POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
8 Marzec 13, 10:46
Pierwszy Pokémon V generacji ju¿ znany?
Autor Wiadomo¶æ
paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 10 Luty 10, 12:06   Pierwszy Pokémon V generacji ju¿ znany?

Zanim przejdê do sedna sprawy, chcia³bym powiedzieæ, ¿e to mo¿e byæ tylko fake, bardzo dobrze zrobiony, ale jednak fake. Tym niemniej, wygl±da bardzo profesjonalnie. No ale do rzeczy.

Otó¿ po sieci zacze³y kr±¿yæ obrazki z pe³ni ukazan± sylwetk± nowego Pokémona a tak¿e z jego preewolucj±. Oto one:

Obrazek po lewej przedstawia rzekom± pierwsz± formê tego Pokémona. Nazywa siê Zoroa, jest typu ciemno¶æ. Sklasyfikowany jest jako Evil Fox Pokémon mierzy 160 cm, wa¿y 12.5 kilograma.

Pokémon po prawej to Zoroaaku, równie¿ jest typu ciemno¶æ. Sklasyfikowany jest jako Monster Fox Pokémon. Wci±¿ ma 160cm wzrostu, ale jego waga wynosi 81.1 kilograma.

Widzicie wiêc, ¿e je¶li to jest fake, to kto¶ w to w³o¿y³ naprawde sporo pracy. Ale jak mówiê, nie nale¿y jeszcze byæ pewnym, ¿e tak wygl±da ten nowy Pokémon, ani tego ¿e jest typu ciemno¶æ. W 100% bêdziemy pewni dopiero po oficjalnej "premierze" tego Pokémona. A tymczasem zapraszam do dyskusji na jego temat w dziale do tego przeznaczonym.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Yumihana 
Pewnie nie zna PokeMana
catch 'em all!

Do³±czy³a: 14 Gru 2009
Wys³any: 10 Luty 10, 20:40   

£adnie, ³adnie... No nie jestem te¿ pewna, ale my¶lê, ¿e to jest prawdziwy artwork. Byæ mo¿e kto¶ po prostu ujawni³, albo i siê w³ama³ jaki¶ haker, a kto wie. Wygl±da za profesjonalnie by zrobi³ go kto¶ inny ni¿ sam autor, ale... mogê siê i myliæ.

Sygnatura użytkownika

koziolek15xd 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 08 Lut 2010
Kontakt:
Wys³any: 10 Luty 10, 20:47   

nie s±dze ¿e do fake bo takie co¶ nie zajê³o by tylko 3 dni . . . to by bylo profesjonalne oszustwo . . . wedlug mnie to prawdziwy pok . . . ale nie kumam czemu niby preevo tez ma 160cm . . . rozwija sie po ewolucji ale wygl±da za "s³odko" ¿eby miec 160cm xD

Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC :) :)
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze xD

norbert1915 
Bug Catcher
Kocham POKEMONY

Do³±czy³: 29 Sie 2009
Sk±d: z regionu Kanto
Kontakt:
Wys³any: 14 Luty 10, 15:30   

Super jak to sylwetka 1 pokemona mo¿e bêdzie na ok³adce :) :)

Sygnatura użytkownika

Lexio 
Bug Catcher

Do³±czy³: 22 Gru 2009
Sk±d: Krakow
Kontakt:
Wys³any: 14 Luty 10, 17:48   

nawet fajnie wyglada ten pokemon

Sygnatura użytkownika
Pokemony gora!!!!!!!!!!!!!

radx 
Pewnie nie zna PokeMana
POKONA£EM BROCKA

Do³±czy³: 20 Sty 2010
Wys³any: 24 Luty 10, 18:35   

Mi siê podoba najbardziej Zoroa.My¶lê,¿e nic nie jest pewne w sprawie czy to podróbka.

Sygnatura użytkownika
mój team pokemon DIAMOND :
1.TORTERRA Lv.96
2.HEATRAN Lv.86
3.DIALGA Lv.83
4.PALKIA Lv.81
5.GIRATINA Lv.80
6.GARCHOMP Lv.80
mój team pokemon SAPPHIRE:
1.COMBUSCEN Lv.24
2.TAILLOW Lv.21

Wy¶wietl posty z ostatnich: