POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Jak str±ciæ poczka i sk±d wzi±¶æ HM Fly i Rock Smash?
Autor Wiadomo¶æ
NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 10, 15:08   Jak str±ciæ poczka i sk±d wzi±¶æ HM Fly i Rock Smash?

no w³a¶nie. sk±d wzi±æ ten TM i jak sie nazywa? pamiêtam jak kiedy¶ chodzi³em w pokemon silver przy szukaj±c fajnych pokemonów w..drzewkach. help me? ;d
a teraz 2 pytanie:
sk±d wzi±æ HM fly i HM rock smash w pokemon crystal?

Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Grudzieñ 10, 20:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 10, 15:10   

Headbutt, da ci go jeden kole¶, jak siê wg³êbisz.

Fly dostaniesz, jak pokonasz lidera w Cianwood. Potem pogadaj z wszystkimi kolesiami na zewn±trz i od jednej z dziewczyn dostaniesz Fly.

O HM Rock Smash nie marz, dostaniesz TM Rock Smash, jak pokonasz Sudowoodo i pójdziesz na wschód. Tam grubasek da ci Rock Smash.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 10, 15:32   

jezu, TM/HM to prawie to samo. i tak to jest ATAK :p dziêki pozdro RC leci. lv up'uj :D

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 22 Marzec 10, 21:38   

Headbutta kole¶ ci 2 razy nie bêdzie dawa³ chyba. Musisz go kupiæ w tym wielkim marcie - w Goldenrod.

Sygnatura użytkownika

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 10, 11:59   

kupi³em coiny i wyda³em na Cubone. on zna headbutt ^^

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 10, 12:44   

Tak te¿ mo¿na... Ale czy bêdziesz trzyma³ do Headbutt a¿ do ligi, i tego Cubone'a te¿? W±tpiê. Wersja Rahuene'a jest lepsza. Kup Headbutt, bo jest tani.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 23 Marzec 10, 12:47   

Mo¿e tego stworka schowaæ do boksu i u¿ywaæ tylko wtedy kiedy bêdzie chcia³ siê Headbuttem pobawiæ. I powiedzmy sobie szczerze ¿e przej¶cie crystala nie wymaga zbytnio dobrych stworków wiêc Sandshrew mo¿e byæ.
W moim przypadku w SS Headbutta ma Hypno i póki co nie mam ochoty go zmieniaæ.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: