Ale jakie odcinki ? Gdzie emitowane ? Bo jest emisja w USA, w Japonii, w Polsce, Niemczech, W³oszech...
Byakurai napisa³/a:
Galactic Battle 162
Facepalm. GB ma 52 odcinki bo to SEZON (GB to s12), a nie Seria/Saga - np. DP, BW.
Numeracja wprowadzaj±ca w b³±d poza tym, opisano odcinki które DXD zapremierowa³o dopiero po pó³ roku od wydania gazetki, wiêc LOLZ, opisywaæ dla PL czytelnika co¶, z czym oficjalnie siê jeszczee nie zetkn±³. Poza tym dysonans - bo w czasie wydania gazeki w TV nadal leci poprzednia seria.
Jeden Wielki LOL z dzia³u o Anime, i szkoda ¿e dobre chêci - pierwsza "strona gazetki jest o Anime - zosta³y zmarnowane katastrofalnym wykonaniem.
Wywiady nie pasuj± tematycznie do forum i gazetki z oczywistego powodu. Nie s±dzê, aby w Lutowym numerze np. Nowej Fanstastyki by³y wywiady o czyms co nie jest fanstastyk±.
Mimab to dobry pomys³, tylko ukaza³ siê z b³êdem, bo ka¿dy kto ogl±da³ 272. odcinek (12 odcinek sezonu 6 = ostatni odcinek serii MQ) wie, ¿e Ash kocha Misty najbardziej i bardzo cierpia³ przy rozstaniu.
Horoskop - mieszane uczucia mam, "plus" za sprity Poków, choæ w opisie winno byæ np, ¿e danego dnia z³apiesz Charmandera itp.
Ca³y dzia³ humor nie mia³ NIC wspólnego z Pokemon, czyli niedobry dzia³.
Xillor napisa³/a:
No jest kilka b³êdóa mianowicie:
Cytat:
je¿eli cos mu nie pasi
- chyba pasuje
Cytat:
, co chcesz przekazaæ naszym user±
- raczej userom
Cytat:
Plusle i Minuse
- Minun
Pomin±³em takie b³êdy jak brak spacji czy brak "ê" w s³owie "siê".
A tak za ca³okszta³t 7,5/10.
LOLZ. Dla mnie b³êdami s± niektóre ca³e dzia³y, a literówki to ju¿ detal - gwó¼d¼ do trumny.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.