Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 16 Luty 10, 20:26 Konkurs na Wielkanoc
Dajê ju¿ teraz wam konkurs na Wielkanoc, bo wymaga wiêcej czasu. Otó¿ waszym zadaniem jest napisanie krótkiego utworu wierszowanego: sonet, oda, wiersz... (min. 3 zwrotki) o jednym z waszych Pokemonów. Potem wysy³aæ jego tre¶æ na PW, lub zamieszczaæ tutaj. Lepiej tutaj, bo bêdzie ³atwiej oceniaæ. Do wygrania s± Jajka Pokemon. Ale s± one tylko dla 2 najlepszych. Reszta otrzyma Itemy. Og³oszenie wyników po Wielkanocy. (sam nie wiem kiedy )
Powodzenia!
BarcaFan
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 16 Luty 10, 20:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 16 Luty 10, 20:40
dobra ja mam idiotyczny wierszyk ale jest
Powtarza siê s³owo jest ale co mi tam Wierszokleta ze mnie nie jest
Mój Poliswine jest t³u¶ciutki,
Ale za to nie jest malutki.
Sier¶ci± ca³y jest pokryty,
I dlatego jestem z nim z¿yty.
£akomczuch z niego, co nie miara,
Ale jest lepszy od zegara.
Bo choæ Swinub’a mi brakuje
To z nim tak¿e dobrze siê koczujê.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
"Swinub, Swinub, taki s³odki,
jakby ci±gle mia³ ³askotki.
Gdy on ziewnie, siê przewraca,
mój Pokemon pierwsza klasa.
A gdy z nim z³apiemy Poka,
to on ¶pi jak zawsze, zobacz!
Bo Swinuba od Elma dosta³em,
Gdy na mnie popartrzy³ po prostu siê ¶mia³em.
Swinub to moje oczko w g³owie,
Nikt nic z³ego o nim nie powie."
Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 19 Luty 10, 20:57
A teraz ja cos poka¿ê...
Oda do Byakuraia
Byakuraiu!
Graczu mój!
Niczym wiosenny powiew twa gra jest!
A wiersz twój,
jak pierwsze kwiaty w roku!
Równie piêkny i zaskakuj±cy!
Oda do Afila
Afilu!
Niech twa woda trwa na wieki!
Si³a w niej tkwi ogromna, a niech i si³ ci doda!
Twa oda,
Gdy czytam j±,
Ciemno¶æ mnie opuszcza, a ino ¶wiat³o widzê!
Oda do Poxera
Poxerze!
Uczniu ¶wie¿y!
Gdy grê tw± prowadzê,
Ka¿da moja czê¶æ cia³a!
Na dó³ spoziera i widzi ludzi!
Przechodniów, którzy gaworz±!
A wiersz twój,
Jak p³on±cy ogieñ!
Co¶ próbowa³em poetycko, ale mi nie wysz³o...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.