POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:31
Milka
Autor Wiadomo¶æ
Milka9614
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Lis 2008
Wys³any: 19 Grudzieñ 08, 14:43   Milka

Robiê naklejki pokemon i fuzje.Do fuzji mo¿na poprosiæ o naklejenie naklejki.Oto i naklejki kilka naklejek:

Fuzje:
Pokemony:
Kolor:
Podpis(Tak czy Nie):

Naklejki:
Pokemon:
Kolor t³a:

Sygnatura użytkownika
za d³uga sygna...

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 27 Grudzieñ 08, 13:41   

Pokemony: Lugia, Suicune, Articuno, Kyorge, Dialga
Kolor: Z Lugii
Podpis(Tak czy Nie): NIE

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Milka9614
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Lis 2008
Wys³any: 27 Grudzieñ 08, 14:46   

Oki!To nale¿y do ciebie Moon Taika!

MOON TAIKA.GIF
Plik ¶ci±gniêto 5110 raz(y) 2,2 KB

Sygnatura użytkownika
za d³uga sygna...

adem11 
Pewnie nie zna PokeMana
Zostane w domu

Do³±czy³: 27 Sty 2009
Sk±d: z eevee evo world
Wys³any: 27 Luty 09, 23:57   

espeon umbreon dragonite rayquaza raichu
kolor Z charmandera

Sygnatura użytkownika
[url=http://www.digi-adopt.com/profile.php?owner='Adem'][/url]

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 28 Luty 09, 12:52   

Panie archeolg, spojrz pan kiedy ostatnio Milka byla na forum ;o

Zamykam ten temat, jesli autorka bedzie pojawi sie na forum i dalej bedzie miala ochote robic te prace, to niech napisze do mnie na PW.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Styczeñ 13, 06:58   

Milka9614 napisa³/a:
naklejki pokemon

Eeee ? Naklejki ? Ale jak to u¿yæ w necie?
Milka9614 napisa³/a:
Oto i naklejki kilka naklejek:

Niestety, obrazki umieszczone na zapodaj.net, ju¿ znik³y i nie zobaczê ciekawych prac Milki :( nie lubiê takich sytuacji, bo ja naprawdê bym chcia³ zobaczyæ co¶ sprzed lat...a nie mogê.
paqo napisa³/a:

Archeolodzy s± mile widziani, szczególnie, ¿e PPS cierpi na ich niedobór
paqo napisa³/a:
Zamykam ten temat

Ju¿ otwarty :)
paqo napisa³/a:
jesli autorka bedzie pojawi sie na forum i dalej bedzie miala ochote robic te prace, to niech napisze do mnie na PW.

Co za durne podej¶cie. Czyli co, to, ¿e chyba ju¿ nikt nie prowadzi fabryk, to znaczy, ¿e mam nie pisaæ w dziale ? A figa, bêdê pisa³, bo zag³êbianie siê w stare i lepsze (niestety) czasy jest ciekawe.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 7 Styczeñ 13, 17:32   

W tym wypadku, to zbêdne skoro nie mo¿na skorzystaæ z tematu - brak obejrzenia zdjêæ czyni ten temat nieaktywnym i bezsensownym

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 5 Luty 13, 21:33   

Ach, ile ten temat wywoluje we mnie wspomnien. Dobrze, ze jest otwarty i moge o tym napisac. Mlody i glupi bylem jak go zamykalem.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 6 Maj 13, 20:01   

PokeMan napisa³/a:
Milka9614 napisa³/a:
naklejki pokemon

Eeee ? Naklejki ? Ale jak to u¿yæ w necie?

My¶lê, ¿e twoja ignorancja nie pozwoli³a na pomy¶lenie o "naklejkach" jako zwyk³ych, ma³ych ozdobnych cosiach ;3
PokeMan napisa³/a:
Milka9614 napisa³/a:
Oto i naklejki kilka naklejek:

Niestety, obrazki umieszczone na zapodaj.net, ju¿ znik³y i nie zobaczê ciekawych prac Milki :( nie lubiê takich sytuacji, bo ja naprawdê bym chcia³ zobaczyæ co¶ sprzed lat...a nie mogê.

Jak dobrze, ¿e mam swoje fuzje z 2008, szkoda, ¿e osta³y siê tylko 4, ale jednak nadal je mam <3
PokeMan napisa³/a:
paqo napisa³/a:

Archeolodzy s± mile widziani, szczególnie, ¿e PPS cierpi na ich niedobór

No tak, ale by nie by³o niepotrzebnego spamu w temacie Milki, by siê nie przerazi³a, to mo¿na by jej darowaæ zamówieñ ; D
PokeMan napisa³/a:
paqo napisa³/a:
Zamykam ten temat

Ju¿ otwarty :)

Po grzyba? xD
PokeMan napisa³/a:
paqo napisa³/a:
jesli autorka bedzie pojawi sie na forum i dalej bedzie miala ochote robic te prace, to niech napisze do mnie na PW.

Co za durne podej¶cie. Czyli co, to, ¿e chyba ju¿ nikt nie prowadzi fabryk, to znaczy, ¿e mam nie pisaæ w dziale ? A figa, bêdê pisa³, bo zag³êbianie siê w stare i lepsze (niestety) czasy jest ciekawe.

CO ZA DURNE PODEJ¦CIE!
1. Ja tam nadal prowadzê, choæ w kratkê i w dodatku beznadziejnie.
2. Tak, to oznacza, ¿e w dziale fabryki z regu³y siê zamawia co¶ w fabrykach, ale mo¿liwe jest to, ¿e siê mylê i jest to dzia³ do rozmawiania o fabrykach >: D
3. Tiak, stare, lepsze czasy. Czasy masowej pikselozy i retro d¼wiêków, postêp jest BLE i w ogóle! W sumie, to ja te¿ je lubiê, ale nie uwa¿am, ¿e jakie¶ czasy... s± lepsze xD

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych