Ja jestem za Garym. Ma fajne metody treningu, jego poki go lubi± i wiele potrafi±.
Paul wzbudza tylko lêk u swoich pokemonów. Jest "¿a³osny"
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Paul jest lepszy moim zdaniem. Gary zawiód³ gdy swoim Electivirem i Umbreonem przegra³ z Toxicroakiem, a Croagunk Brocka da³ mu OH'K.O. Natomiast dziêki Paulowi zobaczyli¶my jego walkê z Cynthi± i z Brandonem. A dziêki Garemu zobaczyli¶my walkê z Giovannim i jego Mewtwo. Obydwaj s± fajni, ale wolê Shinjiego (Paula)
Ja tam g³osujê na Garego.
Co wam siê podoba u Paula ???
Imponuje wam ¿e jak z³apie jakiego¶ Poka to sprawdza ataki, patrzy i mówi: Jeste¶ s³aby zmiataj. A w koñcu móg³by spróbowaæ go wytrenowaæ. Blue dobrze mówi - wzbudza lêk u Pokemnów swoich (zw³aszcza u Chimchara gdy go mia³).
Kurcze, no w³a¶nie, jak mo¿na uwa¿aæ Paula za fajnego go¶cia, skoro traktuje swoje pokemony jak papier toaletowy. Mo¿e i jest silny, ale nie fajny. Gary jest lepszy. ¦mia³ siê z Asha, ale przynajmniej opiekowa³ siê swoimi pokemonami i by³ dla nich dobry. Tylko co oni zrobili z niego w najnowszych seriach, to ja nie wiem. Geja jakiego¶, modnisia. Grzeczny, uczynny. WTF? Gdzie jest stary, dobry Gary, którego wszyscy kochali?
Gary - ma dobre poki, dobrze siê nimi opiekuje i dobrze je trenuje, ma ciekawy styl walki, tylko nie wiem po jakiego grzyba zmienili mu charakter?
Paul - ma dobre poki, za dobrze to siê nimi nie opiekuje, z treningiem to jest tak, ¿e musi znale¼æ pokemona dobrego do wytrenowania, a jak nie bêdzie dobry to go wyrzuca, styl walki mo¿e i ciekawy, ale mi siê nie podoba, a jego charakter to ju¿ w ogóle mi nie pasuje.
Jednak wybieram Garego za to co wszyscy inni, czyli: dobre poki, dobry trening i opieka nad nimi i ciekawy styl walki.
Oczywi¶cie ¿e Gary. Jest on ¶wietnym trenerem i ma mojego ulubionego pokemona - Umbreona.
Do tego w porównaniu do Asha jest o wiele lepszy i dojrzalszy :d
Umie te¿ trenowaæ pokemony i ma wszystkie w ostatniej formie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.