrove City
Starter Zorua
Charakter Spokojny i wychowany w wiêkszo¶ci sytuacji, ale furiê mo¿e u niego wywo³aæ jaka¶ nieznaczna drobnostka. Trochê naiwny, lecz bez przesady - jak mu siê wci¶nie co¶ naprawdê nieprawdopodobnego to nie uwierzy. Uwielbia wszystko co s³odkie i milusi ;)
P³eæ ch³opak
Historia Richy pochodzi z zamo¿nej rodziny trenerskiej. Rodzice nie popierali jego niechêci do walk, których uparcie unika³, wiêc zapisali go do szko³y dla m³odych trenerów. Jak siê pó¼niej okaza³o by³ on najgorszym pocz±tkuj±cym jaki uczêszcza³ do tej szko³y. Raz nie wytrzyma³ tyranii rodzicielskiej i uciek³ z domu, ale po tygodniu zosta³ znaleziony w pobliskim Centrum Pokemon. Przez nastêpny tydzieñ by³ trzymany pod ¶cis³ym nadzorem w obawie przed kolejn± ucieczk±. Mija³y miesi±ce, a rodzice dalej nie akceptowali jego upodobañ. W koñcu zdo³a³ ich przekonaæ do pozwolenia mu we wziêciu udzia³u w lokalnych Pokazach Pokemon. Wygra³ bez wiêkszych problemów dziêki czemu zdoby³ uznanie rodziny. Po roku za swoim domem w krzakach znalaz³ dziwne jajo nieznanego mu Pokemona. Podczas, gdy ogrzewa³ je przy kominku pêk³o i wyklu³ siê z niego Pokemon jakiego nigdy wcze¶niej nie widzia³. Po oglêdzinach stworka stwierdzi³, ¿e jest to ów tajemniczy mroczny lis, który pojawi³ siê w Sinnoh. Zaprzyja¼ni³ siê z nim i razem postanowili wyruszyæ w swoj± podró¿.
Cel Z³apaæ wiele piêknych i silnych Pokemonów oraz razem z nimi wygraæ Wielki Festiwal.
Pro¶by, ¿yczenia gra nielevelowa

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 27 Marzec 10, 17:08   

I tym piêknym sposobem jestem zmuszony zamkn±æ zapisy.
Kolega wy¿ej przyjêty, pomimo tego, ¿e historia jaka¶ rewelacyjna nie jest ^-^
Proszê siê NIE ZAPISYWAÆ!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku