Liczba graczy:
3 (Mini, Szybmar15, Damianer) i jeden dla którego jeszcze nie zrobi³em gry (Luke).
Liczba wolnych miejsc:
Wola³bym chwilowo zamkn±æ zapisy (temat niech bêdzie otwarty ale przyjmê tylko osoby spe³niaj±ce pewne kryteria). Spowodowane jest to moim uczestniczeniem w 2 innych naborach (i tak mi siê nie uda) wiêc mam napiêty terminarz.
Kto gra:
Wymieni³em wy¿ej ale napiszê jeszcze raz: MiniDamianerSzymbar15
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Valen, tylko jest jeden problem - skoro jestes malo aktywny jak tylko bierzesz udzial w naborach, to co bedzie jak sie dostaniesz?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Nie martw siê, poradzê sobie. Zreszt± dostaæ siê nie mam szans, chcê jedynie zobaczyæ jak to wygl±da. Zreszt± koñczê ju¿ nadrabianie zaleg³o¶ci w szkole (ca³e ferie nawet ksi±¿ek nie otworzy³em) wiêc bêdê mia³ trochê wiêcej czasu.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
1.Aktywnych-6 Nieaktywnych- 6
2. Nieograniczona (tak samo jak Barca)
3.Aktywne
¤ Avek i Buneary wyruszaj± w ¶wiat
gra SunSella
¤ Fotograf Sara wyrusza w sw± podró¿
Gra Sary
¤ Ivic "Zaugon" Lediæ wyrusza w sw± podro¿
Gra: Kruga
¤ Nowy koordynator wyrusza na podbój ¶wiata
Gra James'a
¤ Grand Huricane i jego Abra gotowi do drogi.
Gra Todiego
¤ Dzielny poszukiwaæ Lugii 2
gra Sigmy 25
Nieaktywne
¤ Dzielny Grey wybiera siê w pordró¿
Gra Leniu
¤ Zimno wszêdzie, g³ucho wszêdzie co to bêdzie co to bêdzie
Gra Valena
¤ Eevee ile z³apie ich?
Gra wikkaza
¤ Hodowca Eevee nadchodzi
Gra P4keya
¤ Samotno¶æ to taka straszna trwoga-List do M D¿em
Gra Decko'a
¤ Dziadek zabroni³ a ja se poszed³em.
Gra Luffy
Inaka
1. Liczbie graczy: teoretycznie to 5, no ale mam pewne rozmowy na temat gry Berry'ego
2. Liczbie wolnych miejsc: No, niby jest 0, ale jednego jeszcze mogê przyj±æ
3. Kto gra: Domin, Blue, Barca (Nie mogê zapamiêtaæ jego nowego nicka), Maron, Berry.
Afil
1. 1
2. 5
3. Vabigoon (ale on odpisuje jak mu siê podoba, czasami czekam do¶æ d³ugo...)
Valen
Liczba graczy:
3 (Mini, Szybmar15, Damianer) i jeden dla którego jeszcze nie zrobi³em gry (Luke).
Liczba wolnych miejsc:
Wola³bym chwilowo zamkn±æ zapisy (temat niech bêdzie otwarty ale przyjmê tylko osoby spe³niaj±ce pewne kryteria). Spowodowane jest to moim uczestniczeniem w 2 innych naborach (i tak mi siê nie uda) wiêc mam napiêty terminarz.
Kto gra:
Wymieni³em wy¿ej ale napiszê jeszcze raz: Mini Damianer Szymbar15
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.