PokeCollect.net.pl

Pudło plików Pokemon!

V generacja potwierdzona!
Autor Wiadomość
Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
W wyemitowanym dzisiejszej nocy programie Pokémon Sunday Junichi Masuda, czyli jeden z twórców Pokémonow oficjalnie potwierdzil V generacje Pokémonów. Prawdopodbnie pojawi sie ona wraz z premiera nowych gier Pokémon, ktorych premiera ma sie odbyc jeszcze w tym roku! Oznacza to, ze prawdopodobnie IV i V generacja jako pierwsze w historii beda na tej samej konsoli - NDS. Oprócz oficjalnego potwierdzenia nowej generacji Poków dane nam bylo jeszcze zobaczyc sylwetke jednego z nowych Pokémonów.

Nie wiemy jeszcze jak bedzie sie nazywal, ani jak dokladnie bedzie wygladal, ale te informacje maja byc podane juz 21 lutego.Zapraszam do dyskusji na temat V generacji w specjalnie stworzonym do tego dziale.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Gapa, gubi PokeBalle
lol

Otrzymał 7 Rare Candy
Wow ciekawe, podoba mi się :D . Myślę, że autor się postara i stworzy wspaniałą genę. Swoją drogą marzę sobie o choć małej pomocy przy ich tworzeniu ^^ . To na pewno świetna zabawa i nie mały zarobek.

Sygnatura użytkownika

Szpaner
Mistrz Gry

Otrzymał 19 Rare Candy
Kontakt:
Heh, dla mnie to jest taka evolucja Lucaria. Bo patrzcie, ma takie futro pasujące do Lucaria, i tą łapę. Ciąg Riolu - Lucario - Calurio ^^
Wygląda na to że 13 film nie będzie ostatni, i mam nadzieje że Pokemony będą rozwinięte przy 5 genie, nie jak 4 gdzie są same evolucje ^^

Sygnatura użytkownika

LUCARIO HOLO!!!!!

Afil, Wilku i Draguś...
Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi...
NineTaili: to nie ja.
Afil: ,,śmierdzi'' -.-
NineTaili: wiem o co chodzi. żartuje sobie.
Drago: Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi... || no to polecam wodę i mydło :P
NineTaili: a ja od siebie polecam wannę. po co dywan/podłogę marnować.

Gapa, gubi PokeBalle
POKONAŁEM BROCKA

Pierwsze zwiastumy piątej geny.Hmm ciekawe.

Sygnatura użytkownika
mój team pokemon DIAMOND :
1.TORTERRA Lv.96
2.HEATRAN Lv.86
3.DIALGA Lv.83
4.PALKIA Lv.81
5.GIRATINA Lv.80
6.GARCHOMP Lv.80
mój team pokemon SAPPHIRE:
1.COMBUSCEN Lv.24
2.TAILLOW Lv.21