Nick: Wilku by³o zdecydowanie lepsze... 6/10
Avek: jakie¶ takie ra¿±ce po oczach kolory... 6/10
Sygna: Masz plusik za Rayquazê. 8/10
User: Mój gracz, który pisze wypowiedzi z ma³ej litery i wstawia za du¿o emotków... 7/10
27/40- tak niesko jeszcze nie da³em... -
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Co¶ powoli idzie. Ca³y tydzieñ bez oceny?
Afil:
Nick: £adny. Krótki £atwy to zapamiêtanie. Kojarzy mi siê tækê z motoryzacj±. Okiej: 9/10
Avek: Z anime. Napisz proszê z jakiego. Bo szukam tytu³u na wolny czas. 8/10
Sygna: PBF i napis. Pierwszego nie oceniam ale na pewno bardziej kolorowe od mojego. A napis jest taki sobie: 7/10
User:
Sporo postów. 5 na li¶cie w ilo¶ci. I s± one w miarê. Wiêc: 9/10.
33/40
kowalt
Nick: Kowalt, taki dziwny jaki¶ no ale ... 8/10
Avek: Nruto o ile siê nie mylê, do¶æ fajny 8/10
Sygna: Sama karta +co¶ tam jeszcze 5/10
User: Nie znam Ciê ale 10/10
31/40
GreenDay
Nick: Kapela taka sobie, ale nick sam w sobie nie jest z³y 8/10
Av: Jako¶ mnie sie nie podoba ;/ 5/10
Sygna: A¿ nic -/-
User: Znam cie i jeste¶ spoczko ;d 10/10
Run, teraz ty
Nick: Nie martw siê, ja te¿ lubiê uciekaæ, a w szczególno¶ci od pani od matmy 10/10
Av: Ash po tym jak siê dowiedzia³, ¿e Pikach to dziewczyna 10/10
Syg: Deidu¶ 4/10
User: No, fajny jest -/-, bo za krótko znam
24/30
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Inaku¶,
Nick: chyba najlepszy z twoich wszystkich wymys³ów 10/10
Avek: mango do ava? ¶rednio :/ 7/10
Sygna: duzio 9/10
User: no comment 10/10
36/40 co¶ za du¿o
Sygnatura użytkownika
Go¶æ zrób dobry uczynek, kliknij w jajka lub pokemony Virtuadopt
By Evil Wolf
Rycerz Czes³aw,
Nick: milutki :d 9/10
Avatar: Tu ju¿ w ogóle jest kozacko 10/10
Sygna: E tam, tu ju¿ gorzej, taka ¶rednia 6/10
User: Nie znam zbyt, ale wydajesz siê spoko, jednak -/-
25/30
Onix96, teraz Rycerz Czes³aw
Nick: Nie lubiê Czes³awów 2/10
Av: Nie lubiê Czesia 0/10
Sygna: Te¿ lubiê Zoroaka, wodê i Celebiego, Yugi odpada 9/10
User: Spoko, jest w moim wieku 10/10
19/40 :o
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.