Wpad³em na taki pomys³, ale nie wiem czy jest tu gdzie¶ taki. xP
(Mówiê Szczerze... nie sprawdza³em)
W tym temacie bêdzie siê umawiaæ na Walki, Wymiany, a nawet Sprzeda¿ (Rzeczy). Oczywi¶cie jest tutaj te¿ mo¿liwo¶æ poproszenia mnie o ,,wspóln±'' grê w PBF-ie.
Teraz (spróbuje) opisaæ o co dok³adniej biega.
Wspólna gra polega na tym, ¿e wasze postacie widz± siê, pozna³y siê i razem podró¿uj±. (Oczywi¶cie mog± przerwaæ swoj± podró¿, ale to jaki¶ czas po tym jak tutaj napisz±.) Mo¿ecie w tym czasie siê wymieniaæ, walczyæ itd.
A... i nie bêdzie nowego tematu !
Gra bêdzie kontynuowana w obu grach.
Bêdzie to wygl±da³o mniej-wiêcej tak :
Temat 1.
Sta³e¶ spokojnie, my¶la³e¶ co teraz zrobiæ, lecz nic nie wymy¶li³e¶.
Powoli i spokojnie wyprostowa³e¶ siê, poszed³e¶ na chodnik, gdy nagle kto¶ na ciebie wpad³.
- *Ajæ !* - Wrzasn±³ ³api±c siê za kolano i dmuchaj±c na zadrapanie.
- CO TY WYRABIASZ !? - Wrzasn±³e¶ widocznie w¶ciek³y
Temat 2.
W¶ciek³e Zubaty nadal ciê goni³y, by³o to do¶æ dziwne poniewa¿ ju¿ wbiega³e¶ do miasta i by³ ¶rodek dnia. Skrêci³e¶ w ma³± uliczkê i gdy ju¿ mia³e¶ zwolnic uderzy³e¶ w jakiego¶ przechodnia.
- *Ajæ !* - Wrzasn±³e¶ na ca³y g³os czuj±c ból w lewym kolanie. Spojrza³e¶ na nie i zacz±³e¶ na nie dmuchaæ próbuj±c z³agodziæ ból z zadrapania.
- CO TY WYRABIASZ ! - Wrzasn±³ w¶ciek³y przechodzeñ.
No i to by by³o na tyle.
My¶lê ¿e to fajny pomys³, a ja idê siê nudziæ.. xP
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ten pomys³ wymy¶li³em ja i jest u Inaki co¶ podobnego. Znaczy, po³±czenie gier :P
Innymi s³owy - takie tymczasowe spotkania, gdy gracze znajduj± siê w tych samych miastach.
No có¿... Pomys³ jest by Maron i to on musi chyba wyraziæ zgodê na u¿yczenie tego pomys³u.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Wpad³em na taki pomys³, ale nie wiem czy jest tu gdzie¶ taki. xP
(Mówiê Szczerze... nie sprawdza³em)
Zamiast traciæ czas na pisanie tych kilku s³ów, mog³e¶ po prostu...i tu ywaga, bo Ciê zaskoczê...zrobiæ najprostsz± rzecz na ¶wiecie - sprawdziæ, albo w ogóle tego tematu nie pisaæ
Afil napisa³/a:
My¶lê ¿e to fajny pomys³, a ja idê siê nudziæ.. xP
Nie, niefajny, we¼ to skoordynuje...niemo¿liwe. Zbyt skomplikowane.
Maron napisa³/a:
Ten pomys³ wymy¶li³em ja i jest u Inaki co¶ podobnego. Znaczy, po³±czenie gier :P
Dragon Ball PBF: Fuzja
Maron napisa³/a:
A skoro nie wiedzia³, nie ma sprawy!
Afil napisa³/a:
Przepraszam... nie widzia³em...
Obaj winni. Maron nie promowa³ swej idei, a Afil nie sprawdzi³ praw patentowych. Pa³a, panowie !
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 14 Kwiecieñ 13, 09:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Obaj winni. Maron nie promowa³ swej idei, a Afil nie sprawdzi³ praw patentowych. Pa³a, panowie !
Gdy¿ poniewa¿ Poke Kocha Archeologiê i mówi, ¿e nasze PC nie wyrabia, bo za jego panowania by³o ponad 40 postów na dzieñ (Co by³o g³ównie jego archeologi±) postanowi³em pisaæ odpowiedzi na posty PokeMana jako tak± ma³±... propagandê... nie... kurczê... nie pamiêtam s³owa, jak kto¶ siê domy¶la, to niech napisze ;3
1. Maron nie promowa³ swej ideii, gdy¿ by³ cz³owiekiem jakim jest teraz i wola³ zostawiæ swój pomys³ w swoim dziale. Wysz³o mu.
2. Nie mia³em obowi±zku czytania gier innych MG, nie mia³em obowi±zku nawet sprawdzania co siê tam dzieje. Temat stworzy³em za czasów zwyk³ego MG'owania, jak dobrze pamiêtam, i nie by³a to wina, ani moja, ani Marona : D
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.