Cze¶æ Wam, mam pytanko. Czy istnieje wersja GBA Crystal'a na emu? Nigdzie takiej puki co nie widzê, ale mo¿e Wy tak± znacie... A je¶li nie, to czy No$GBA wczyta t± grê? Kiedy próbujê odpaliæ, to mój emu nie widzi tej gry. Czy No$GBA nie wczytuje wesji GBC?
Nie ma, ale jest Shiny Gold. I dzia³a tylko na VisualBoyAdvance... Emulatora masz na Downloadzie, a sam ROM tu: http://rapidshare.com/fil...ammac_.zip.html tyle ¿e tylko do Fushia City
I tak No$Gba nie wczyta ci Crystala bo ten emu wczytujê tylko GBA i NDS
¦ci±gnij sobie najlepiej GameBoy Advence (czy jako¶ tak ) jest tutaj w Download albo na tej stronce co poda³em.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 16 Luty 10, 13:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
W porz±dku Bya, nie ma o czym mówiæ, rozumiem, ¿e chcia³e¶ pomóc . Bo wiecie, chodzi mi tutaj o tê ulepszon± wersjê, reedycjê Crystal'a wydan± na GBA. Nowsza ma ulepszon± grafikê. I o t± wersjê w³a¶nie mi chodzi. To czy ta wersja istnieje na emu,czy jest tylko ta starsza?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.