E, chyba siê pomyli³e¶, powinno byæ : Emachel albo Poke, choæ jak ww. to zrobi± to nie mam nic przeciwko...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Skoro takie rzeczy wymy¶la to raczej zio³o dobre.
Nie no, Szymbar, ró¿ne rzeczy w ¿yciu ¿e¶ zrobi³ ale to nie mia³o ani grama sensu w±tpiê by Vulpi cokolwiek siê tym przej±³... i na co Ci to by³o? Pisa³e¶ kiedy¶ ¿e nie lubisz Revivala, powiedz mi, po co odstawiasz takie przedstawienia?
szymbar15 napisa³/a:
Przejmie go wtedy Vabigoon albo Perry
Je¶li ju¿ to Daru.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
nic i nie mam zamiaru, rev to ¶mieæ, takie moje zdanie
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Rev kiedy¶ bêdzie "niepodleg³y". Przejmie go wtedy Vabigoon albo Perry
Jasne... zapomnia³e¶ o takich osobach jak Daru czy Nolfa.
Cytat:
nic i nie mam zamiaru, rev to ¶mieæ, takie moje zdanie
Jakim ¶mieciem by nie by³, to jedno z najwiêkszych forum na PPS.
Cytat:
E, chyba siê pomyli³e¶, powinno byæ : Emachel albo Poke, choæ jak ww. to zrobi± to nie mam nic przeciwko...
Pomarzyæ ka¿dy mo¿e...
Cytat:
Ja na przyk³ad 200 razy napisa³em "Vulpi to idiota" i wys³a³em to do niego. Aktualnie mam 9 warnów. Mam bana.
Có¿ za heroiczny wyczyn, jest siê czym szczyciæ. Zaprezentowa³e¶ tym poziom swojej inteligencji.
Cytat:
Piszcie tutaj co zrobili¶cie dla "niepodleg³o¶ci pod Vulpiego" na revie? (Piszê z ma³ej litery bo ju¿ nie mam szacunku!)
NO WAI !!!!!!!!!!!!!1111111111111111111ononeoneoneonejedenjedenjedenjeden
Rev napisa³ z ma³ej, a Vulpi z du¿ej, czyli masz szacunek do Vulpa?
Co wy siê tak przyczepili¶cie do tego Reva, my jako¶ na revie nie wzniecamy jaki¶ rewolucji przeciwko PC, wiêc o co wam chodzi? Zazdro¶æ? To ju¿ jest ¿a³osne.
Co wy siê tak przyczepili¶cie do tego Reva, my jako¶ na revie nie wzniecamy jaki¶ rewolucji przeciwko PC, wiêc o co wam chodzi? Zazdro¶æ? To ju¿ jest ¿a³osne.
¯a³o¶ni to s± ludzie, którzy pisz± tak jak szymbar. Jak siê nie podoba to nic nie pisz i tyle. Mi siê nie tam podoba, ale nie wy¿ywam siê na Vulpie (tak z du¿ej litery) i Revie (tak te¿ z du¿ej). I w ogóle to moim zdaniem szymbar zachowa³ siê na miarê przedszkolaka, który kiedy mu co¶ nie pasuje wy¿ywa siê na tym.
//
my te¿ niczego nie wzniecamy. To ¿e userzy wypowiadaj± tu swoje zdanie, nie znaczy ¿e ca³e pc my¶li tak jak oni. G³osz± swoje pogl±dy i dziêki temu mo¿na prowadziæ dyskusjê, jakby tu teraz przyszed³ Vulpi i nawrzuca³ ¿e pc to bagno shit i tak dalej, to tak¿e jego post nie zosta³by usuniêty.
On JU¯ jest tam adminem, a ¿e nic nie robi ( no bo z kim ? jak tam tylko PBFiarze, albo banda z PoPLa spamuje) to ja siê jemu osobi¶cie nie dziwiê, bo z takimi lud¼mi to ja te¿ tam cudu bym nie zrobi³.
Co do zarzutu p. Plutonia, to:
Dó³ forum napisa³/a:
PokeCollect nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników. Pogl±dy autorów postów nie s± oficjalnym zdaniem forum PokeCollect.
Vabigoon napisa³/a:
G³osz± swoje pogl±dy i dziêki temu mo¿na prowadziæ dyskusjê, jakby tu teraz przyszed³ Vulpi i nawrzuca³ ¿e pc to bagno shit i tak dalej, to tak¿e jego post nie zosta³by usuniêty.
I to jest jedn± z fajnych rzeczy jak± mo¿na znale¼æ na tym forum = wolno¶æ s³owa
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Oh, nice tale, mate!
Cytat:
banda z PoPLa spamuje
Przysz³a raz, bo im siê nudzi³o.
Cytat:
jak tam tylko PBFiarze
A zdziwi³by¶ siê, ile ludzi wchodzi na Reva ani do dzia³u Anime, ani do PBFu. M.in. tacy SW i Rubin. Ot, taki przyk³ad.
A ja wam mówiê tak: je¶li który¶ z czcigodnych panów w zielonym/czerwonym/¿ó³tym nie zamknie tego tematu, wyniknie z tego jaki¶ kolejny flejm, a to siê ju¿ robi nudne, ta ci±g³a "polityka" miêdzy forami PPSu.
PS. No i ja nie wiem, czy napisanie 'xxx to idiota' to przyk³ad w³asnego nie-idiotyzmu. Brawa dla autora topicu, bo naprawdê - wy¶mienity.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.