Heh, ja jestem z gry bardzo zadowolony, bo ta W PE£NI wykorzystuje dotykowy ekran, tak jak Ranger 2, gdzie ¿eby kontynuowaæ dialog wystarczy kilkn±æ na ekran. Dodatkowo bardzo (bardzo!) przypad³a mi do gustu opcja "ci±g³ego biegania" bez trzymania B bez przerwy. Jedynym minusem wed³ug mnie jest wygl±d trawy... Taki sztuczny, nieprawdziwy, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia bo we wszystkich innych wygl±da z kolei jak paprotki :> Niestety jak na razie tyle uda³o mi siê wychwyciæ bo na DSie pod Cherygroove siê zacina i nie da siê graæ, nie wiem jak na emu (i nawet nie obchodzi mnie to bo nie ma nic nudniejszego ni¿ gra w Poki na kompie). Czekam a¿ 26 marca pojawi siê w Europie i kupiê sobie choæby dla PokeWalkera, i dla pewno¶ci (co¶ mi siê wydaje, ¿e tym razem Nintendo przyszykowa³o co¶ dla piratów...)
EDIT.: Zapomnia³em dodaæ, ¿e Nintendo chyba chce pokazaæ, ¿e u¿ywanie wiatraków do produkcji pr±du jest w³a¶ciwym rozwi±zaniem Chc± wychowaæ pokolenie ekologów
Jest przyszykowane: na wielu nagrywarkach wersja (U) nie dzia³a
Ja... zmieni³em zdanie. Ale by³em idiot±, s±dz±c, ¿e ta gra jest do bani. Miesi±c temu kupi³em sobie Acekard 2i. Od razu z nudów przegra³em Pokemon SS i dla jaj zacz±³em graæ. Pierwsza godzina, nie ma freeza, druga, trzecia, pi±ta, dziesi±ta, piêtnasta a freeza brak. Zdziwi³o mnie to. Ale zauwa¿y³em, ¿e im dalej, tym ta gra jest fajniejsza! W tej chwili jestem w elite four i próbujê go pobiæ. Od teraz jest to moja ulubiona gra z serii Pokemon!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.