Drider z³apa³ zêbami za rêkê osi³ka i odci±gn±³ od ciebie. W jego pysku pojawi³ siê zal±¿ek Ember wiêc paker siê uspokoi³.
-Wiem ¿e labolatorium nie jest jako¶ bardzo strze¿one.. a zreszt± co ja ci bêdê mówi³.. To twoje zadanie! Hehehe!- zawo³a³ piskliwym g³osikiem. Westchna³e¶.
-Aham.. i najlepiej zrobiæ to w nocy no nie??
Opad³a ci szczena. By³a dopiero 10:00 rano!
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
- To co ja mam robiæ przez ca³y dzieñ!? - Wyrzuci³em siê do tego ch³ystka na przednim siedzeniu. - Chyba nie ma sensu czekaæ z t± robot±. - Powiedzia³em ju¿ trochê grzeczniej, boj±c siê tego osi³ka, który mnie pilnowa³.
- Drider, mo¿e jednak przestañ, jeszcze nam siê dostanie. - Szepn±³em mojemu pokemonowi i czeka³em an odpowied¼ tego fajansiarza.
Ostatnio zmieniony przez Xillor 31 Marzec 10, 23:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
-Jak chcesz. Mnie wszystko jedno! O! To ju¿ tu!- zawo³a³ Presley.
Wypakowali ciê z auta.
-Zadzwoñ jak za³atwisz sprawê! Bywaj!- doda³ zza przyciemnianej szyby.
Kiedy odje¿d¿a³ oplu³e¶ mu tylni zderzak. Drider ukaza³ w ¶miechu l¶ni±ce k³y.
Littleroot. Hmm.. co by tu robic? Nagle zobaczy³e¶ jak CO¦ zbli¿a siê na rowerze bardzo szybko. I krzyczy.
--------------------------------
Musimy omówiæ sprawê konkursu.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
- Ooo... kto¶ lub co¶ ma k³opoty. - Powiedzia³em do siebie.
Postanowi³em poczekaæ a¿ to CO¦ do mnie podjedzie lub zrobi cokolwiek innego. Przy okazji zbieram zakupy, które najprawdopodobniej wysypa³y siê z reklamówki. Kiedprzy okazji bawi±c siê PokeGear'em i czekaj±c dalej na to CO¦.
------------------------
To omawiajmy ;)
Zobaczy³e¶ ¿e to dziewczyna. Krzycza³a UCIEKAJ UCIEKAJ!!
Minê³a ciebie szybko rowerem a przed tob± wyskoczy³o stado rozszala³ych Taurosów.
-------------------------
Na PW dam ci pytania do jakiego¶ anime pokemon ok?
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
- Hmmm... skoro to Taurosy, to mo¿e lepiej wiaæ. - Pomy¶la³em i zacz±³em uciekaæ w stronê, w któr± jecha³± dziewczyna.
- Drider, za mn±! - Krzykn±³em do pokemona ¿eby nie zosta³ stratowany. Uciekaj±c szukam jakich¶ drzew lub budynków, na które móg³bym siê wspi±æ, lub za którymi móg³bym siê schowaæ.
------------------
Spoko, wysy³aj te pytania.
Gdy bieg³e¶ straci³e¶ dziewczynê z oczu. Taurosy by³y bardzo blisko.
S³ysza³e¶ ich oddechy na karku. Nagle jaka¶ rêka z³apa³a ciê za ko³nierzyk p³aszczu.
Bluzka wcisnê³a ci siê w gard³o. W oczach stanê³y ³zy. Zosta³e¶ wci±gniêty za drzewo.
Okaza³o sie ¿e to TA dziewczyna.
-Kochasiu, uwa¿aj na siebie trochê bardziej ok??- powiedzia³a u¶miechaj±c siê.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
- Dziêki... yyy... jak masz na imiê? - Spyta³em czuj±c siê trochê niezrêcznie. - Czekaj, a gdzie jest Drider!? - Pytaj±c zacz±³em rozgl±daæ siê za moim pokemonem.
- Mo¿e siê gdzie¶ ukry³? - Pomy¶la³em sobie. Kiedy Taurosy przebiegn±³ zeskakujê z drzewa i je¿eli jeszcze nie znalaz³em Houndour'a to przeszukujê najbli¿sz± okolicê i nawo³ujê go tekstami typu „Gdzie jeste¶?”, „Chod¼ do pana!”.
Nagle us³ysza³e¶ warczenie. Razem z dziewczyn± pobieg³e¶ do miejsca gdzie to us³ysza³e¶. W biegu powiedzia³a ci -Jestem Sharon...
Pod jakim¶ niskim budynkiem sta³ wysoki ch³opak. Brunet. Trzyma³ w reku pokeball.
Us³ysza³e¶ jak powiedzia³ do stoj±cego na przeciwko niego Dridera. -No choæ ma³y! Zaraz ciê z³apiê! Ruszaj pokeball!
Krew zawrza³a ci w ¿y³ach.
--------------------------
Nie zapominaj ¿e masz atak Shadow Blitz. Zmieniam zasadê mo¿esz u¿yæ po na³adowaniu.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
- Ty frajerze, ten pokemon ma ju¿ swojego pana! - Krzykn±³em i podbieg³em do faceta, staraj± siê chwyciæ lec±cego pokeballa.
- Drider przygotuj siê do u¿ycia Shadow Blitz na tym farfoclu! - Rozkaza³em pokemonowi.
- Co ty sobie w ogóle wyobra¿asz!? - Zwróci³em siê do kolesia czekaj±c a¿ Houndour mu przywali.
- Jak mnie wnerwiaj± tacy ludzie, my¶l± sobie, ¿e mog± wszystko. Ale chwileczkê w³a¶ciwie to ja taki jestem. Aaa... nie wa¿ne, nie czas teraz na filozofowanie. - Rozmy¶la³em sobie czekaj±c na jego odpowied¼ i na jego mêki.
-------------------------
Tak w ogóle to mam pistolet, o który poprosi³em przy zapisie?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.