Chyba, z racji ¿e mam now± posadê wypada³oby zrobiæ jaki¶ konkurs. Tak wiêc robiê ma³y konkursik na Wielkanoc.
Wybieracie sobie kolorek z owocem a ja wam zadajê 3 pytania z Anime o pokemonach. Nie bójcie siê bêd± proste. Za wszystkie poprawne odpowiedzi dostajecie pokemona i ro¿ne gad¿ety. To na jak± seriê odpowiadacie to zagadka Jak kto¶ ju¿ wybierze jaki¶ owoc to drugi user nie mo¿e tego samego wzi±æ.
No chyba czas zacz±æ!
Macie 24 h.
Jab³uszko Poxer, Seria 1, Indigo League.
¦liwka Inaku¶, Seria Advanced Battle
Winogrono Nenloth, Seria Diamond and Pearl.
Pomarañcza Rahuene Seria 4 Johto League Champions.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Ostatnio zmieniony przez Blue 13 Marzec 10, 14:46, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
1. Kim s± Violet, Lily i Daisy. (szczegó³owy opis)
2. Podaj informacje o rodzinie Brocka.
3. Jak± ewolucje Eevee wybra³ Mikey.?
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 17:21
Winogorono! Nienawidzê ¶liwek...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
1. W jakim mie¶cie Ash walczy³ z Chuckiem?
2. O co chodzi³o w podstêpie Dunspac'a?
3. Czy w tej lidze spotykamy którego¶ z trzech psów? Jak tak to gdzie?
[ Dodano: 12 Marzec 10, 17:41 ]
Nen, pytanie do Diamond and Pearl.
1. Kim jest Cyrus? (opisz sk±d pochodzi itp.)
2. Wymieñ wszystkie miasta w których by³y Pokazy pokemon w tej serii.
3. Do kogo nale¿y ma³a harfa z Mew?
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
O bo¿e, Anime Pokemon to ja ogl±da³em 10 lat temu ;p. Tyle tylko mogê powiedzieæ, ¿e Ash z Chuckiem walczy³ w Cianwood, bo tam mia³ salê GYM. Z gier kojarzê ;p. No i w Goldenrood Ash widzia³ Suicune, opowiada³ o tym kumplowi Mortyego (tym z Alakazamem). Na polsacie widzialem;p.
Na serebii jeszcze upewni³em siê co do Dunsparce`a. TR chc±c ukra¶æ Dunsparce wszystkim ma³olatom z wioski obiecywali im w zamian Moltresa. Kto by nie poszed³ na taki uk³ad? Oczywi¶cie ¿adnego Moltresa nie by³o.
Tak wiêc:
1. Cianwood
2.
Cytat:
TR chc±c ukra¶æ Dunsparce wszystkim ma³olatom z wioski obiecywali im w zamian Moltresa. Kto by nie poszed³ na taki uk³ad? Oczywi¶cie ¿adnego Moltresa nie by³o.
3. Suicune, Goldenrod
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez .//Rah 12 Marzec 10, 18:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 17:48
1. Cyrus jest szefem TG, pochodzi z Sunyshore. I nie wiem co wiêcej... Jest mê¿czyzn±
2. Floaroma, Jubilife, Alamos, Solaceon, Hearthome, Celestic.
3. Nando.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
1. S± to siostry Misty, by³ej liderki z Cerulean. Gdy Misty odesz³a z Ashem, te przejê³y w³adzê w Gym'ie. Daisy to blondynka, Lily ma ró¿owe w³osy, a Violet ma granatowe. Zanim Gary i jego dwaj koledzy zawalczyli z nimi w Gym'ie, to te robi³y pokazy wodne dla ludzi w Cerulean.
2. Brock ma dziewiêcioro m³odszego rodzeñstwa, jego matka Lola umar³a bo ojciec odszed³, a ojciec, czyli Flint, odszed³ od obowi±zku opieki nad dzieæmi, no i od Gym'u. Potem wróci³, a Brock odszed³. W³adzê w Gymie obj±³ Forrest, najstarszy ch³opak z rodzeñstwa. (oprócz Brocka)
Rahuene: Te¿ dobrze! 3/3
Otrzymujesz Duskulla, 1000$, Spooky Plate, 3x DuskBall, TM10 Hidden Power.
GRATULUJÊ. Zapiszcie to do sygny.
Wszystko dostaniecie w grze.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.