POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
22 Maj 12, 19:41
Czy uda mu siê zostaæ tym najlepszym?
Autor Wiadomo¶æ
jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 23 Marzec 10, 17:24   Czy uda mu siê zostaæ tym najlepszym?

Oficjalne, koñcoworoczne rozdania ¶wiadectw, ju¿ za Wami, co prawda nie jeste¶ w klasie najlepszy, ale Twój nauczyciel i jednocze¶nie wychowawca, stwierdzi³, ¿e jeste¶ na tyle dobry, ¿eby daæ Ci kredyt zaufania. W dniu swojej podró¿y otrzyma³e¶ od niego PokeDex, PokeNav, i 3 PokeBalle. Najwiêkszym i najbardziej cennym obdraunkiem, by³ i jest a¿ do dzi¶:

... Pokemon, który zosta³ Ci przydzielony jako starter - to Tyrogue, waleczny stworek ^-^ Wyszed³e¶ z domu. Pa synku, wracaj szybko. - powiedzia³a Twoja mama, po czym wrêczy³a Ci do kieszeni ma³y potrfelik. No có¿ przygodê czas zacz±æ ;b

Run
Gapa, gubi PokeBalle
Lubie Placki

Do³±czy³: 24 Sty 2010
Wys³any: 23 Marzec 10, 17:30   

-A pomy¶leæ, ¿e niedawno jeszcze zaczyna³em tê szko³ê - mrukn±³em pod nosem jeszcze ostatni raz odwracaj±c siê w kierunku swojego domu i szko³y, a przynajmniej zobaczyæ je po raz ostatni na kilka miesiêcy, tygodni czy nawet lat. Po chwili jednak przypomnia³o mi siê, ¿e nie zeskanowa³em swojego nowego przyjaciela, wypu¶ci³em go z jego Poke-Kuli, po czym przywita³em siê z nim:
-Cze¶æ Tyrogue, jestem od dzi¶ twoim nowym trenerem - mówi±c to nakierowa³em PokeDex na stworka.

Sygnatura użytkownika

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Wys³any: 23 Marzec 10, 17:39   

Cytat:

Tyrogue, Samiec
Ataki: Tackle, Helping Hand, Fake Out
Specjalny: Nieznany

Tyle PokeDex powiedzia³ Ci o Twoim nowym i jedynym z reszt± Pokemonie. Tyrogue popatrzy³ siê na Ciebie z ironi±, chcia³ Ci co¶ powiedzieæ, ale oczywi¶cie nie móg³. Twoj± uwagê przyku³a jednak taka osóbka:

... A w³a¶ciwie co¶ co lekko wystawa³o jej z kieszeni, by³a to jaka¶ b³yskotka, co¶ podobnego do wst±¿ki, kiedy dziewczyna tylko siê do Ciebie zbli¿y³a, nadarzy³a siê okazja, ¿eby przyjrzeæ siê temu - czemu¶.

Czyli jest to wst±¿ka o ³adnym, cytrynowym kolorze. Masz wiêc do czynienia z Koordynaotrk± ^-^

Run
Gapa, gubi PokeBalle
Lubie Placki

Wys³any: 23 Marzec 10, 17:46   

-Fajnie, ¿e jest koordynatork±, mo¿e ma jakie¶ dobre pokemony - pomy¶la³em sobie i po chwili podszed³em do dziewczyny, a nastêpnie powiedzia³em:
-Eee... cze¶æ, widzê, ¿e masz wst±¿kê, czy to znaczy, ¿e jeste¶ Koordynatork±? - po chwili spojrza³em na jej twarz, aby dok³adnie siê jej przyjrzeæ, po czym jeszcze raz spojrza³em na jej wst±¿kê i czeka³em na odpowied¼, na pytanie, które zada³em.

Sygnatura użytkownika

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Wys³any: 24 Marzec 10, 08:21   

Dziewczyna chyba przeczyta³a Twoj± my¶l, bo kiedy tylko chcia³e¶ ujrzeæ jej Pokemona z jej kieszeni wy³oni³ siê ciemno-czerwony laser, który od razu przeobrazi³ siê w jakiego¶ Pokemona. Stworek ten przypomina³ nieco bia³y kokon wygl±da³ dok³adnie tak:

Tak, jestem Koordynatork±, chcia³am w³a¶nie potrenowaæ wraz z moim Silcoon i Budew do kolejnych Pokazów, które odbêd± siê ju¿ wkrótce, ostatnio w³a¶nie uda³o mi siê zdobyæ jedn± wst±k¿ê.
- odpowiedzia³a dziewczyna, po czym wyrzuci³a w górê jeszcze jeden PokeBall, tym razem by³ to nastêpuj±cy stworek:

Run
Gapa, gubi PokeBalle
Lubie Placki

Wys³any: 24 Marzec 10, 16:45   

-Widzê, ¿e masz dwa pokemony, ja dopiero co wyruszy³em w podró¿ pokemon i mam tylko tego - mówiê i z dum± wypuszczam ze swojego PokéBall'a, Tyrogue.
-Mo¿e wygl±da na gro¼nego, ale jest przyjazny - dodajê po chwili przygl±daj±c siê jej pokemonom, nastêpnie przysz³o mi co¶ na my¶l:
-Wiem, ¿e jeste¶ koordynatork±, mo¿e to g³upio zabrzmi, ale... mo¿e chcia³aby¶ ze mn± zawalczyæ 1vs1?

Sygnatura użytkownika

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Wys³any: 24 Marzec 10, 20:12   

Hmmm walka, powiadasz? Dziewczyna, któr± dopiero co pozna³e¶ zaczê³ my¶leæ i g³ówkowaæ. No sama nie wiem ... Na jej twarzy pojawi³y siê czerwoniutkie rumieñce. Niech bêdzie - powiedzia³a z ogromn± chêci±. Có¿, czy¿by tak nagle obudzi³a siê w niej chêæ walki, raczej nie, ona chyba co¶ knuje, szkoda tylko, ¿e nie wiesz co ^-^ Silcoon, id¼! Dziewczyna wyrzuci³a PokeBall, z którego wyszed³ wymieniony wy¿ej Pokemon. Twój Tyro jest gotowy do walki!

Run
Gapa, gubi PokeBalle
Lubie Placki

Wys³any: 24 Marzec 10, 20:24   

-Ciekawe czemu tak siê u¶miecha - pomy¶la³em sobie z lekkim zdziwieniem.
-Dobra w takim razie id¼ Tyrogue, jeste¶ dziewczyn±, wiêc pozwolê ci zacz±æ! - doda³em po chwili jakby dumny, ¿e daje dziewczynie pierwszeñstwo. Nastêpnie z niecierpliwo¶ci± czeka³em na jej ruch.

Sygnatura użytkownika

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Wys³any: 26 Marzec 10, 17:09   

Tyro stan±³ tu¿ obok Budew, po czym spojrza³ Pokemonowi wprost w jego oczy, ten lekko siê przestraszy³, odskakuj±c tu¿ obok nogê swojej Trenerki, a w³a¶ciwie Koordynatorki. Dziewczyna pokaza³a mu swoj±, jedyn± jak siê okaza³o wst±¿ke, mia³o to chyba dodaæ mu otuchy, po czym wypowiedzia³a swoj± taktykê. Teraz Ty! - wykrzyknê³a do Ciebie, gestykuluj±c g³ow± ^^

Run
Gapa, gubi PokeBalle
Lubie Placki

Wys³any: 26 Marzec 10, 17:12   

-No wiêc dobrze, Tyrogue pierw, aby uniemo¿liwiæ Budew'owi atak w 1-szej rundzie podbiegnij i u¿yj Fake Out, nastêpnie odskocz w bok i zacznij uderzaæ Tackle. Po tym jeszcze raz postaraj siê trafiæ Fake Out, po czym wyskocz w górê i spadnij na niego cia³em, po czym dobijaj Tackle! - krzykn±³em podekscytowany moj± pierwsz± walk±. Ca³y czas obserwowa³em ruchy mojego Tyrogue.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: