POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
18 Sierpieñ 10, 18:10
POmys³y 2 ;p
Autor Wiadomo¶æ
Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 26 Styczeñ 10, 19:04   POmys³y 2 ;p

x e [Dzisiaj 18:48] Vabigoon: kto jest za tym ¿eby powsta³ poddzia³ w anime "dyskusje na temat odcinków" co 2 - 3 dni dodawa³bym jeden temat (od 1-ego odcinka 1 sezonu) do koñca MQ na przyk³ad a potem kto¶ przej±³by pa³eczkê i doprowadzi³ to do koñca.
x e [Dzisiaj 18:48] Vabigoon: i w ten sposób ka¿dy przypomnia³by sobie pocz±tki tego anime :p i ja bym sobie obejrza³ po kolei 1 odcinek na kilka dni (tak jest najfajniej )
x e [Dzisiaj 18:54] Vabigoon: my¶lê ¿e po raz pierwszy zreszt± uzyskam poparcie pokemana ;p

to moja wypowied¼ z sha³ta :D powiedzcie co o tym my¶licie.

2. Jestem za tym ¿eby wywaliæ dzia³ multi chocia¿ sam go wymy¶li³em (chyba :0), nic siê tam od miesi±ca nie dzieje.

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 26 Styczeñ 10, 22:59   

Cytat:
x e [Dzisiaj 18:48] Vabigoon: kto jest za tym ¿eby powsta³ poddzia³ w anime "dyskusje na temat odcinków" co 2 - 3 dni dodawa³bym jeden temat (od 1-ego odcinka 1 sezonu) do koñca MQ na przyk³ad a potem kto¶ przej±³by pa³eczkê i doprowadzi³ to do koñca.
x e [Dzisiaj 18:48] Vabigoon: i w ten sposób ka¿dy przypomnia³by sobie pocz±tki tego anime :p i ja bym sobie obejrza³ po kolei 1 odcinek na kilka dni (tak jest najfajniej )
x e [Dzisiaj 18:54] Vabigoon: my¶lê ¿e po raz pierwszy zreszt± uzyskam poparcie pokemana ;p

rób co chcesz, i tak tam nigdy nie wchodze. ;o

Cytat:
2. Jestem za tym ¿eby wywaliæ dzia³ multi chocia¿ sam go wymy¶li³em (chyba :0), nic siê tam od miesi±ca nie dzieje.

imo tak.

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 27 Styczeñ 10, 07:26   

Oczywi¶cie, ¿e...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
i..
TAK :)

A ja bym jeszcze, ci dodawa³/edytowa³ pe³na listê Polskich aktorów ( g³ównie chodzi o epizodycznych ) do ka¿dego odcinka, tak jak rok temu robi³em gdy patisgarnek robi³ co¶ podobnego na revie. No i wreszcie bêd± tematy w których bêdê móg³ podyskutowaæ z innymi ;p, a i taka nowo¶c na restart PS siê przyda :D

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 27 Styczeñ 10, 17:26   

1. Nie
2. Nie

Ad.1 Tylko by³by spam! Dzieci jak chcia³yby sobie przypomnieæ odcinki, to by ogl±da³y, a tak bêd± tylko posty typu "ten odcinek mi siê podoba³", "fajnie", "pierwszy!! ale jeszytem pro!"
Ad.2 Multi powinien zostaæ, nic siê tam nie dzieje, ale na forum powinien byæ taki dzia³! Sam wczoraj walczy³em z MG i bêdziemy pisaæ wyniki :P

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 27 Styczeñ 10, 18:40   

maron zaczynasz mnie wkurwiac odwalasz wieksza, duzo duzo wieksza samowolke niz Drago (Drago byl tylko zbyt dok³adny) poza tym zobacz sobie tu:
http://www.thesimpsons.pl/viewforum.php?f=14
i tak by to mia³o mniej wiêcej wygl±daæ. Jakby siê zacz±³ jakikolwiek spam to dzia³ zosta³by zamkniêty, zreszt± tworzyæ tematy móg³bym tam tylko ja :p

jeszcze raz odpierdolisz jak±kolwiek wa¿n± rzecz bez konsultacji z teamem to zaprawdê powiadam ci, ¼le siê to dla ciebie skonczy.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 10, 06:56   

Vabigoon napisa³/a:
maron zaczynasz mnie wkurwiac

Mnie te¿, co to ma byæ ? > http://pokecollect.net.pl...p?p=23922#23922

Ja ju¿ mówi³em i udowadnia³em, ¿e sprawa Uploadu ( brak mo¿liwo¶ci pisania w nim ) tylko zrazi³a do nas uploaderów przez co w kwestii plików stoimy i bêdziemy staæ w miejscu. Okej, przebola³em to, ALE takich idiotyzmów NIE przepuszczê. Toæ jeszcze bardziej skurczy siê aktywno¶æ. Na przyk³ad : jaki¶ cz³ek chce sobie napisaæ co¶ o NK, patrzy na apel takiego Marona, potem czyta reg. i...znajduje temat o NK, reg. mówi aby nie pisaæ nowych tematów, tylko odp. w ju¿ istniej±cych, ale cz³ek nie odpowie w tym temacie, tylko za³o¿y nowy, bo p.Maron co¶ tam pisze o jaki¶ 2 tyg i warnach. To jest chore. A podobno chcemy siê rozwijaæ... Zabraniaj±c ludziom pisaæ, zaiste m±dra strategia. Zreszt±, CO jest z³ego w odkopaniu tematu ? Mo¿e siê wywi±zaæ nowa dyskusja, która tylko zaplusuje. Chyba, ¿e chcemy mieæ 10 tematów o tym samym. Owszem, takie restrykcje by³yby dobre dla PoPLa
[ gdyby siê tam kto¶ tym przejmowa³, ale nie, i byæ mo¿e dziêki temu wygrywaj±, bo obok siebie egzystuj± 2 frakcje - spamerów idiotycznych i ludzi na poziomie ( Twister, Matt, Suoshi Kasumi itp. ) którzy prowadz± ciekawe dyskusje ]
ALE nie dla nas.

Vabigoon napisa³/a:
zreszt± tworzyæ tematy móg³bym tam tylko ja :p

Ale ja bym mia³ chocia¿ modka ? :D

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 10, 09:43   

no modka bedziesz miec skoro masz zamiar dodawaæ swoje info do moich postów. zreszta zobaczymy jak sie cala reszta zgodzi.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 31 Styczeñ 10, 17:24   

so... ustosunkujcie siê ostatecznie do mojego pomys³u, oraz do tego ¿e powinienem tam mieæ wy³±czno¶æ na tworzenie tematów. Jak siê zgodzi wiêkszo¶æ (najlepiej wszyscy) to od jutra powinienem zacz±æ.

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 2 Luty 10, 19:54   

A niech wam bêdzie... ^^
Je¿eli dasz radê to upilnowaæ to OK! Jak bêdzie spam zawsze mo¿na wy³±czyæ naliczanie postów, to siê uspokoj± :P

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 09:23