POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:20
Hunter - W³adca Mroku
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 22 Luty 10, 20:52   Hunter - W³adca Mroku

Siedzia³e¶ na ³ó¿ku w swoim kompletnie zdezelowanym ,,bajzlu'', który nazywasz domem. Podpiera³e¶ siê o ¶cianê, z której codziennie znika³o coraz wiêcej tynku. Ogó³em wszystko w tym domu powinno byæ odrestaurowane, ale w tych czasach trudno zarobiæ z³odziejowi pokemonów takiemu jak ty.W dawnych czasach przestêpczo¶æ by³a do¶æ wysoka, a wtedy by³o ³atwo o zarobek, ale czasy siê zmieni³y. Wielu nowych trenerów wyruszy³o i pl±ta³o plany s³ynnych przestêpców jak : Team Rocket i Team Galactic, itd. Nawet tobie kilka razy przerwano ,,pracê'', ale na szczê¶cie nie z³apano i nie zapuszkowano.
Nadal siedzia³e¶ na tym samym ³ó¿ku.... choæ minê³o ju¿ jakie¶ piêæ godzin. Szczerze mówi±c to by³ twój ,,styl'' ¿ycia, od kiedy nasta³y te ,,nowe czasy''.
- *Pfffffff*
Sapn±³ Shadow, przerywaj±c ciszê.
- Pooooouuuuu !
Zawy³ patrz±c siê na ciebie, b³agaj±c o kawa³ek jedzenia.
- *ehhh...* Przecie¿ wiesz, ¿e nawet ja g³odujê... - Powiedzia³e¶ wymieniaj±c spojrzenia z pokemonem.
- Poch ! - Zawo³a³, Chc±c ciê do czego¶ namówiæ
- No tak...... wiem.... ale wiesz, ¿e nie jestem mistrzem kradzie¿y jedzenia - Stwierdzi³e¶ fakty wzruszaj±c ramionami
- Poch ! Poch ! Poch ! - Ponownie zawy³ próbuj±c Ciê nak³oniæ si³±.
- Mam Ci przypomnieæ t± akcjê z Bananem ? - Powiedzia³e¶, lekko wkurzony, gdy¿ takie zachowanie twojego przyjaciela, Ciê irytowa³o.
- Poooooo.... - Powiedzia³ na znak pokory, podchodz±c do ciebie i k³ad±c ³ebek na twoim kolanie.
- Tak, tak.... nic siê nie sta³o, nie musisz przepraszaæ. - Powiedzia³e¶, a w tym samym momencie kto¶ wchodzi³ po schodach pod drzwi twojego ,,domu''. Nie minê³o wiele czasu, a¿ rozleg³o siê pukanie, a ty uradowany poderwa³e¶ siê, niechc±cy zrzucaj±c Poochyenê na pod³ogê.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Do³±czy³: 25 Sty 2010
Sk±d: Sprzed monitora...
Wys³any: 22 Luty 10, 21:26   

Jednak Poochyena :D
W razie czego mów co robiê ¼le, dostosujê siê.
- Kto tam?

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 22 Luty 10, 21:39   

Nikt nie odpowiedzia³ tylko ponownie zapuka³, i jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze. Czu³e¶ siê do¶æ dziwnie, ¿e kto¶ puka, a ty nawet nie masz szansy dowiedzieæ siê kto to jest. Ponownie rzuci³e¶ s³owa ,,Kto tam ?'', ale nikt nie odpowiedzia³, tylko znów zapuka³.

Sygnatura użytkownika

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 22 Luty 10, 23:33   

- Móg³bym wyci±gn±æ pistolet i kopn±æ drzwi, ale je¿eli to jest mój przysz³y zleceniodawca, to raczej bêdzie ¼le. - Pomy¶la³em.
- Zobaczymy co siê stanie jak odpukam. - Przesz³o mi przez my¶l.
Staraj±c siê wystukaæ podobny rytm pukam do drzwi.
- Stukam do swoich drzwi, z ¶rodka swojego mieszkania, chyba zidiocia³em. - Wyszepta³em do siebie.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 10, 08:22   

- Mo¿na ?- Zapyta³ kto¶ cienkim g³osem.

Sygnatura użytkownika

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 23 Luty 10, 11:37   

- Yyy... tak jasne, proszê wej¶æ. - Odpowiedzia³em.
Sam podszed³em do ³ó¿ka i usuad³em na nim.
- Co to za cz³owiek z takim cienkim g³osem, co wchodzi do mieszkania po tym jak kto¶ zapuka z wewn±trz? - Pomy¶la³em.
- Mo¿e to kobieta? - Przesz³o mi przez my¶l.
- E tam, to nie mo¿liwe. - Szybko sobie odpowiedzia³em i czeka³em dalej a¿ ten kto¶ wejdzie.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 10, 17:16   

- Eeeee....dziêdobry... - Us³ysza³e¶ gdy zamknê³y siê drzwi od mieszkania. - cy tu, to znaczy... czy tu moszna, to znaczy mo¿na.... wynaj±æ pana ?
- Noo.... tak pó³, na pó³. - Powiedzia³e¶ zak³opotany, lekko przera¿ony, za¿enowany i zamy¶lony.
- Bo wie paln... ja bym chciau, aby paln pomogl mi.... - Powiedzia³ ch³opiec powoli podchodz±c do wej¶cia od twojej ,,sypialni''.
- Pomóg³ ? - Powtórzy³e¶ wstaj±c i id±c do korytarza, w którym znajdowa³ siê ch³opiec. - Wiesz... ja... - Przerwa³e¶, gdy¿ przed twoimi oczyma stan±³ niewielki, Szaro-Niebiesko w³osy, wygl±daj±cy na 7 lat ch³opiec. Najbardziej w jego wygl±dzie naturalnym zaciekawi³a ciê ma³a ró¿owawa blizna, która widnia³a na jego prawym poliku. Poza tym niczym siê nie wyró¿nia³. Ubrany by³ w szar± bluzê, w której rêkawy by³y o wiele za d³ugie, a ogó³em ca³a bluza przykrywa³a te¿ spodnie i buty. Najprawdopodobniej ,,odziedziczy³'' j± po starszej osobie. Gdy zacz±³e¶ przygl±daæ siê jego zachowaniu zauwa¿y³e¶, ¿e sta³ lekko zasapany i przemokniêty, co mog³o sugerowaæ, ¿e p³ywa³, b±d¼ ucieka³.
- To cio.... pomosze paln ? - Zapyta³ robi±c s³ynn± minê szczeniaczka.

Sygnatura użytkownika

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 23 Luty 10, 18:33   

- Kurczê, dzieciak zna mój s³aby punkt. - Wymamrota³em pod nosem.
- No... ma³y, zale¿y w czym mam Ci pomóc. - Odpowiedzia³em, kucaj±c i poklepuj±c go po ramieniu. - Ale uprzedzam, nie mam niczego do jedzenia. - Mówi±c to zaprosi³em ch³opaka do ,,sypialni”.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 10, 18:46   

- No bo wie paln.... - Powiedzia³ zaczynaj±c swoj± opowie¶æ. - ...kiedys rano wypchodzi±c z sfoiego domu, spokalem malego niebiskiego pokemona, ktory skukal na ogunku. Bladzo sie polubilismy ! Lec dzis maly pokemon znikl, a ja baldzo chce wiedziec gdzie zniknol muj przejaciel znikl. Pomoszesz ? - Zapyta³ z u¶miechem lekko przymru¿aj±c oczy.

Sygnatura użytkownika

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 23 Luty 10, 19:38   

- A, mam inne wyj¶cie? - Spyta³em siebie w my¶lach.
- Shadow jak my¶lisz pomóc mu? - Zwróci³em siê do swojego pokemona. - A zreszt± i tak mu pomogê. Shadow powrót! - Decyzja zapad³a.
- M³ody prowad¼ do miejsca, w którym ostatni raz widzia³e¶ tego pokemona. - Odpowiedzia³em dzieciakowi.

Wiesz... brakuje mi trochê tego co robi³ mój pokemon podczas rozmowy z dzieciakiem. A reszta jest super!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: