Gram sobie od czasu do czasu w pokemon Red i zawsze gdy przechodzê 1-wszy Gym i idê w stronê Mt.Moon to zamiast normalnych grafik pojawiaj± siê jakie¶ literki (im dalej, tym wiêcej) i po pewnym czasie gra siê freezuje. Co zrobiæ?
To nie jest ¿aden bug. Chocia¿ mo¿e? Wydaje mi siê, ¿e przechodzenie gry ma³ymi fragmentami i zapisywanie gry co ok. 1/2 minuty da po¿±dany efekt. Oczywi¶cie po zapisie musisz wy³±czyæ.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
To prawie dzia³a. Próbujê to robiæ i w ka¿dym ¶ci±gniêtym romie gra siê wywala w Mt.Moon, Raz doszed³em do wyj¶cia. Przeszed³em i zamiast doj¶æ do drogi gra siê freeznê³a... Czy jest jaki¶ sprawny rom?
To w koñcu co teraz jest? Dalej to tylko w innym miejscu?
Czy ju¿ bez tych literek?
BO to, ¿e czasami freeze jest, to normalka. Wystarczy save czêsty i jego kopiowanie. A jaki masz telefon??
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Z literkami, tylko trochê dalej! Gdy wchodzi siê do Safari zone pojawiaj± siê literki. Rozpoczynasz bitwê - freeze. Na dodatek to samo dzieje siê po wyj¶ciu z miasta!
daj jakiego¶ screena, spróbuj odpaliæ tego ROM'a przez Meboy'a na kompie emulatorem javy... Napisz jakiego masz fona i czy zmieni³e¶ wersjê Meboy'a
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
K550i, Meboy 2.2
Problem rozwi±zany!
Okaza³o siê, ¿e mia³em za wysoko ustawione opcje i moja koma nie wyrabia³a!
Dziêki za pomoc, masz cuxa. Temat do zamkniêcia!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.