Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 16 Luty 10, 22:20 Nowy koordynator wyrusza na podbój ¶wiata
By³ piêkny letni poranek. Szko³a siê skoñczy³a. ¯yæ nie umieraæ jak to siê mówi.Ty wsta³e¶, po¶piesznie siê ubra³e¶ i czym prêdzej pobieg³e¶ na dó³ na ¶niadanie.Przy stolê siedzieli ju¿ twoi rodzice, czekali na ciebie ze ¶niadaniem.
-O ju¿ wsta³e¶.Powiedzia³a mama.
-TakOdpowiedzia³e¶ pospiesznie.
Zacz±³e¶ je¶æ ¶niadanie. Nagle do domu wesz³a pewna dziewczynka, zna³e¶ j± bardzo dobrze ze szko³y. Chodzi³a z tob± do klasy.
- I co zgodzi³ siê mogê i¶æ z nim??Zapyta³a pospiesznie.
-Czekaj Kamila, jeszcze siê go nie pytali¶my.Odpowiedzieli chórem zak³opotani rodzice.
Nagle z twojego Ball'a wyskoczy³ twój pokemon Lickitung, podszed³ do Kamili i poliza³ j±.
Ty poszed³e¶ do salonu gdzie le¿a³ twój plecak.
W ¶rodku by³o 3500 z³otych, 5 pokeball'i, pokedex,opakowanie na wst±¿ki, jedzenie dla ciebie i poków, oraz namiot za spiworami i inne rzeczy potrzebne na podró¿.
Po zobaczeniu plecaka wróci³e¶ do kuchni. Podziêkowa³e¶ mamie i tacie za plecak.
-Hej synku. Chcia³by¶ podró¿owaæ z Kamil±?Zapyta³ ciê tata
Nie no spoko. Je¶li chcesz, albo musisz to u¿ywaj meine g³os ;).
-Pewnie, bardzo chcê. A Kamila - zwróci³em siê do niej - mo¿e zaczniemy siê przyja¼niæ ?? Jak dot±d tylko siê kolegowali¶my, a wspólna podró¿ mo¿e wiele tajemnic odkryæ i dziêki temu bêdzie nam ³atwiej. A ty bêdziesz zbieraæ odznaki czy wst±¿ki ??
Wys³any: 16 Luty 10, 22:37
Nie muszê, tylko w historii potrzebowa³em.
-No to super, to kiedy wyruszacie?.Powiedzia³ twój tata.
Lickitung biega³ woko³o was. ¦wietnie siê bawi³.
Mama szykowa³a jeszcze co¶ dla was na drogê, a tata czeka³ na odpowied¼.
W tym samym czasie mama przynios³a ci ubrania letnie i zimowe.
-To dla ciebie by¶ nie zmarz³.Powiedzia³a mama.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
-Oj mamo nie trzeba by³o. - powiedzia³em - Có¿ Kamilo kiedy chcia³aby¶ wyruszyæ ?? Bo ja w sumie od razu. Tylko najpierw muszê siê spotkaæ z profesorem Rowanem, który chcia³ mi co¶ pokazaæ. Mmm, ale ³adnie pachnie, mamo co tam pichcisz ??
Wys³any: 16 Luty 10, 22:43
-Ja co¶ wam na drogê. Hamburgery.Powiedzia³a mamy.
-Mnie profesor Rowan te¿ wo³a³. Wiec mo¿emy wyruszaæ.Powiedzia³a Kamila.
-Wróæcie tu po hamburgery.Powiedzia³ tata.
Lickitung pobieg³ za wami. Lecz nie na d³ugo. Po minucie biegu szed³ ju¿ normalnie.
Po chwili byli¶cie u profesora Rowana. Ten ucieszy³ siê na wasz widok.
Sygnatura użytkownika
-Dzieñ dobry profesorze. Jak siê pan miewa ?? Bo my dobrze, ju¿ dzi¶ chcieli¶my wyruszyæ do Sandgem Town.
-Hej Lickitung co tam robisz ?? - zapyta³em go patrz±c co robi.
-A w³a¶nie zapomnia³em, Kamila czy ty masz ju¿ jakiego¶ Pokemona ?? - teraz zwróci³em siê do Kamili.
Wys³any: 17 Luty 10, 11:12
-Tak.Powiedzia³a Kamila pokazuj±c pokeball i wypuszczaj±c z niego pokemona. By³ nim Bulbasaur.
-Dobrze dzieci, a co ja chcia³em. A tak. W Sinnoh jest kilka pokemonów legendarnych. Mo¿ecie je z³apaæ, ale pod jednym warunkiem. Musicie mieæ specjalne pokeball'e MasterBall. Prze¶le je wam kiedy¶ gdy¿ jeszcze nad nim pracujê.Powiedzia³ profesor.
-Fajnie.Powiedzia³a Kamila.
Sygnatura użytkownika
-Super - powiedzia³em z zachwytem. - S³ysza³em o nich. S± bardzo silne i potrafi± z³apaæ ka¿dego Pokemona. Super by³oby mieæ takiego legendarnego Pokemona. Tylko najpierw musieliby¶my co¶ o nich wiedzieæ, powiedzmy, jakich ataków mog± u¿yæ itp.
Móg³bym dostaæ taki przewodnik po regionie Sinnoh, w którym o ka¿dym mie¶cie miasteczku co¶ jest, np. jaki jest lider, jakie ma Pokemony, kiedy siê odbywaj± pokazy itp. I co¶ takiego jak ma³y zielarz, ¿e np. nie muszê kupowaæ Antidote albo Burn Heal w sklepie, tylko mogê sobie zrobiæ w tym zestawie, musia³bym np. zbieraæ Berry i jakie¶ ro¶liny typu miêta.
Wys³any: 17 Luty 10, 13:51
Zrobie to ale ogólnie napisze w moim dziale o tym jak co a to z zio³ami dobry pomys³.
Sygnatura użytkownika
-Dziêkujemy, do widzenia profesorze. Bêdziemy w kontakcie.
-No, nareszcie wyruszamy w podró¿. Jestem ciekaw jak nam pójdzie. Pierwszy przystanek Sandgem Town !! - zawo³a³em z lekkim ¶miechem, ciesz±c siê z pocz±tku podró¿y.
-O kurczê, zapomnia³em zeskanowaæ mojego Lickitunga. - powiedzia³em i wypu¶ci³em PokeBall z Lickitungiem.
- Hejka Lickitung. Mo¿e chcia³by¶ imiê ?? Ty siê zastanów, a ja Ciebie zeskanujê - powiedzia³em i wyj±³em PokeDex.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.