PokeCollect.net.pl

Pudło plików Pokemon!

Przesunięty przez: paqo
8 Lipiec 09, 15:01 f
Czego brakuje na forum?
Autor Wiadomość
Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
Tak, dobrze je rozumiemy ale jest maly problem. Nie wszyscy MG maja komplet graczy, wiec jaki jest sens robic nabor i to jeszcze na 5-7 nowych ludzi? :P Nie jestesmy duzym forum i problemem jest wlasnie mala ilosc graczy, trzeba by bylo zrobic cos zeby ich przyciagnac wiecej, bo miejsca poki co ciagle sa :P Poza tym nie wiem czy bysmy znalezli 5 dobrych kandydatow, nie mowiac juz o wiekszej ilosci..

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Szpaner
Junior Admin

Otrzymał 7 Rare Candy
Kontakt:
Cytat:
W ogóle nazwę PokeCollect Play By Forum wypadałoby zmienić na PokeCollect Pokemon Career Manager (PC PCM). Skąd moje posunięcie? PBF to zbyt powszechna nazwa i występuje w każdym Polskim Pokemonowym Forum. PokeCollect miałby w końcu bardziej oryginalną nazwę - ale sądzę, że ta zmiana nazwy nie musi być aż tak istotna, jak to, co dalej przeczytacie

Nowa nazwa, nic nie powie i tylko problemy by wynikły.

paqo napisał/a:
Nie jestesmy duzym forum i problemem jest wlasnie mala ilosc graczy, trzeba by bylo zrobic cos zeby ich przyciagnac wiecej, bo miejsca poki co ciagle sa :P Poza tym nie wiem czy bysmy znalezli 5 dobrych kandydatow, nie mowiac juz o wiekszej ilosci..

Pakuś, my jesteśmy dużym forum spośród tych, które trzymają jakiś poziom. To że różni wywrotowcy mają różne forka na których mają 10 tys. postów po 4-5 słów, to nic. Oficjalnie jesteśmy na 3 miejscu, i tak będzie raczej zawsze.

A problem z graczami jest taki, że ci niewymagający są porozrzucani na różnych pseudo-potworkach bez ładu i składu, z kolei gracze 'ambitni' są na 2 innych forach ( które oba mają coś wspólnego z Vall ), a 'ambitni' Mistrzowie Grów też tam + jeszcze na 2 innych nowych "tworach" które powstały dla tych co nie lubią Vulpa - IoG2 i Astv.

Jest jak jest, trzeba brać co przynosi los i trzymać się tego co mamy, i tak zawsze jest lepiej niż kiedyś.

Sygnatura użytkownika
Święta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan -walczą o Polski dubbing Pokemonów.
Relacja z wizyty delegacji Pokemon Valhalli ( na polskich nagraniach serii 11 Pokemon. [ m.in. JA tam byłem :) ] >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Moje projekty internetowe ! ( kliknij ) czyli strony/fora na których coś robię, lub się nimi opiekuję...

Polecam :

[size=12]
Działam jako admin/redaktor na:

<<<Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
Linki podane w sygnaturce, służą jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Gapa, gubi PokeBalle
lol

Otrzymał 7 Rare Candy
Ja mam takie propozycje:
1. Conwenty (tzn. organizacja zlotów fanów itp.)
2. Konkurs Pokemon Trivia (czyli ogólne pytania na temat anime/gry)
3. Pomoc ogólna (czyli nie dotycząca gier Pokemon tylko np. w obsłudze jakiegoś urządzenia, programu czy coś w tym rodzaju, nie koniecznie jakichś No$GBA'ów, bo to jest w FAQ)

Sygnatura użytkownika

Szpaner
:drago:

Otrzymał 6 Rare Candy

ad1 no właśnie. trzeba zrobić zlot użytkowników forum :D

ad3 jest przecież centrum pomocy :P

Sygnatura użytkownika

Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
No to róbcie, haha xD A tak serio, to jakby byl w Wawie, to czemu nie :P

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Szpaner

Otrzymał 6 Rare Candy

oczywiście, że w wawie. inna lokalizacja odpada. z resztą Raik jest ze stolicy, więc lokalizacja ta jest logiczna xD

Sygnatura użytkownika

DominLoL
Koniec...

Otrzymał 50 Rare Candy

Kontakt:
Hmm... A ja poprosiłbym o zwiększenie liczby postów nieprzeczytanych do nieograniczonej, bądź zbliżonej do 3000. Bo jak ktoś jedzie na 2 tygodnie w wakacje i nie ma dostępu do kompa, to masę usuwacie. A to jest nie fair.

Sygnatura użytkownika
Miszcz gry: Legends
Name & Surname: James "Liquid" Clush
Forsia: Nie do zliczenia. :P

Equip:
Balle: (x2)- Nest Ball
Medykamenty: (x4)- Lemonade
Others:, (x1)- Water- i Thunderstone
TMs&HMs:(x1), TM 34- Shock Wave

Podziękowania
Legends- za grę i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych głupotach, Blue- za grę i za wszelkie zwierzenia; jesteś moją studnią!, Inaka- za twój charakterek, którego wciąż nie rozumiem, a bardzo lubię, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za uświadomienie mnie o pewnych rzeczach i chęci convertu, Afil- za avatary i sympatyczną depresję, QuerryPass- za sygnę, Poxer, Kowalt, Byakurai/Rassen, Szymbar, Maron- za grę u mnie było/jest bardzo miło, i wszelkim innym, którym się to należy, a ich tutaj nie wymieniłem.

POKECOLLECT FOREVER!

Szpaner
Mistrz Gry

Otrzymał 19 Rare Candy
Kontakt:
Ostrzeżeń:
 1/4/9
A mi brakuje PokeGier w PBF'ie. Nie możemy prowadzić gier w których jesteśmy PokeMonem?

Sygnatura użytkownika

LUCARIO HOLO!!!!!

Afil, Wilku i Draguś...
Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi...
NineTaili: to nie ja.
Afil: ,,śmierdzi'' -.-
NineTaili: wiem o co chodzi. żartuje sobie.
Drago: Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi... || no to polecam wodę i mydło :P
NineTaili: a ja od siebie polecam wannę. po co dywan/podłogę marnować.

Teraz jest Pro
James18

Otrzymał 1 Rare Candy
Kontakt:
Ja chciałem spytać, kiedy zaczną działać takie tematy jak dyskusje o nowych odcinkach itp.
A może jakiś nowy konkurs ??

Sygnatura użytkownika

HIS POWER LEVEL IS OVER...
O Rly?

Otrzymał 119 Rare Candy
o odcinkach jest od dawna.
ja by proponował może konkurs na np.najlepszy fick? albo najlepszą fabryke?

Sygnatura użytkownika
MASZ PROBLEM?
NIE MASZ POJĘCIA CO MASZ DALEJ ROBIĆ?