Wys³any: 24 Marzec 10, 08:42 Chluba rodu McDonnery ...
Pochodzisz z do¶æ bogatej rodziny, dlatego Twoi dziadkowie z mi³± i ogromn± chêci± wrêczyli Ci na samym pocz±tku Twojej podró¿y aplikacjê, z dok³adnie 1000$ w ¶rodku. Starszy brat skonstruowa³ specjalnie dla Ciebie niesamowity, ultra nowoczesny PokeDex, za¶ rodzice hojnie obdarowali Ciê dok³adnie 5 PokeBallami. W koñcu nasta³ ten dzieñ, kiedy wyruszasz w podró¿, a w³a¶ciwie wyruszacie, bo zawsze przy twym boku bêdzie podró¿owa³ przyjaciel z dawnych lat:
I oczywi¶cie zeskanowa³a¶ swojego Caterpie, Twoim rewelacyjnym PokeDexem:
PokeDex powiedzia³ Ci równie¿, ¿e za dwa levele Caterpie stanie siê Metapodem, za¶ za 5 leveli stanie siê piêknym motylkiem - Butterfree. To tyle, czas wyruszaæ w podró¿, pani McDonnery ^o^
Wiek: 29 Do³±czy³a: 22 Mar 2010 Posty: 7 Sk±d: Wielkopolska.
Wys³any: 24 Marzec 10, 16:33
-Wspaniale!- powiedzia³am. Cieszy³am siê, ¿e to ten Caterpie. Widzia³am j± wcze¶niej gdzie¶ w ogrodzie czy co¶. Nawet do niej mówi³am. Chocia¿.. on chyba mnie wtedy mnie s³ucha³. I tak kochany z niej pokemon.-A wiêc..-zaczynam beztrosko. A przecie¿ kto¶ móg³by pods³uchiwaæ?!W prawdzie mówi±c jestem taka szczê¶liwa- bo to Caterpie!-, ¿e nie my¶lê o niczym innym. Patrzê siê ca³y czas na robaczka i kontynuujê-Ruszajmy. Musimy siê dog³êbnie nauczyæ ró¿nych technik, opanowaæ wszystkie ataki- równie¿ dog³êbnie i jak najlepiej oczywi¶cie. Wiêc zwa¿aj±c na to, ¿e mamy tylko pó³ roku to.. Mo¿e byæ ciekawie.- ju¿ na wstêpie t³umaczê robaczkowi co, gdzie i jak.- Oczywi¶cie bêdê ju¿ ci opisywaæ i mówiæ jak maj± wygl±daæ ró¿ne techniki i taktyki.-Spogl±dam z utêsknieniem i mi³o¶ci± na ma³± samiczkê.-Ach.. jeste¶ taka piêkna. ¯al mi, ¿e bêdziesz musia³a siê tak namêczyæ. Chocia¿ tylê mogê.. Je¶li pozwolisz.- mówi±c to zabieram j± na rêce i k³adê sobie na ramieniu.
Sygnatura użytkownika
My PBF:
My MG: aj.![pracujê nad tym!]
My Name?: ?
Pokemon[s]:
..
Caterpie z rado¶ci± usiad³a Ci na ramieniu. By³o jej tam niesamowicie wygodnie, jej oczka tak szybko siê za¶wieci³y. Ach, a¿ zakrêci³a Ci siê ³ezka w oku ... Pomijaj±c takie pierdó³ki po prostu ruszy³a¶ ... sz³a¶, sz³a¶, sz³a¶ kiedy w koñcu zacz±³ sypaæ ¶nieg, a tu¿ obok Was pojawi³ siê jaki¶ do¶æ tajemniczy Pokemon, którego nigdy jeszcze nie widzia³a¶ ...
Wys³any: 25 Marzec 10, 14:15
-Aaaaj! Bojê siê! Caterpie rób co¶!- powiedzia³am w obliczu paniki. Nagle oprzytomnia³am no przecie¿!- Caterpie. S³uchaj uwa¿nie. Podrzucê ciê w stronê tego.. kogo¶ lub czego¶, a ty z wyskoku zaatakujesz Tackle. Powinno wyj¶æ dobrze. Nawet bardzo dobrze, bo z wyskoku i bêdzie wiêksza si³a.. Oby tylko siê nie ruszy³.. Wtedy spadniesz na ziemie. Gdy wyl±dujesz u¿yj String Shot. Dobrze?- powiedzia³am. Zabra³am g±sienicê na rêce i zabra³am zamach by j± wyrzuciæ...
Sygnatura użytkownika
My PBF:
Pokemon[s]:
..
Na szczê¶cie dziki Pokemon wcale nie mia³ wobec Ciebie wrogich, ani z³ych zamiarów, dlatego ca³a Twoja panika by³a zdecydowanie zbêdna ^-^ Kiedy tylko bli¿ej przygl±dnê³a¶ siê stowrkowi, zauwa¿y³a¶, ¿e wygl±da on dok³adnie tak:
Hej! To mój Pokemon ... - powiedzia³ jaki¶ kole¶, po czym zabra³ swojego Snovera. Nic Ci siê Wam nie sta³o? - zapyta³ Ciebie i Caterpie, po czym szturchn±³ swojego stworka ... =3
Wys³any: 27 Marzec 10, 12:41
-Nie nic. A co mia³o siê staæ?!...-odpowiedzia³am."A co mia³o siê staæ baranie"- pomy¶la³am sobie.Jestem z³a, ¿e jeszcze nie spotka³am jakiego¶.. ciekawego okazu. Ca³y czas gapiê siê jak zaklêta na.. tego pokemona. Dziwny jaki¶.- Co to za pokemon? Pozwolisz..- zaczê³am, wyci±gaj±c pokedex. Przecie¿ niegrzecznie tak ³aziæ przy ludziach do innych i skanowaæ ich poki. Czekam na odpowied¼ czy mogê zeskanowaæ tego.. pokemona.
Sygnatura użytkownika
My PBF:
Pokemon[s]:
..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.