[b]Imiê, Nazwisko/Ksywka :[/b]
[b]Wiek :[/b]
[b]Profesja :[/b] Nie dajê okre¶lonych klas, gdy¿ to jest wasza decyzja.
[b]Starter :[/b] Musi byæ zgodny z regulaminem forum.
[b]Opis Postaci :[/b]
[b][i]a) Wygl±d -[/i][/b] Wysilcie siê trochê...
[b][i]b) Charakter -[/i][/b] Tak ja kwy¿ej...
[b][i]c) Umiejêtno¶ci -[/i][/b] Co potraficie robiæ (nie przesadzaæ)
[b]Ekwipunek: [/b] Rzeczy podrêczne (nie przesadzaæ)
[b]Historia :[/b] Tu te¿ mogliby¶cie siê wysiliæ... w co najmniej piêciu zdaniach
[b]Styl gry :[/b] (Levele/Bez levelów | Kasa/Bez kasy)
[b]Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze :[/b] (Gdzie dok³adniej siê znajdujecie np. dom rodzinny)
[b]Towarzystwo:[/b]
[b]Cel:[/b] Tylko jaki¶ sensowny proszê...
[b]Pro¶by do MG :[/b] Ludzie z umiarem!
Wiek: 29 Do³±czy³: 03 Lis 2008 Posty: 549 Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 8 Marzec 10, 13:53
Imiê, Nazwisko/Ksywka: Lenoc Coli / Leo
Profesja : Ball Maker
Starter : Wingull ^-^
Wygl±d Charakter Mi³y, Pogodny, Przyjacielski, Nerwowy, Gadatliwy
Historia : Lenoc by³ mi³ym, spokojnym dzieckiem. Nigdy nie mia³ wrogów, ale i niedu¿o kolegów. Jedyne co robi³, to non-stopem czyta³ ksi±¿ki o poksach. Wszelakie encyklopedie, bulbapedie i tym podobne pierdo³y. By³ przeciêtnym parulatkiem, gdy jego rodzina przeprowadzi³a siê z Shinnoh do Azalea w Johto.
Szok by³ ogromny, bo ma³y Coli nigdy wcze¶niej nie widzia³ tak spokojnego miasteczka. Ca³ymi godzinami siedzia³ i patrzy³ na Slowpoki, wylegiwuj±ce siê pod domami. Którego¶ jednak dnia faceci w czerni napadli na jego nowy dom. Obrabowali sejf, zabrali oko³o 50,000$. Ch³opak mia³ wtedy oko³o dwunastu lat, wiêc ruszy³ w po¶cig za lud¼mi. Doszed³szy do groty niedaleko miasta, widok go przerazi³. ¯y³o tam ca³e stado Slowpoków... bez ogonów. Wszystkie by³y w klatce (ogony) obok ludzi z jakiego¶ teamu. Obok sta³ stary dziad, który widocznie próbowa³ ratowaæ sytuacjê. Lenoc wraz z nim uratowali resztê Slowpoków, tym samym zaprzyja¼niaj±c siê. Odt±d ch³opak godzinami siedzia³ w domu dziadka, przygl±daj±c siê jego pracy. By³ on ball makerem (Lenoc od zawsze lubi³ t± dziedzinê). Którego¶ dnia Kurt (tak nazywa³ siê stary dziad) da³ ch³opcu bilet na Wyspy Pomarañczowe. Zadowolony Lenoc pop³yn±³ tam za zgod± rodziców. Po drodze zaprzyja¼ni³ siê z Wingullem, którego uratowa³ z r±k wrogich Sharpeedo. Ca³a akcja zaczyna siê, gdy Coli wysiada ze statku (ma ju¿ zestaw Ballmakera od Kurta), aby na Valencia Island poæwiczyæ umiejêtno¶ci wytwarzania balli.
Styl gry : Z kas±, z levelami V_V.
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze: Orange Islands / Valencia Island
Towarzystwo: Dwie puszki Oran¿enady
Pro¶by do MG : Spe³nij me oczekiwania : ].
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 10 Marzec 10, 19:59
Imiê, Nazwisko/Ksywka:Byakurai Akimo (Byaku)
Profesja : (Trener, Hodowca, Koordynator, Przestêpca[/b]Trener
Starter : (Zero legend, skamielin, i ewaluacji 3 poziomu)Najlepiej Charmander, ale jak chcesz to wymy¶l innego zaskocz mnie
Opis Postaci : a) Wygl±d -Byakurai ma d³ugie krêcone czarne w³osy. (Co¶ A’la MJ)i niebieski oczy. Ma na sobie czarne jeansy i bluzê z kapturem firmy adidas. Posiada te¿ buty firmy Puma.
b) Charakter - Jest on spokojny, ale jak kto¶ go wkurzy to nie rêczy za siebie.Gdy jest przy innych dziewczynach jest zawstydzony.
Historia :
Byakurai urodzi³ siê w Pallet Town, w piêknym domu, niedaleko laboratorium profesora Oak’a. Rodzina nie by³a bardzo bogata, jego ojciec mia³ po prostu dobrze p³atn± pracê.
Mia³ on 2 braci, bli¼niaków.
Gdy by³ ma³y, jego miasto zaatakowa³ Pokemon, wtedy przylecia³ mistrz regionu Ash.
-Uwa¿aj ma³y.Powiedzia³ Ash.
-Dziêki.Podziêkowa³ mu szybko Byakurai, po czym otrzepa³ siê z kurzu.
Od tego czasu postanowi³ on byæ trenerem pokemonów, tak jak Ash,
-Byakurai chod¼ siê z nami pobawiæ.Nawo³ywali go bracia.
-Jeszcze 2 lata, dwa lata.Powtarza³ sobie w duchu nasz g³ówny bohater.
Tak jak nawo³ywa³ tak nasta³o. Minê³y dwa lata, i Byaku móg³ wyruszyæ w podró¿ Pokemon.
-Narka rodzinka. Czê¶æ piesek.Po¿egna³ siê, widz±c ostatni raz rodzinny dom.
Pog³aska³ pieska i poszed³, wreszcie wyruszy³.
-Tak nareszcie wolno¶æ.Powiedzia³ weso³ym g³osem.
Byakurai poszed³ do profesora Oak'a po pokemona, pokedex i inne bajery.
-Dzieñ dobry profesorku.Zawo³a³.
-O dzieñ dobry Byakurai, wiêc ty te¿ wyruszasz w podró¿?Zapyta³ Oak szybko.
-Tak.Powiedzia³ Byaku.
-Wiêc wybierz swojego pierwszego pokemona.
Styl gry : (Levele/Bez levelów| Kasa/Bez kasy:Level oczywi¶cie i Kaska
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : Kanto, jak mo¿na to pó¼niej inne regiony, miasto Pallet Town
Pro¶by do MG :Jak bym móg³ prosiæ o:
- Chcia³bym z³apaæ Riolu i ¿eby ewoluowa³ w Lucario.
- Chcia³bym mp4
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Tak na przysz³o¶æ by³bym wdziêczny gdyby zg³aszaj±cy wype³niali mój formularz, ale na razie przymknê oko.
A co do podania to:
- startera jeszcze wybierzesz, ju¿ mam nawet pomys³
- charakter, trochê przy krótki, ale od biedy ujdzie
- jaka¶ taka oklepana siê wydaje, ale jak tak chcesz, to spoko
Ze wzglêdu na to, ¿e masz ,,plecy" to Ciê przyjmujê, gra za oko³o 30 góra 45 min.
Imiê, Nazwisko/Ksywka :Frank Tirrel/Twister
Profesja :Trener
Starter :Riolu "Rio"
Opis Postaci :charakter:nerwowy,zamkniêty w sobie,nie¶mia³y
Wygl±d wysoki,chudy,krótkie blond w³osy ubrany jak Ruby z Emerald
Historia : Kiedy Twister mia³ 5 lat jego mama i tata wyjechali do Kanto.Johny zosta³ sam w domu.Kiedy pewnego dnia wchodzi³ na strych za atakowa³a go stado Zubatów ¿yj±cych na strychu.Na szczê¶cie w porê zjawi³ siê Riolu który odpêdzi³ Zubaty.Twister za przyja¼ni³ siê z Rio(tak nazwa³ go Twister).4 lata po tym wydarzeniu Johny dosta³ list od wujka ,¿e rodzice poprosili go ¿eby Twister zamieszka³ u niego.Wiêc ch³opiec przeniós³ siê do domu Wuja.Po 3 latach ¿ycia w domu Wujka Twister uciek³.Postanowi³ odnale¼æ starych i wruciæ z nimi do domu.
Styl gry : levelowa kasa
Kraina, Miasto/Pallet town Kanto ukrywa siê w opuszczonym laboratorium
Towarzystwo:pó¼niej najpierw dziewczyna a potem 2 ch³opaków
Cel: odnalezienie rodziców i powrót do Jotho(tam mieszka³)
[Pro¶by do MG :humor du¿o walk
Jednak odrzucam, ludzie postarajcie siê trochê, ja dajê wam woln± wolê, a wy dalej wyskakujecie z trenerami? A poza tym piszcie bardziej szczegó³owo!
Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 24 Marzec 10, 21:16
Imiê, Nazwisko/Ksywka : Vilks Madafaka(xD)/Wilku(pogromca wa¿yf)
Profesja : ball maker zmiksowany z "kolekcjonerem", który zbiera pokemony w wyrobionych ballach ;d(taki tester balli)
Starter :nie mam pomys³ów. zaskocz mnie. ;d
Opis Postaci : a) Wygl±d - chodzi w czarnych spodniach, czarnych butach i bia³ej bluzie. emo fryz ;d
b) Charakter -Vilks lubi byæ pr0, ¿eby inni mu zazdro¶cili(klêkajcie narody). Jest odwa¿ny, nie boi siê wrogów, nawet jak walczy z tyranitarem ;d
Historia :Kiedy Vilks mia³ 8 lat jego ojciec by³ najbardziej znanym ball makerem w Johto. Potrafi³ szybko wyrobiæ balle z appricornów. Vilks po 2 latach zamierza³ wyruszyæ w sw± podró¿ by zdobywaæ appricorny i wyrabiaæ balle. najpierw musia³ poprosiæ ojca o swojego 1 pokemona. By³ nim ???(wybierz plx). nastêpnego dnia ju¿ go nie by³o.
Styl gry : bez lv, bez kasy.
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : Johto(¿eby by³y poki z hoenn), Goldenrod cyti dom rodzinny za tak± rzeczk±(nie, nie ma jej na "mapie")
Towarzystwo: ch³op Euzebiurz Maciora Cel: zostaæ big grand master ball makerem
Pro¶by do MG : kce mieæ wa¿yfobie ;p i ¿eby partner stara³ siê mnie z wa¿yfobii ;d
Imiê Nazwisko/Ksywka : Martin Staines
Profesja : Chcia³bym byæ trenerem i hodowc± , z czasem spróbowaæ umiejêtno¶ci jako Koordynator
Starter : Który¶ z 3 starterów z Jotho (Cyndaquil, Chikorita, Totodile)
Opis Postaci :Wygl±d: Szatyn z piwnymi oczami, szczup³y, w zielonej koszulce i czarn± kamizelk±, spodnie za kolana w kratê, z przewieszona torb±.
Charakter:Mi³y, pomocny, trochê nie¶mia³y, czasem zwariowany, d±¿±cy do celu
Historia : Martin Mieszka razem z mam± i ciotk± w mie¶cie New Bark Town w regionie Jotho. Jego Ojciec jest znanym podró¿nikiem i obserwatorem pokemon ci±gle wyjedza do innych miasta a nawet regionów na pomoc w badaniu i obserwacji pokemonów.Ch³opiec pomaga w domu mamie i ciotce w opiece nad zranionymi pokemonami - one skonczy³y szko³ê pielêgniarstwa pokemon, dziêki temu posiada spor± wiedzê na ich temat. Ch³opiec od dawna marzy o wyruszeniu w podro¿ i wygrania mistrzostw w lidze Jotho oraz innych ligach w innych regionach. Za wygrane pieni±dze chce on wynaj±æ pomoc dla ciotki i mamy aby nie musia³y tyle pracowaæ gdy¿ s± juz starsze i musz± duzo odpoczywaæ z powodu choroby oraz bardzo chcia³by udowodniæ grupie pewnych dzieciaków z jego miasta ¿e jest bardzo silny, poniewa¿ w jego mie¶cie jest banda ch³opaków kórzy s± ju¿ dawno w podró¿y po regionie. Chce on ich spotkaæ zawalczyæ i pokazaæ na co go staæ. W podró¿ zdecydowa³ siê wyruszyc tak pó¼no, powniewa¿ musia³ pomagaæ mamie i ciotce a teraz maj± mniej pracy wiec jest okazja...
Styl gry : bez levelów kasa co jaki¶ czas
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : New Bark Town Jotho
Towarzystwo:na pocz±tku brak z czasem mo¿e przy³±czy siê jakich¶ jego dawny przyjaciel
Cel: Wygranie zawodów Pokemon i zniszczenie ka¿dego z jego wrogów na drodze oraz zdobycie pieniedzy na pomoc dla ciotki i mamy
Pro¶by do MG : Moj± pro¶b± jest to aby pokemony nie dostawa³y ataków pokoleji jak w grach tylko losowo jak w anime oraz proszê o przyjêcie ;)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez piecka21 28 Marzec 10, 12:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.