Hm...
Z gier na peceta to Heroes II.
Z DSa Pokemon Pearl i Platinum
No i Pokemon Battle Revolution na Wii
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Rafi ma racjê Paint wymiata(ta nieliniowo¶æ )...
Moje ulubione gry...:
1.GTA(4, SA oraz VC[WC ])
2.The Sims 3
3.Pokemon Gold lub Heart Gold
4.Super Mario World 2: Yoshi's Island (na SNES i DS)
No wieæ ja jako tako ulubionej gry nie mam bo i tak mi siê nudzi przêdzej czy pó¼niej...
No wiêc tak:
1. GTA IV - MultiPlayer (oryginal mam, jak ktos ma to chêtnie zagram)
2. Call Of Duty 5: World At War (gram na scrackowanych servach )
3. Crysis + dodatek
4. Gears Of Wars
5. Prototype
i to tyle, pisaæ mi na gie-gie jak kto¶ zagra przez neta w gta 4 lub w coda 5, 6275102.
Nie zaliczam zbytnio gier, jednak kilka zas³uguje na wymienienie, a przede wszystkim Gothic od 1-3, nastêpnie Counter-Strike 1.6, nie¶miertelny Warcraft 3, PES 09 oraz WoW. Moja elita ^_^
Ludzie ja bym móg³ wam tyle swoich ulubionych gier wymieniæ, ¿e by¶cie nigdy nie skoñczyli czytaæ tego posta, ale zafundujê wam pierwsz± piêtnastkê.
1. SPORE
2. Fable: The Lost Chapters
3. Warcraft III Regin of Chaos + dodatek The Frozen of Throne
4. Heroes of Might and Magic III
5. Supreme Commander + dodatek
6. Wied¼min
7. Baldur's Gate (wszystkie czê¶ci)
8. Diablo II + LoD
9. Age of Empires III + dodatki
10. Saga Gothic (oprócz Zmierzchu Bugów)
11. Dragon Age
12. Prototype
13. Neverwinter Nights II
14. Call of Duty: Modern Warfare II
15. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
To moim zdaniem gry najlepsze z najlepszych, szczerze to wymieni³bym jeszcze 25 gier
Ludzie ja bym móg³ wam tyle swoich ulubionych gier wymieniæ, ¿e by¶cie nigdy nie skoñczyli czytaæ tego posta, ale zafundujê wam pierwsz± piêtnastkê.
1. SPORE
2. Fable: The Lost Chapters
3. Warcraft III Regin of Chaos + dodatek The Frozen of Throne
4. Heroes of Might and Magic III
5. Supreme Commander + dodatek
6. Wied¼min
7. Baldur's Gate (wszystkie czê¶ci)
8. Diablo II + LoD
9. Age of Empires III + dodatki
10. Saga Gothic (oprócz Zmierzchu Bugów)
11. Dragon Age
12. Prototype
13. Neverwinter Nights II
14. Call of Duty: Modern Warfare II
15. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
To moim zdaniem gry najlepsze z najlepszych, szczerze to wymieni³bym jeszcze 25 gier
GRA£E¦ W SPORE ?! AoE ?! NW2 ?! HoMaM III ?! BRACIE !
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
GRA£E¦ W SPORE ?! AoE ?! NW2 ?! HoMaM III ?! BRACIE !
SPORE, wspania³y wytwór Maxisa, ba mam nawet edycjê kolekcjonersk±. AoE, strategia obowi±zkowa dla ludzi lubi±cych ten gatunel. NW2 wspania³e zestawienie elementów RPG i H'n S, w to trzeba zagraæ. HoMaM III, ... ³za mi siê w oku krêci jak przypominam sobie pierwsze spotkanie z t± fr± i zarywanie nocek graj±c z kumplami.
Afil ja w to nie gra³em, ja w to GRAM .
Cytat:
5. Supreme Commander + dodatek//
a gra³e¶ w genialnego poprzednika? Total Annihilation
O kurka, wiedzia³em, ¿e czego¶ zapomnia³em. Pod numerem piêtnastym mia³o byæ w³a¶nie Total Anihilation zamiast WoW'a, ale wylecia³o mi z pamiêci
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.