Dla Zoroarka oprócz ruchów Zoruy mo¿na dodatkowo dodaæ Crush Claw, Slash, Metal Claw, Dark Pulse, Night Slash, Close Combat, Swords Dance, Swagger, ExtremeSpeed, Flatter, Punishment, Ominous Wind, Screech, Me First, Revenge
Huh ale ¿em siê rozpisa³, normalnie móg³bym zrobiæ FanFick'a.
To nie jest taki g³upi pomys³. *my¶li*
Ale to Ciê obroni³o !
Przyjmujê.... grê zrobiê za jakie¶ 20-30 min.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Dla Zoroarka oprócz ruchów Zoruy mo¿na dodatkowo dodaæ Crush Claw, Slash, Metal Claw, Dark Pulse, Night Slash, Close Combat, Swords Dance, Swagger, ExtremeSpeed, Flatter, Punishment, Ominous Wind, Screech, Me First, Revenge
Huh ale ¿em siê rozpisa³, normalnie móg³bym zrobiæ FanFick'a.
To nie jest taki g³upi pomys³. *my¶li*
Ale to Ciê obroni³o !
Przyjmujê.... grê zrobiê za jakie¶ 20-30 min.
Te ataki mnie wyratowa³y? Huh, a gdybym nie mia³ Zoruy to by³bym przyjêty bez tego? Ja nie mogê, musze z³o¿yæ podziêkowania dla Krug'a.
A i mam tak± propozycjê, a mianowicie zrób taki temat, ¿eby mo¿na by³o tam wpisaæ swój team i ekwipunek itd. wtedy nie mo¿na by to by³o z sygny wyrzuciæ.
Imiê, Nazwisko/Ksywka : Kai Terio/Ruby
Profesja :Koordynator
Starter : Buneary
Opis Postaci : a) Wygl±d - szatynowo w³osy,czarna bluza z niebieskim smokiem i kapturem,niebieskie jeansy,br±zowe oczy.Do pokazów bia³y smoking z czerwon± muszk± i kamizelk±.
b) Charakter -mi³,przyjacielski,pomocny,fan pokazów.
[b]Historia :
Wsta³em rano patrz±c na kalendarz mówi±c to mój dzieñ.Ubra³em sie, zesz³em do jadalni.A tam czekali na mnie go¶cie z prezentami.Podszed³ do mnie profesor Rowan i da³ mi kartke z adresem i napisanym pomoc we w³asnych przygodach.Rodzice potem podszedli i wrêczyli mi pokeball
To Buneary któr± chcemy ¿eby¶ hodowa³ a nie bra³ udzia³ w pokazach-powiedzieli rodzice.
Dobrze-odpowiedzia³em ze smutkiem.
Wyszed³em z Buneary z domu przed kolacj± poæwiczyæ.
Zaczynamy Buneary trening-powiedzia³em do Buneary.
Baa,Baa-odpowiedzia³a szczê¶liwie Buneary
Buneary stwórz góre lodu,lodowy promieñ
Teraz u¿yj skoku i na konieæ b³êdnego ciosu na góre lodow± i wyrze¼¶b swoj± podobizne-powiedzia³em Buneary.
Gdy wróci³em na kolacje pomy¶la³em sobie ¿e ucikne ¿eby zostaæ koordynatorem , a nie hodowc±.Gdy skoñczy³em kolacje poszed³em do pokoju spakowa³em siê wzi±³em jeszcze Buneary oraz kartke od profesora Rowana.Zostawi³em kartke na której by³o napisane ',,Uciekam i wróce gdy spe³nie swój cel''.
Uciek³em z domu po cichu poszed³em pod ten adres na kartce.Zapuka³em do drzwi, a w nich sta³ profesor Rowan.
Profesorze chcia³bym zostaæ koordynatorem wiêc wiêc prosze o potrzebne rzeczy do przygody-powiedzia³em profesorowi
Dobrze masz tu swój pokedex 5 pokeballi,pokemona ju¿ masz wiêc mo¿esz zacz±æ przygody-odpowiedzia³ profesor.
Wzi±³em rzeczy i od razu wyruszy³em w swoj± podró¿.
Styl gry :level,kasa.
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : Sinnoh ,miasto Twinleaf.
Pro¶by do MG :£apanie wielu fajnych pokazowych pokemonów.Przygody jak z anime pokemon.A przygoda ¿eby mog³a siê nazwaæ Nowe przygody w ¶wiecie pokazów Kaia.
Ostatnio zmieniony przez kubox22 23 Luty 10, 18:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
]£apanie wielu fajnych pokazowych pokemonów.Przygody jak z anime pokemon.A przygoda ¿eby mog³a siê nazwaæ Nowe przygody w ¶wiecie pokazów Kaia.
Pokazowych ? -.-
Chodzi o takie s³odkie, ma³e i czaruj±ce ?
Jak...... w anime ?!
Akcja jak w Anime, to zuo !!
A ty jeste¶ Koordynatorem, a nie Trenerem... bêdzie trudniej
A wiêc.... Przyjmujê, ale na okres próbny (Wiesz... nie jestem pewien, co do twoich odpowiedzi)
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 10, 17:35
Nie chcê siê wtr±caæ, ale jeszcze nie zakoñczy³e¶ gry u mnie.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 10, 17:56
Zatem, oddajê tego adepta w twoje rêce, zacny Afilu
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Imiê, Nazwisko/Ksywka : Bjern Bjergen.
Profesja : Eee... Mo¿e byæ ¿o³nierz ??
Starter : Machop.
Opis Postaci : a) Wygl±d - Bardzo wysoki (195 cm) i barczysty. W³osy opadaj±ce na ramiona, koloru czarnego. Twarz poznaczona bliznami. Oczy koloru szarego, ze znu¿eniem spogl±daj±ce na ¶wiat. Ubrany "w co tylko nawinie siê pod rêkê" je¶li chodzi po cywilu, zazwyczaj jednak w bia³± bluzê z kapturem i jeansy. Gdy jest "na s³u¿bie" wiadomo, mundur ¿o³nierski b±d¼ policyjny.
b) Charakter - Wybuchowy i niezwykle odwa¿ny, niekiedy a¿ szaleñczo. Nie cierpi d³ugiej gadki, oczekuje konkretów. Samemu równie¿ wszystko wykonuje jak najszybciej i jak najlepiej, niczym profesjonalista. Ma bardzo siln± wolê, stara siê wytargowaæ jak najwiêcej. Jednak niekiedy te¿ nieprzewidywalny i arogancki, szczególnie gdy wpadnie w furiê.
Historia : (Bêdzie krótka) Bjern urodzi³ siê na malutkiej wysepce Ving, po³o¿onej o 500 kilometrów od wybrze¿y Kanto. Ving znajdowa³a siê pod protektoratem pañstwa Johto, które by³o bardzo militarystyczne - do wojska na szkolenie powo³ywano ju¿ dzieciaki w wieku 8 lat. Ten sam los czeka³ Bjerna. Trafi³ do obozu pod Cherrygrove. Tam nauczy³ siê w³adaæ broni±, szczególnie ¶wietnie przyswoi³ sobie walkê na piê¶ci, opanowa³ te¿ walkê za pomoc± maczety. Uczono go tylko podstaw wiedzy - matematyki, wiedzy o wojsku, pokemonach, jêzyka ojczystego i religii, tote¿ Bjern nigdy nie musia³ przesadnie wysilaæ swojej mózgownicy. Tak spêdzi³ dziewiêæ lat.
Na siedemnaste urodziny, gdy ju¿ osi±gn±³ pe³noletno¶æ (Johto za doros³e osoby uznawa³o 17-latków) zosta³ przeniesiony do posterunku policyjnego le¿±cego w New Bark. Tam jednak zamiast miasta zasta³ ruiny, poniewa¿ Kanto znalaz³o siê w stanie wojny z Johto, przedmiotem sporu by³y przygraniczne tereny obu pañstw. Bjern zdecydowa³ siê na ¿ycie ¿o³nierza Ultra Marine - elitarnego oddzia³u armii zajmuj±cego siê infiltracj± terenów wroga. Kiedy tylko nauczy³ siê jêzyka Kanto, kultury i obyczajów wroga zosta³ oddelegowany na misjê... Mia³ razem z oddzia³em odbiæ z r±k wroga konwój z jeñcami ¿o³nierzy Johto. Miejscem akcji by³a jedna z wsi pod Pallet Town. Otrzyma³ swój ekwipunek i w³asnego pokemona, którym okaza³ siê Machop. I oddzia³ ruszy³.
Styl gry : Levelowa, z kas± oczywi¶cie.
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : Kanto, wie¶ Jenburg (pod Pallet Town).
Pro¶by do MG : Tak. Maczeta w ekwipunku, natychmiastowy start fabu³y. Du¿o walk pokemon, ale niezbyt d³ugich, przynajmniej na pocz±tku. Ca³a gra mia³aby siê skoncentrowaæ na kontynuacji g³ównego w±tku, czyli realizacji misji wyznaczonych przez wojsko. No, mo¿e jeszcze jaka¶ towarzyszka do tego.
Je¶li zapis nie pasuje, mogê zmieniæ. Chocia¿ chcia³em wymy¶liæ co¶ bardziej oryginalnego...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.