Od niedawna interesuje mnie umulacja playstation 1 na windowsa XP profesjonal ale wszystkie umlatory s± bardzo skomplikowane a po 1,5 miesi±ca szukania prawie siê za³ama³em wiêc b³agam by¶cie pisali w tym temacie jakie emulatory polecacie jak siê nimi pos³ugiwaæ a i najwa¿niejsza rzecz PISZCIE JAK SIÊ Z NICH KORZYSTA np.klikasz play i wybierasz plik z gr± a i jak mo¿na dawajcie linki z download JE¦LI WRZUCICIE TO PE£NY BY NP. NIEBRAKOWA£O BIOSU
Emu
Tutaj siê zarejestruj na tej stronce i tam on ma emu i du¿o romów do PSX
PSX emu - jest ju¿ wszystko skonfigurowane jak co, biosów nie brakuje.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 9 Marzec 10, 16:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
dziêkujê!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie dziêki!!!!....
[ Dodano: 9 Marzec 10, 17:23 ]
ej s³uchaj mam k³opot z tym zawsze jak w³±czam to musze wybraæ bios a dotego jak chce greotworzyæ to mi siê nic nie dzieje poza tymi samymi napisami translate adress na tym drugim czym¶ co robiæ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.