Witam wszystkich!
Jestem z prowincjonalnej dzielnicy Krakowa.
Pokami interesujê siê, odk±d zawita³y w naszym nadwi¶lañskim kraju.
Ostatnio zagrywam siê w m³odziutk±, a zarazem rewelacyjn± SoulSilver i li¿ê rany po niefortunnym Platinum (nie przypad³o mi zbytnio do gustu).
Ostatnio mam kaprys, ¿eby graæ ¿eñsk± postaci± (na przekór mojej mêskiej proweniencji) i mieæ w dru¿ynie shiny zubata (a kolejno golbata i crobata) o ksywie "Bathory".
Ostatnio w moim sk³adzie zadomowi³ siê te¿ Glameow - "Cheshire".
A mój starter, Typhlosion nazywa siê "Lucipher".
Oprócz tego lubiê rysowaæ, ogl±daæ mangê/anime i piæ kawê (siorb).
I uk³adaæ s³owa. Jak ju¿ zacznê, to trudno mi siê nie rozpisaæ.
Tutaj natomiast trafi³em po drodze, szukaj±c narzêdzi do modyfikacji poke-romów na DS'a. Mam pomys³, który chcia³bym zrealizowaæ i prawdopodobnie bêdê potrzebowa³ pomocy. Zdajê sobie sprawê, ¿e taka zabawa to nic ³atwego. Dlatego szukam tutoriali i przewodników, zanim zacznê cokolwiek robiæ. Ale je¶li kto¶ ma do¶wiadczenie, to z rado¶ci± przyjmê wszelkie rady.
Serdecznie Ciê witam kolego, na tym oto przyjaznym ludziom, lecz wrogim trollom forum. ¯yczê Ci ¿eby¶ wytrwa³ tu z nami d³ugo itd... itp...
Wyczuwam w tobie nutkê z MG, czy mo¿e znasz co¶ takiego jak ,,sto³owe" RPG?
No i oczywi¶cie pozdrawiam i mam nadziejê, ¿e ujrzymy kiedy¶ ten twój pomys³.
Edit: Co ja siê mam z t± klawiatur±... koñcówka ju¿ poprawiona
Ostatnio zmieniony przez Xillor 18 Marzec 10, 18:40, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Ah, witam ciê, zacny Ryu! Widaæ, ¿e potrafisz siê rozpisaæ i nie dziwi to, patrz±c na twój wiek...
Mam nadziejê, ¿e siê u nas zadomowisz i nie zostaniesz Spamerem, jak du¿o u¿ytkowników zostaje na pocz±tku.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wyczuwam w tobie nutkê z MG, czy mo¿e znasz co¶ takiego jak ,,sto³owe" RPG?
Ha Ale mnie wyczu³e¶. Od czasu do czasu poprowadzê co¶ moim znajomym. Ale zwykle jest to improwizowane. Nie trzymam sztamy z ¿adnym systemem, wiêc nie my¶lê o sobie jak o wzorowym MG (no i jeszcze lenistwo) wiêc mo¿e to po prostu moja aparycja.
Xillor napisa³/a:
mam nadziejê, ¿e ujrzymy kiedy¶ ten twój p twój pomys³omys³.
Równie¿ mam t± nadziejê Mo¿e siê okazaæ, ¿e to tylko s³omiany zapa³ spowodowany wra¿eniem jakie wywar³ na mnie SoulSilver, ale to czas poka¿e
Nenloth napisa³/a:
Mam nadziejê, ¿e siê u nas zadomowisz i nie zostaniesz Spamerem, jak du¿o u¿ytkowników zostaje na pocz±tku.
No, witam kolegê, który te¿ chce zrobiæ co¶ w³asnego
Witka, i ¿yczê powodzenia w realizacji swoich "niecnych" planów
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ohayo... witam w naszym gronie i wiesz co... nie wiem dlaczego, ale ta ostatnia emotikona bardzo mnie zaintrygowa³a... jako¶ nie pasuje mi do ,,Ch³opaka w tym wieku''.
Nie zrozum mnie ¼le, ale po prostu jako¶ mi nie pasuje.
A jakie Aniem ogl±dasz ?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Kurde, nie my¶la³em, ¿e to siê a¿ tak rzuca w oczy... ale¿ ja jestem stary ==
Wierz w to, lub nie Afilu, ale zastanów siê, czemu niby mia³bym kanciæ z wiekiem. Je¶li ju¿, to wpisa³bym mniejszy, ¿eby dorównaæ m³odszym pokeforumowiczom. Ale co mi tam, nie bêdê siê kryæ.
Z emotkami mam ró¿nie. Chomicza mordka jako¶ tak wylaz³a na koniec.
Anime, to przewa¿nie komedie (z reszt± mangi te¿). Jak zacznê o tym gadaæ to zrobi siê niema³y offtop, wiêc za jaki¶ czas wyniosê siê z tym do odpowiedniego dzia³u.
A móg³bym prosiæ o ma³± radê, do jakich tematów zajrzeæ na pocz±tek?
Ostatnio mam kaprys, ¿eby graæ ¿eñsk± postaci±
Ja tak robi³em w Metal Slugu
Cytat:
Kurde, nie my¶la³em, ¿e to siê a¿ tak rzuca w oczy... ale¿ ja jestem stary ==
Nie tak bardzo, s± od ciebie starsi. Najstarszy PokeFan jakiego znam ma ok. 31 lat, a jest jeszcze kilku co maj± po 22.
ryu15 napisa³/a:
Anime, to przewa¿nie komedie (z reszt± mangi te¿)
A propo, czy zna³e¶ magazyn Kawaii ?
ryu15 napisa³/a:
A móg³bym prosiæ o ma³± radê, do jakich tematów zajrzeæ na pocz±tek?
Nie ma regu³y, po po¶cie widzê, ¿e i tak zainteresuj± Ciê tylko gry pokemon.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.