Ponownie siê z Wami witam, moi drodzy! (a po tym temacie zrobiê przerwê w ich zak³adaniu ) Mam ma³e pytanko, a w³a¶ciwie chcê siê dowiedzieæ o Wasz± opiniê dotycz±c± ³apania legend. A mianowicie, które legendy Waszym zdaniem ³apaæ w jakie balle?
Najpewniejsze s± Ultra Balle, w jaskiniach oraz podczas ³apania w nocy ich doskona³ymi substytutami s± Dusk Balle. Je¶li walka bardzo siê przed³u¿a warto u¿yæ Timer Balla (szanse na z³apanie rosn± wraz z d³ugo¶ci± walki).
Chocia¿ na upartego nawet zwyk³y Poke Ball mo¿e zdaæ egzamin tylko potrzeba szczê¶cia i sporych zapasów.
Oczywi¶cie w swoim wywodzie pomin±³em Master Balla, którego trzeba u¿ywaæ z rozs±dkiem.
Jak dla mnie Escallibur ma racjê, a Master Balla nale¿y u¿yæ na legendê o poziomie 70 lub wiêkszym. Je¿eli takie legendy s± 2 lub wiêcej, nale¿y zachowaæ Master Balla lub go sklonowaæ (tylko emulator).
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Aha, no niestety nie mam takiej mo¿liwo¶ci. A która legenda jest powy¿ej 70lv? Timer ballów s± dwa w ca³ej grze? W takim razie skoro bêdê mieæ tylko jeden Master, na jak± legendê polecacie mi go zastosowoæ? (z tych powy¿ej przeze mnie wymienionych)
na Mastera zawsze dajê na g³ówn± legendê w grze, je¶li d³ugo siê ci±gnie walka i walczysz w jakiej¶ jaskini do Sleep powder, jeszcze ten atak co zostawia 1 HP poka ( nie pamiêtam nazwy) i ka¿dy ball powinien pój¶æ, zw³aszcza Dusk Ball
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
a, sorka to R/S/E a nie D/P/Plt, sorka ciê
zamiast Dusk Balla dwa³êm Timer Balla a jak ³apa³em wodne to Net Ball
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Tak jest, to jest Emerald. No spox czyli rozumiem, ¿e mój przysz³y i jedyny masterek op³aca siê na Latiasach . A jakie ataki mam stosowaæ, ¿eby wyd³u¿aæ walkê, a jednocze¶nie co powinnam zrobiæ, aby nie daæ siê ³atwo zdyskwalifikowaæ?
A je¿eli chodzi o t± pomy³kê z Dusk ballem, to nic siê nie sta³o .
Lekki atak, 2 Protect. Ewentualnie du¿o wzmacniasz, os³abiasz lub robisz beznadziejne ruchy, np. 8 razy Block.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.