POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Bary
9 Styczeñ 09, 20:18
Beyblade
Autor Wiadomo¶æ
Xantos
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 11 Lis 2008
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 01:36   Beyblade

Co s±dzicie o tym anime? Ja uwa¿am ¿e jest nawet spoko-szkoda tylko ¿e nie ma wiêcej odcinków,ciekawa fabu³a, fajnie rozbudowane w±tki postaci itd. Z bohaterów najbardziej lubiê Tysona i Kaia-Tyson ma fajn± bestiê i dobrze walczy w starciach bezpo¶rednich a Kai ma dobre strategie i ciekawy w±tek w anime

Sygnatura użytkownika

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 01:54   

przez dlugi czas by³em tego fanem. pierwsza seria ¶wietna, kolejne ju¿ s³absze ale film by³ udany. zawsze najbardziej lubi³em Ray'a nt z besti to Dragon'a.

gdyby ktos chcia³ ogl±daæ
http://www.anime4f.com/20...ason-1-dub.html
http://www.anime4f.com/20...ason-2-dub.html
http://www.anime4f.com/20...ason-3-dub.html
film jest w czesciach dostêpny na youtube

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 08:55   

Jestem ukrytym fanem tego anime, lae w koñu mogê to powiedzieæ.
Najlepsza seria to G-Revolution, a ulubiona postaæ to Tyson, fajny wygl±d i beat-beast(nie wiem czy dobrze napisa³em) Dragon wymiata.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 19:18   

Ja by³em fanem tego anime, póki nie umar³o w polsce. Niegdy¶ mia³em w³asny Team podwórkowy, przeciwników nei by³o du¿o, bo 2 teamy które rozwalili¶my xd Mieli¶my z 25 dysków (mamy do dzisiaj). Ja osobi¶cie, by³em na mistrzostwach organizowanych przez empik w wawie, zaj±³em 3 miejsce xd Kiedys te¿ stronê mia³em o tym xd

Sygnatura użytkownika

Valadin
[Usuniêty]

Wys³any: 5 Styczeñ 09, 14:12   

Co do dysków tak jak Raik te¿ mia³em ich sporo. Ale o ile siê nie mylê tylko 1 albo 2 przetrwa³y. Jakie¶ 2 lata temu to by³ hicior ;d.

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 09, 14:50   

Dysków to ja mia³em ko³o 30. Samo anime by³o dla mnie do¶æ nudne (ale i tak ogl±da³em) ale walki by³y hiciorem xD

Drago 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 5 Styczeñ 09, 15:42   

heh ja mia³em 3 i zrobi³em z nich jednego do¶æ udanego gdy¿ jak gra³em to prawie zawsze wygrywa³em. niestety grac nie za bardzo by³o z kim gdy¿ po za mn± gralo tylko dwóch moich kolegów :/

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 09, 18:14   

Anime by³o ¶rednie ale gra pod niego zrobiona by³a hitem :hyhy: nawet te dyski z cheetosów grali¶my tak ¿e przegrany oddaje no po 2 tygodniach mia³em wszystkie :D potem na targu ka¿dy sie zaopatrzyl w dyska za dyszke i sie zaczela gra na ca³ego

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 5 Styczeñ 09, 18:37   

Cytat:
nawet te dyski z cheetosów grali¶my tak ¿e przegrany oddaje no po 2 tygodniach mia³em wszystkie

Akurat tym ameryki nie odkry³e¶ bo wszêdzie grali w³a¶nie w ten sposób :zdziwko:

a co do BeyBlade to mia³em kilka dysków ale gralem nimi z kuzynem i po 10 minutach cos zepsute by³o :<

Xantos
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 11 Lis 2008
Wys³any: 5 Styczeñ 09, 18:40   

u mnie g³ównie w szkole by³a na to mania walczyli tym na korytarzach tak ¿e nieraz nauczyciele musieli siê sporo namêczyæ zanim przegonili zbiorowisko ja osobi¶cie zbiera³em tylko te spinery (dyski z chipsów) bo po testach na wytrzyma³o¶æ moje dyski (te du¿e) nie do koñca wychodzi³y bez szwankuxd :D :D :D

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: