Zrobi³e¶ z Mars grzeczn± dziewczynkê, która wszystkich siê s³ucha i jest bardzo pokorna... Raczej tak nie jest...
10/10!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie nie przesadzam z t± ocenk±. Domin ju¿ wie jak mnie zadowoliæ. I wie kiedy mi o tym napisaæ
Dla mnie ten rozdzia³ to jeden z lepszych. Tyle pomys³owo¶ci, akcji.. choæ wszystko dzieje siê trochê za szybko. Ale co tam. Domy¶lam siê z kim Mars ma dziecko
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Tjaaak, rozdzia³ jest s³odki - nawet siê nie spodziewa³am, ¿e zrobisz z Melody zbuntowan± córeczkê Mars A co do rodziny rudow³osej komandorki - ukrad³e¶ mi ten pomys³, teraz mam na ciebie focha!
A co do rozdzia³u - Blue napisa³a to samo co ja my¶lê, bo przez ten rozdzia³ nie mog³am siê skupiæ na matmie, bo wszyscy siê mnie pytali, czemu na infie mi szczena opad³a
10/10
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ostatnio zmieniony przez Inaka 10 Marzec 10, 17:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
b³agam, dziewczyny, wykopcie to o ojcu Melody z Postów, ok? nie chcê psuæ niektórym userom tego
inaka, za to ¿e ca³y dzieñ musia³a¶ mieæ przez moj± osobê k³opot, masz RC
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ka¿dy wie ¿e zemnom XD
Domin, jak masz kasê na komórce to upowa¿niam ciê do piania mi sms w sprawie korekty. Bo przechodzisz samego siebie. Ale naprawdê, mo¿e po mnie powinna popatrzeæ blue pod wzglêdem interpunkcji, czasami czego¶ nie wy³apiê.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
-Ja ju¿ nie wiem co mam robiæ, powinnam siê zabiæ - wyburcza³a przez szlochanie.
-Nie mów tak, jeste¶ Mars, najtwardsza osoba jak± znam - powiedzia³a Kat u¶miechaj±c siê.
-Ale... - odpowiedzia³a Mars ods³aniaj±c twarz - On j± ¶ciga...
Kat zblad³a i sama usiad³a ko³o swojej siostry.
-Jak d³ugo? - spyta³a Kat.
-Kilka...lat - odpowiedzia³a wahaj±c siê by³a komandorka. - Ostatnio ledwo mu siê wymknê³y¶my, musia³am mu odci±æ rêkê ¿eby¶my mog³y uciec.
Kat chwyci³a swoj± siostrê za rêkê ¶ciskaj±c j± mocno.
-Pomogê ci - powiedzia³a u¶miechaj±c siê - Pomogê ci od niego uciec jak najdalej.
W oczach jej siostry pojawi³y siê ³zy szczê¶cia, rzuci³a siê na swoj± siostrê ¶ciskaj±c j± mocno, ja za¶ trenowa³em na polu treningowym, robi±c dalsze serie pompek.
Obok mnie æwiczy³ Nero a przed nami Solo.
-Mieli¶cie kiedy¶ wra¿enie ¿e stanie siê co¶ wielkiego? - spyta³em.
-Masz na my¶li wielki pierd po zjedzeniu 15 burrito i 1,5 kg salsy? - powiedzia³ Nero - Je¶li tak to wiem.
-Bo¿e - powiedzia³ technopata - Ale¿ ty jeste¶ ¿a³osny.
-Ale nie, ch³opaki, na powa¿nie - powiedzia³em próbuj±c powstrzymaæ bójkê - Bo ja czujê ¿e wkrótce co¶ siê wydarzy.
Chwilê milczeli¶my po czym wsta³em.
-Gdzie idziesz? - spyta³ Nero
-Do Melody, musze z ni± pogadaæ - odpowiedzia³em id±c w kierunku w którym ostatnio sz³a
-Ale....czy ona nie da³a ci jasno do zrozumienia ¿e chce byæ sama? - spyta³ Solo wstaj±c.
-Mo¿liwe, ale wiem co robiê - odpowiedzia³em.
Po kilku minutach dotar³em do ma³ej polanki poro¶niêtej drzewami, o jedno z nich opiera³a siê Melody.
Po tym jak patrzy³a musia³a g³êboko dumaæ. Nie chcia³em jej przeszkadzaæ ale przypadkiem nadepn±³em na ga³±zkê i po chwili ju¿ patrzy³a w moim kierunku.
Ju¿ mia³em sobie pój¶æ gdy co¶ mnie tknê³o i podszed³em do niej
Stan±³em przed ni±, a ona siê we mnie wpatrywa³a. Czu³em siê trochê nieswojo, gapi³a siê na mnie z dziwnym wyrazem twarzy, takim... pustym, który nic nie mówi³.
Ju¿ mia³em zacz±æ mówiæ gdy us³ysza³em z daleka jaki¶ ha³as.
W naszym kierunku wystrzeli³ jaki¶ ciemny promieñ. Chwyci³em Melody za rêkê i szybko zrobi³em unik. Lecz po chwili kolejny promieñ lecia³ w naszym kierunku.
Wypu¶ci³em ze swojego balla Umbreona.
-Umbreon, Protect! - krzykn±³em.
Pok wygenerowa³ zielon± tarczê która zatrzyma³a atak.
Nie minê³o 10 sekund po ostatnim ataku, a w nasz± stronê zaczê³o co¶ lecieæ, z niewiarygodn± prêdko¶ci±.
-Umbreon, Shadow Ball! - powiedzia³em,
Lecz kula by³a za wolna i napastnik szybko zrobi³ unik.
-Shadow BLAST! - krzykn±³ napastnik
Nie wiem co to by³ za pokemon ale by³ niewiarygodnie silny, bo promieñ jaki wystrzeli³ odrzuci³ nas a¿ na pole treningowe, czyli jakie¶ 15-20 m.
Przytuli³em do siebie Melody i spad³em na plecy próbuj±c j± ochroniæ.
Gdy otworzy³em oczy Melody dalej by³a bez ¿ycia.
Wokó³ nas od razu znalaz³o siê stado gapiów i Mars z Kat, podesz³y do nas.
-Power - spyta³a Kat kucaj±c i pomagaj±c mi wstaæ - Co siê sta³o?
-Kto¶ nas zaatakowa³ - odpowiedzia³em wstaj±c powoli - Nie widzia³em napastnika, ale by³ cholernie silny.
Szczerze mnie nie martwi³o to wszystko a Melody, dalej mia³a "martwy" wzrok, nie mog³a zrobiæ nic sama, jak kuk³a.
-Power, czy by³o co¶ szczególnego w napastniku? - spyta³a Kat
-Nie, ale zaatakowa³ jakim¶ atakiem - odpowiedzia³em - Shadow Blast czy jako¶ tak...
Mars obszukuj±c swoj± córkê znalaz³a jakie¶ tabletki.
-Ludzie - powiedzia³a by³a komandorka zas³aniaj±c sobie usta - To tabletki nasenne, bardzo mocne
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 31 Maj 10, 09:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie no, ja ju¿ po prostu nie mam co powiedzieæ na te twoje pomys³y - a zreszt± trudno siê dziwiæ, ¿e Melody spróbowa³a pope³niæ samobójstwo za pomoc± nigdy niewychodz±cych z mody tabletek nasennych.
10/10 B³êdów nie sprawdzê, bo nie chcê :O
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.