Hej!Mam problem z latias.U¿ywam mojego ninjaksa,ale zanim u¿yje ataku mean look ona wieje!Co robic?Ninjaks ma 20lv,bo nie chcia³o mi siê go trenowac.
Sygnatura użytkownika
Imie:Kuba G
Pokemony:
Castform(3 sztuki)
P³ec:Faceci
lv:po 50
ataki:rain dance,sunny day,hail,-------
Maj± fio³a na punkcie pogdy.
Jirachi
P³ec:brak
lv:100
Ataki:iron tail,confusion,psybeam,sonicboom Nie lubi jak mu siê rozkazuje.
Pichu
P³ec:samica
lv:15
ataki:volt tackle,thurder shock,-------,-------
Nie walczy,ale czasem porazi.
Wyposarzenie:Pokeballe(6 z pokemonami,34 puste)10 kg pokeblocków,karta trenera,³apacz shayminów,apteczka,pokenavigator,pokedex,wykrywacz shayminów,rozk³adana lodówka,pud³o na odznaki,pud³o na wst±¿ki,notes,woreczek na jagody,gumowe rêkawice,strój kompielowy,¶piwory,namiot,pi¿amy,chlebak.
TO bardzo proste.
Odpowiedz jest tak prosta i rzeczywista ¿e wstyd siê przyznaæ.
Trzeba wytrenowaæ Ninjaska.
Taaak wieniec dla pana.
No dobra a tak na serio to piszesz ¿e nei chce ci siê go trenowaæ iszukasz odpowiedzi. Ch³opie za³amujesz.
I radzê zmieniæ go na Crobata. Jest szybszy.
Ewentualnie :Master Ball.
Pichu
Wyposarzenie:Pokeballe(6 z pokemonami,34 puste)10 kg pokeblocków,karta trenera,³apacz shayminów,apteczka,pokenavigator,pokedex,wykrywacz shayminów,rozk³adana lodówka,pud³o na odznaki,pud³o na wst±¿ki,notes,woreczek na jagody,gumowe rêkawice,strój kompielowy,¶piwory,namiot,pi¿amy,chlebak.
Poniewa¿ Wailord jest...wolny.
Musisz mieæ pokemona z wysokim speedem. Jak pisa³em polecam Ci Crobata.
Ninjask te¿ mo¿e byæ ale na wy¿szym levelu. To tyle. Nic innego nie poradzisz.
Pichu
A Blaziken ma Mean Looka? Jego Base Speed jest mniejszy od Base Speeda Latiasa.
Ka¿dy pokemon na wysokim lvlu mo¿e zd±¿yæ go zaatakowaæ.Cholera.trening Ninjaska
Albo jest te¿ taki fajny trik na emulatorze. Wciskasz Shift+ F4 i masz szybki zapis. Wchodzisz w menu Balli, rzucasz chocia¿by Great Balla i czekasz na efekt. Jak siê uda, to cacy. Jak nie, to wciskasz samo F4 i wracasz do chwili, w której zapisa³e¶. Trik jest bezpieczny, nie powoduje ¿adnych komplikacji.
Jak nie chcesz, to musisz wytrenowaæ Ninjaska. Albo mo¿esz ryzykowaæ z Quick Claw. Dajesz go Ninjaskowi i liczysz na to, ¿e uda ci siê zaatakowaæ szybciej.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Szczerze to nie polecam tego trika, bo kiedy raz go u¿yjesz zegar w grze Ci siê zatrzymuje na jednej godzinie i przez to nie ma siê dostêpu do przyp³ywu lub odp³ywu, ale i na to s± sposoby ;)
A jedynym sensownym wyj¶ciem wydaje mi siê trening Ninjaska i z³apanie pó¼niej Zubata/Golbata/Crobata nie wiem czy wszystkie s± dostêpne ma³o gra³em w Ruby/Sapphire/Emerald.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.