- RACZEJ !? CO MIA£O ZNACZYÆ TO RACZEJ !? - Zawo³a³a Angela bij±c ciê ,,li¶ciem'' po g³owie. - NOOOO!!! CO TO MIA£O ZNACZYÆ !? - I zmieni³a technikê na piê¶æ.
- Pladzo pszeplasam.... ale ktos tu idie... - Powiedzia³ Aaron wskazuj±c na dwa cienie ludzi, którzy szli w waszym kierunku.
----------
Wena wróci³a !
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ty to niez³y jeste¶, wiesz?
---------------------------
- No i co zrobi³a¶?! - Krzykn±³em do Angeli. - Szybko wracajcie siê do tamtego korytarze. - Rozkaza³em, chwytaj±c Aarona w biegu.
- Dobra ! - Zawo³a³a Angela biegn±c z Nul±. dobieg³a i przykucnê³a opieraj±c siê o ¶cianê. - Co dalej ? Walczymy czy uciekamy ? - Zapyta³a g³aszcz±c Leafeon-a
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
- Na razie czekamy. - Odpowiedzia³em szepcz±c. Trzyma³em ci±gle Aarona i zakrywa³em mu rêk± usta, by nawet nie pisn±³ i czeka³em na dalszy rozwój wydarzeñ.
- Nawet nie pi¶nijcie. - Upomnia³em wszystkich szepcz±c.
- Shadow... - Zwróci³em siê do pokemona. - ...przygotuj siê do ostrej walki, bo s± du¿e szanse, ¿e nas znajd±. - Poinformowa³em stworka.
- Spoko - Powiedzia³a i powiedzia³a co¶ na ucho do Leafoen-a.
Wyjrza³e¶ i zobaczy³e¶ czterech ludzi stoj±cych jaki¶ metr od was, gadali o czym¶, ale za chiny ludowe nie mog³e¶ us³yszeæ o czym.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wróci³em do reszty. Postanowi³em przedstawiæ im sytuacjê.
- Ci ludzie stoj± jaki¶ metr od nas. - Zacz±³em. - Szepcz± o czym¶, ale nie us³ysza³em o czym. - Powiedzia³em i nagle dosta³em ol¶nienia. - Angela, mówi³a¶, ¿e masz ¶wietny s³uch, mo¿e zbli¿ysz siê do nich i ich pods³uchasz? - Z³o¿y³em jej propozycjê i czeka³em na odpowied¼.
Ostatnio zmieniony przez Xillor 28 Luty 10, 00:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.