Przesunięty przez: paqo 7 Marzec 10, 18:22 f
|
Wyniki III naboru na MG dla Collect-PBF. |
| Autor |
Wiadomość |
Nawet dobry Trener Master of Disaster

Wiek: 15 Dołączył: 25 Sty 2010 Posty: 375 Otrzymał 2 Rare Candy Skąd: <-Stąd->
Kontakt:
|
|
|
|
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali i gratuluję innym, nowym Game Master'om.
| Cytat: | | No i z mojej skromnej strony też gratulacje dla nowych, poprawiajcie nam sta...znaczy...grajcie i wygrywajcie...niiee..to nie to...aha : Miłego MGowania. |
Spoko PokeMan poprawimy wam sta... znaczy po MGujemy sobie
|
|
|
|
|
|
Całkiem smaczny Trener Drinker Mineralnej!

Wiek: 13 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 507 Otrzymał 31 Rare Candy Skąd: White Lake :3
Kontakt:
|
|
|
|
| James18 napisał/a: | | No na przykład czy będzie dogadzał swoim graczom. Chciałbyś mieć MG który odpisuje Ci raz na 5 dni, jeżeli na forum bywają tacy którzy dają 10 odpisów dziennie. |
Znasz 4xI'a?
Nie?
Pozdro.
Człek odpisuje dosłownie raz na miesiąc, a i tak jest najlepszym z wszelakich mg, jakich kiedykolwiek znałem.
Dobry MG nie ma pisać co sekundę jedno zdanie w stylu "widzisz pikaczu, który wskoczył ci do pokebola", a krócej i porządniej.
BTW. zaraz sprawdzę jak Ci nowi mg się spisują metodą gracza :].
|
| Ostatnio zmieniony przez Legends 8 Marzec 10, 14:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Kontakt:
|
|
|
|
| Cytat: | | Dobra MG nie ma pisać co sekundę jedno zdanie w stylu "widzisz pikaczu, który wskoczył ci do pokebola |
Spoko myślę że nie będą. A jak ci jeden MG nie pasuje to zawsze masz innych.
|
Sygnatura użytkownika
Podziękowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogę ci wszystko powiedzieć ze wszystkiego się zwierzyć.
Legends - tobie też się należy choćby za wspólne chęci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych poznałam. Vabi za nasze rozmówki na GG  Drago za całokształt
DominLol - Tu jest za co dziękować. Porady dotyczące gier itp. ale też bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna mała rzecz, której nigdy nie zapomnę |
|
|
|
|
Nosi czapkę Asha Fan Messiego

Wiek: 12 Dołączył: 10 Sty 2010 Posty: 205 Otrzymał 1 Rare Candy Skąd: Z Kanto
|
|
|
|
gratulację dla wszystkich nowych MG
|
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro Shaymin RLZ!

Wiek: 13 Dołączył: 05 Sty 2010 Posty: 678 Otrzymał 19 Rare Candy Skąd: Sinnoh und Johto :)
Kontakt:
|
|
|
|
Mi też nie wyszło... Ale gratuluję (Szczególnie Poxerowi i Blue). Kiedy indziej zdobędę niebieski kolorek...
|
|
|
|
|
|
Szpaner Grafik

Wiek: 14 Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 1474 Otrzymał 31 Rare Candy Skąd: mam te chore myśli ?
Kontakt:
|
|
|
|
| szymbar15 napisał/a: | | Mi też nie wyszło... Ale gratuluję (Szczególnie Poxerowi i Blue). Kiedy indziej zdobędę niebieski kolorek... |
Poxer nie ma MG -.- Czego mu gratulujesz ?
|
Sygnatura użytkownika
[img*]Już niedługo coś wymyślę.[/img*]
<><><><><><><><><><><><><>
Jeśli chcecie coś zobaczyć to idźcie gdzieś indziej... tutaj nic ciekawego nie ma !
<><><><><><><><><><><><><>
ep. = Anime
chap. = Manga |
|
|
|
|
Nawet dobry Trener

Wiek: 15 Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 311 Otrzymał 18 Rare Candy Skąd: Krakow
Kontakt:
|
|