Osobiscie polecam wam Meboy'a, dlaczego?
- znacznie wiekszy fps;
- mniejsze wymagania;
- szybciej sie uruchamia
W GBA na komorce raczej nie zagracie, oczywiscie poza telefonami z symbianem
:looka:
1.znacznie wiekszy fps :P ugryz sie na najslabszym telefonie z symbianem wyciaga 120 fpsów bez problemu... na me boyu tylko na 2 fonach mi sie udalo dobra szybkosc uzyskac :P a na reszcie 2-5 fpsów :wstyd: no wez mi nie mow nawet ze wiecej fpsow...
2.Szybciej sie uruchamia kit prawda czeka sie okolo 15 sekund a na symbianie ze 3:P
3.nie kieruj sie stereotypem "symbian zamula tak wszyscy mówi±" kijjj jest w cholere szybki :rotfl: koniec gadki jutro napisze o meboyu bo teraz jestem na imprezie
1. Testowalem Vboy'a na kilku telefonach, nawet rozdzielczosci dostosowac do telefonu sie nie dalo.
2. Zamula strasznie, Meboy dziala mi 2x szybciej.
3. Nie mow mi o symbianie, bo ja mowie o telefonach w ktorym go brakuje.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Karas 7 Styczeñ 09, 21:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Karas, nie wiem na jakich telefonach to testowa³e¶, ¿e Ci takie wyniki wysz³y. Na mojej Noki 6630 Meboy wyci±ga³em co¶ ko³o 40 fps`ów. Podczas przechodzenia z jednego obszaru na drugi emulator potrafi³ siê zawiesiæ. Na Vboy`u wyci±ga³em bez problemu 120 fps`ów.
1. Vboy to nie gówno nie wierzysz nagram ci film... trzeba go umiec ustawic (rozdzielczosc).
2.No skoro masz fona z symbianem to alo alo formatuje sie go inaczej zamula...
meboy jest zrobiony z mysla o se wiec dobrze chodzi ale uwierz mi ze vboy lepiej smiga daj sobie show fps i powiedz ile masz max my na symbianku mamy 120
No widzisz, kwestia telefonu. Ja sie w te emulatorki na telefon bawilem jeszcze za czasow starego PC. Fps na vboy'u mam mniejszy niz na meboy'u, nie powiem ze duzo, ale zawsze cos. Dodatkowo vboy mi sie zawiesic czasmi potrafi
Bez symbiana teraz da rade przezyc :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.