Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 18 Luty 10, 19:49
-Gyarados id¼.Powiedzia³ przeciwnik, ale gdy tylko wyskoczy³ z pokeball'a Gyarados to szuka³ wody, gdy¿ nie umia³ wytrzymaæ.
Mia³e¶ wygran± w kieszeni. Zorua atakowa³a z gracj± i stylem.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
My¶la³em sobie: a nie mówi³em? Tak my¶la³em, ¿e nie trenowa³
Dobra Zorua, odpocznij parê sekund, potem najpierw ca³a masa Focus Energy, póki Ciebie nie zaatakuje, a potem atakuj Scratch za Scratchem jeden po drugim. Nie musisz siê ju¿ tak wysilaæ jak wcze¶niej. No chyba, ¿e jakim¶ cudem znajdzie wodê, ale to nie mo¿liwe, w ka¿dym razie walki jeszcze nie wygrali¶my, ale wygraæ mo¿emy
Wys³any: 18 Luty 10, 20:04
-Gyarados no dalej. Bite.Powiedzia³ twój rywal.
Gyarados zaatakowa³ ale tak s³abo ¿e Zorua nawet tego nie poczu³a.
Zorua za to go nie oszczêdza³a.Gyarados bez wody by³ ³agodny jak baranek. Zorua pokona³a go, a nawet siê nie zmêczy³a.
Sygnatura użytkownika
Brawo ma³a! - przytulam ma³± - Nie wiedzia³em, ¿e ty taka m³oda, a taka twarda z Ciebie sztuka! Geniusz!
Zanim co¶ zrobisz - tu zwracam siê do pokonanego trenera - To najpierw pomy¶l. Jakby¶ wystawi³ Digletta na wodzie, te¿ by tak by³o, uwierz mi... - odchodzê z Zoru± od trenera.
A¿ mi siê chcia³o ¶miaæ, jak on walczy³, ale nie chcia³em go jeszcze bardziej wnerwiaæ. Niech zapamiêta moje s³owa. Przy okazji sobie pomy¶la³em: Mo¿e by tak gdzie¶ pój¶æ co¶ poje¶æ albo kupiæ? Dawno temu i ja i moja Pokemonka jedli¶my co¶. Zreszt± zas³u¿yli¶my[/i]
Wys³any: 18 Luty 10, 20:14
Niedaleko w CherryGrove City by³a restauracja. Ca³kiem tania, ze smacznym jedzeniem. Tak pisa³o w mapie.
Zorua usiad³a ci na g³owiê, lecz tam jej by³o nie wygodnie wiêc usiad³a ci na ramieniu.
Sygnatura użytkownika
Okej, to co Zorka, wchodzimy? - mówiê do Zorui. A Zorka lepiej i fajniej brzmi od Zorua, Zorua to zbyt powa¿ne imiê, wed³ug mnie - Zjemy, kupimy se co¶, warto. Jak smaczne, to i tobie zasmakuje.
A ja sam zdecydowa³em siê wej¶æ do budynku. Przyznam siê: cieknie mi ¶linka
Wys³any: 18 Luty 10, 20:24
-Zorua.Powiedzia³a "Zorka"
Gdy tylko wszed³e¶ zobaczy³e¶ piêkny lokal z sto³ami na 2/3 a nawet 6 osób.
Podszed³e¶ do stolika i czeka³e¶ na kelnera. Zorka usiad³a obok ciebie.
-W czym mogê s³u¿yæ?Zapyta³ Kelner.
Sygnatura użytkownika
Dzieñ dobry - mówiê do kelnera - By¶my chcieli...
Kurde blade, jak to mam powiedzieæ?
...co¶, co mnie i Zorce zasmakuje. - ale paln±³em g³upotê, chyba pierwszy raz jestem w restauracji. A tam, tragedii jak nie by³o, tak nie ma, czy jak to siê mówi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.