No to mam problem. Po pokonaniu Kogi nie mogê siê dostaæ do Saffron. We wszystkich solucjach pisze, ¿e trzeba stra¿nikowi daæ herbaty, któr± siê dostaje od Babci z tej wie¿y gdzie Eevee jest tymczasem...:
Sygnatura użytkownika
_^_
''...A jednak niewielu z nas wybiera ciê na nauczyciela
O ¿yciu.
To jest tre¶æ nauczania ¶mierci-
¯ycie.
¦mieræ nie jest przedmiotem nadobowi±zkowym...''
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
No tak. ;D Ale co to ma do rzeczy. Dot±d wszystko dobrze by³o.
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
A mówi±, ¿e babcie s± mi³e ;<. Dobra to koniec przygody !
@Edit
Chwila.. Moment... By³em u tej babci wcze¶niej i on siê mnie pyta³a czy chcê trochê herbaty. Nie da³a mi ona wtedy jej ;o? Dziwne...
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
jak ja nie mogê w ogóle doj¶æ do Sabriny ;O. A u Babci pierwszy raz by³em jak przyszed³em do Celadon. Pobiega³em trochê zagada³em do kolesia i powiedzia³, ¿e mi³a starsza pani z tego domu ------> da³a mu herbaty i siê poparzy³ w jêzyk. Poszed³em ona cos tam zaczê³a gadaæ i lipa.
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Po :
1. Musisz mieæ HM 01 Cut
2. Musisz byæ w Celason
3. Rozwaliæ gym (oczywi¶cie nie dos³ownie)
4. Doj¶æ do tej nieszczêsnej babci
5. Wzi±¶æ herbatkê (próbowa³em przed rozwaleniem ale nie da³a)
6. Rozwaliæ Bazê Team Rocket (w kasynie naci¶nij plakat)
7. I¶æ do Saffron
No to mam problem. Po pokonaniu Kogi nie mogê siê dostaæ do Saffron.
czytanie ze zrozumieniem nie boli, ale dziêki za fatygê.
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Niestety, musisz zacz±æ od nowa. Nie u¿ywaj czituff, bo po pierwsze gra robi siê bez sensu, a po drugie jest za ³atwo. Ja uznajê jedynie czity na Poki, których siê nie da z³apaæ (np. Celebi, Lugia).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.