Jestem Micha³, mam 15 lat. Mieszkam w Nowym S±czu. Pokemonami interesujê siê od oko³o 8 lat. Na forum od dzi¶ bêdê przesiadywa³ oko³o godziny - dwóch dziennie, to tyle teraz troszkê o wymaganiach.
1. Wasze posty powinny sk³adaæ siê z minimum 5 zdañ z³o¿onych.
2. W czasie odpisów musicie kontrolowaæ ortografiê.
3. Na odpis macie 5 dni, potem zamykam grê i przenoszê do Archiwum.
4. Wasze taktyki nie musz± byæ bardzo d³ugie, wystarczy, ¿eby by³y m±dre i przemy¶lane. Za ka¿dym razem bêdê podawa³ Wam opis otoczenia.
5. Gracz musi stosowaæ siê do moich zasad i uwag.
6. W ca³o¶ci obowi±zuje Was Regulamin tego forum.
7. Wszystkie wa¿ne informacje dotycz±ce Pokemonów znajdziecie na stronie : SEREBII 8. Wszystkie Pokemony (pomijaj±c Glaceon, i Leafeon) ewouluj± tak samo jak w Anime.
9. Je¶li gracz przepisze siê do innego mg, nie ma prawa graæ znowu u mnie.
10. W waszej sygnaturce musicie umie¶ciæ wszystkie wa¿ne informacje nt. waszej gry.
I na koniec malu¶kie wyja¶nienie poszczególnych punktów mojego szablonu ;]
Imiê, Wiek Wiadomo.
Wygl±d Najlepiej obrazek, ale opis te¿ mo¿e byæ.
Profesja Trener | Koordyantor | Hodowca.
Kraina Kanto | Johto | Hoenn | Sinnoh.
Starter Koniecznie zgodny z regulaminem forum.
Charakter Przynajmniej 5 cech pozytywnych i 3 negatywne.
P³eæ Wiadomo.
Historia Od 5 do 10 zdañ.
Cel Do czego d±¿y Wasza postaæ.
Pro¶by, ¿yczenia B³agam miejcie umiar.
Tak wiêc skoro ju¿ przeczytali¶cie ten temat spokojnie mo¿ecie, wchodziæ TUTAJ ;3
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.