To jakby nie patrzeæ nie Clamperl, tylko Huntail/Gorebyss, w dodatku z movesetem naprawdê niez³ym, wiêc nie ma na co a¿ tak bardzo narzekaæ x]
A Quick Claw jest Hax Itemem. Wiêc, zbanowany. Tak samo Brightpowder, Focus Band i King's Rock. Ca³± resztê mo¿na u¿ywaæ.
EDIT: A czy ja co¶ mówi³em o metodzie trenowania?
Ostatnio zmieniony przez mg 8 Marzec 10, 19:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
@Up
Maron nie mam zamiaru siê z tob± sprzeczaæ mam problemy to mam co Ciê to tak bardzo obchodzi. I nie zaczynaj znowu "b³êdnego ko³a".
#Temat skoñczony. Jeszcze raz rozpoczniesz, to upomnê siê o warna dla Ciebie
//Och, nie! Co ja biedny zrobiê!// Maron //Bój siê. _/ //Po ogl±dniêciu przeze mnie The Ring, g³os w telefonie pad³ po 7 dniach// Maron //Wo0o0o0o0oW //Ja umar³em razem z Chuckiem Norrisem, ale ¶mieræ boi siê mi o tym powiedzieæ!//
Ostatnio zmieniony przez Maron 9 Marzec 10, 21:30, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy
Aa i jeszcze jedno. A jak prze¶lê naprzyk³ad Pikacza do FR i naucze go powiedzmy Thunder to moze braæ udzia³ czy nie? Lub innego poka, z atakiem HM którego nie ma w Emerald -c
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.