Przesunięty przez: paqo 8 Lipiec 09, 15:01 f
|
Czego brakuje na forum? |
| Autor |
Wiadomość |
Teraz jest Pro

Wiek: 19 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 744 Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
Tak, dobrze je rozumiemy ale jest maly problem. Nie wszyscy MG maja komplet graczy, wiec jaki jest sens robic nabor i to jeszcze na 5-7 nowych ludzi? :P Nie jestesmy duzym forum i problemem jest wlasnie mala ilosc graczy, trzeba by bylo zrobic cos zeby ich przyciagnac wiecej, bo miejsca poki co ciagle sa :P Poza tym nie wiem czy bysmy znalezli 5 dobrych kandydatow, nie mowiac juz o wiekszej ilosci..
|
Sygnatura użytkownika
| Cytat: | Drogie bravo!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
Szpaner Junior Admin

Wiek: 16 Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 930 Otrzymał 7 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
| Cytat: | | W ogóle nazwę PokeCollect Play By Forum wypadałoby zmienić na PokeCollect Pokemon Career Manager (PC PCM). Skąd moje posunięcie? PBF to zbyt powszechna nazwa i występuje w każdym Polskim Pokemonowym Forum. PokeCollect miałby w końcu bardziej oryginalną nazwę - ale sądzę, że ta zmiana nazwy nie musi być aż tak istotna, jak to, co dalej przeczytacie |
Nowa nazwa, nic nie powie i tylko problemy by wynikły.
| paqo napisał/a: | Nie jestesmy duzym forum i problemem jest wlasnie mala ilosc graczy, trzeba by bylo zrobic cos zeby ich przyciagnac wiecej, bo miejsca poki co ciagle sa :P Poza tym nie wiem czy bysmy znalezli 5 dobrych kandydatow, nie mowiac juz o wiekszej ilosci..
|
Pakuś, my jesteśmy dużym forum spośród tych, które trzymają jakiś poziom. To że różni wywrotowcy mają różne forka na których mają 10 tys. postów po 4-5 słów, to nic. Oficjalnie jesteśmy na 3 miejscu, i tak będzie raczej zawsze.
A problem z graczami jest taki, że ci niewymagający są porozrzucani na różnych pseudo-potworkach bez ładu i składu, z kolei gracze 'ambitni' są na 2 innych forach ( które oba mają coś wspólnego z Vall ), a 'ambitni' Mistrzowie Grów też tam + jeszcze na 2 innych nowych "tworach" które powstały dla tych co nie lubią Vulpa - IoG2 i Astv.
Jest jak jest, trzeba brać co przynosi los i trzymać się tego co mamy, i tak zawsze jest lepiej niż kiedyś.
|
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle lol

Wiek: 17 Dołączyła: 14 Gru 2009 Posty: 87 Otrzymał 7 Rare Candy
|
|
|
|
Ja mam takie propozycje:
1. Conwenty (tzn. organizacja zlotów fanów itp.)
2. Konkurs Pokemon Trivia (czyli ogólne pytania na temat anime/gry)
3. Pomoc ogólna (czyli nie dotycząca gier Pokemon tylko np. w obsłudze jakiegoś urządzenia, programu czy coś w tym rodzaju, nie koniecznie jakichś No$GBA'ów, bo to jest w FAQ)
|
|
|
|
|
|
Szpaner :drago:

Wiek: 18 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 960 Otrzymał 6 Rare Candy

|
|
|
|
ad1 no właśnie. trzeba zrobić zlot użytkowników forum
ad3 jest przecież centrum pomocy :P
|
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Wiek: 19 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 744 Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
No to róbcie, haha A tak serio, to jakby byl w Wawie, to czemu nie :P
|
Sygnatura użytkownika
| Cytat: | Drogie bravo!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
Szpaner :drago:

Wiek: 18 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 960 Otrzymał 6 Rare Candy

|
|
|
|
oczywiście, że w wawie. inna lokalizacja odpada. z resztą Raik jest ze stolicy, więc lokalizacja ta jest logiczna
|
|
|
|
|
|
DominLoL Koniec...

Wiek: 15 Dołączył: 10 Maj 2009 Posty: 3460 Otrzymał 50 Rare Candy Skąd: Wratislavia

Kontakt:
|
|
|
|
Hmm... A ja poprosiłbym o zwiększenie liczby postów nieprzeczytanych do nieograniczonej, bądź zbliżonej do 3000. Bo jak ktoś jedzie na 2 tygodnie w wakacje i nie ma dostępu do kompa, to masę usuwacie. A to jest nie fair.
|
Sygnatura użytkownika
Miszcz gry: Legends
Name & Surname: James "Liquid" Clush
Forsia: Nie do zliczenia. :P
Equip:
Balle:  (x2)- Nest Ball
Medykamenty:  (x4)- Lemonade
Others:  ,  (x1)- Water- i Thunderstone
TMs&HMs:  (x1), TM 34- Shock Wave
Podziękowania
Legends- za grę i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych głupotach, Blue- za grę i za wszelkie zwierzenia; jesteś moją studnią!, Inaka- za twój charakterek, którego wciąż nie rozumiem, a bardzo lubię, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za uświadomienie mnie o pewnych rzeczach i chęci convertu, Afil- za avatary i sympatyczną depresję, QuerryPass- za sygnę, Poxer, Kowalt, Byakurai/Rassen, Szymbar, Maron- za grę u mnie było/jest bardzo miło, i wszelkim innym, którym się to należy, a ich tutaj nie wymieniłem.
POKECOLLECT FOREVER! |
|
|
|
|
Szpaner Mistrz Gry

Wiek: 12 Dołączył: 22 Sty 2009 Posty: 1119 Otrzymał 19 Rare Candy Skąd: A bo ja wiem? ^^
Kontakt:
|
|
|
|
A mi brakuje PokeGier w PBF'ie. Nie możemy prowadzić gier w których jesteśmy PokeMonem?
|
Sygnatura użytkownika
Afil, Wilku i Draguś...
Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi...
NineTaili: to nie ja.
Afil: ,,śmierdzi'' -.-
NineTaili: wiem o co chodzi. żartuje sobie.
Drago: Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi... || no to polecam wodę i mydło :P
NineTaili: a ja od siebie polecam wannę. po co dywan/podłogę marnować. |
|
|
|
|
Teraz jest Pro James18

Wiek: 13 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 733 Otrzymał 1 Rare Candy Skąd: z Bełchatowa
Kontakt:
|
|
|
|
Ja chciałem spytać, kiedy zaczną działać takie tematy jak dyskusje o nowych odcinkach itp.
A może jakiś nowy konkurs ??
|
|
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... O Rly?

Wiek: 14 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2700 Otrzymał 119 Rare Candy Skąd: z łóżka XD
|
|
|
|
o odcinkach jest od dawna.
ja by proponował może konkurs na np.najlepszy fick? albo najlepszą fabryke?
|
|
|
|
|
|
|
|