Dobra ludziska, ta sobotnio-niedzielna bêdzie naprawdê gor±ca. Jutro Pokemon Sunday, który da nam odpowied¼ na pytanie: kim jest Z i jaka gra mo¿e kryæ siê za pytajnikiem. Jak jakim¶ cudem znajdziecie w necie kana³ TV Tokyo, to siê po 23:00, lub o pó³nocy, przy³±czcie (no, mo¿e trochê pó¼niej), bo Pokemon Sunday na pewno ma co¶ nam do powiedzenia. Oby¶my siê nie wkurzyli, gdyby¶my dowiedzieli siê o nowej formie starego poka. Ci, co chc± V geny, módlcie siê, Ci, co jej nie chc±, czekajcie.
Spróbujê siê dowiedzieæ, o której godzinie jest PS.
EDIT1: Bêdzie o godzinie 0:30 w Wielkiej Brytanii ich czasu, wiêc u nas w Polsce bêdzie o 1:30 w niedzielê naszego czasu. A w Japonii to jest o 10:30 ich czasu. Jakby kto¶ poszuka³ sposobu, gdzie w necie mo¿emy znale¼æ dostêp do TV Tokyo... Bêdê wdziêczny. Niech ten wytrwa³y zrobi screeny z tego, bardzo was proszê
Nie narzekam, byæ mo¿e wielu chcia³oby obejrzeæ premierê Pokemon Sunday na w³asne oczy, bez czekania na Jutubie.
Ten link... nie dzia³a ;-*( . Mo¿e dlatego, ¿e Japonia jest mniej wiêcej po drugiej stronie Polski. Wa¿ne, ¿e chocia¿ siê postara³e¶, cuksa masz
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Co do pi±tej generacji, je¿eli wyjdzie, to bêdzie pora¿k±. Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e odchodzê od pokemonów kiedy przejdê Platinum PL. A 5 gena mo¿e mnie przytrzymaæ z miesi±c d³u¿ej. Chocia¿ jak bêdzie na poziomie 4 geny, to tylko mnie bardziej od poków odepchnie . To ju¿ nie to granie ¿etonami i przechodzenie RED czy CRYSTAL :P
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Co do pi±tej generacji, je¿eli wyjdzie, to bêdzie pora¿k±. Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e odchodzê od pokemonów kiedy przejdê Platinum PL. A 5 gena mo¿e mnie przytrzymaæ z miesi±c d³u¿ej. Chocia¿ jak bêdzie na poziomie 4 geny, to tylko mnie bardziej od poków odepchnie . To ju¿ nie to granie ¿etonami i przechodzenie RED czy CRYSTAL :P
Mi siê bardzo podoba³a 4 generacja. By³ tam super team, 2 ekrany, ponad 100 supera¶nych poków i BOSKI SZAJMINEK! Jak taka bêdzie pi±ta, to pokemony bêd± BOSKIE!
Cytat:
To w ogóle wygl±da jak digimon...
Kszta³tem mo¿e tak, nie wiadomo jak bêdzie w ¶rodku!
Ja sie wypowiem tak :
S±dze ¿e bêdzie kilka bana³ów je¶li chodzi o evo i preevo bo np gliscor mi sie podoba ale spoj¿cie na tangrowht!! okropne. ale nie dziwie sie bo tworzyc tyle pokó i ka¿dy musi byæ oryginalny ze swoimi ewolucjiam .. . S±sze ¿e bêdzie ok ale niech zrobia wiecej nowych poków i wogóle np jakie¶ z potrójn± jak by to nazwac domen± czyli np trawa kamien ziemia i by byl spoko pok albo walka lot ogien bana³y evo juz sie nudza niech zrobia z 3,4,5 ale nie 10-15 masakra!! nie czekam jak szanaony na ta generacje ale jestem ciekawy a mo¿e wiecie kiedy wyjdzie?? miesi±c??
Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.