Co wy na to, ¿eby zawsze w ostatnim lub pierwszym dniu miesi±ca kasowaæ rozkrzyczanych?
Zapisywaæ by to mo¿na by³o w 1 po¶cie zamkniêtego tematu, co miesi±c nowe, nie usuwaj±c starych. Ka¿dy móg³by ogl±dn±æ, a nie zachêca³o by to do spamu tak jak inna nagroda np. pogrubienie nicku dla zwyciêzców.
Poniewa¿ ka¿dy zauwa¿y³, ¿e na forum jest strasznie ma³o za³o¿onych przez spiritomba ankiet, dodam swoj±!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
wg. mnie najlepszym wyj¶ciem by³oby usuniêcie "rozkrzyczanych" no bo, omg, to nic innego, jak po prostu toplista spamerów. ludzie pisz± byle gówna ¿eby tylko byæ pierwszym uber zajebistym go¶ciem, co jest imo na tyle wkurzaj±ce, ¿e psuje w pewnej czê¶ci forum.
Tu masz racjê, ale ten spam poniek±d rozkrêca forum, bo tak to nikt by w shout nie gada³. A shout jet potrzebny, ¿eby pogadaæ po ludzku, nie o pokach.
edit: Hej! Mówicie co¶
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
wg. mnie najlepszym wyj¶ciem by³oby usuniêcie "rozkrzyczanych" no bo, omg, to nic innego, jak po prostu toplista spamerów. ludzie pisz± byle gówna ¿eby tylko byæ pierwszym uber zajebistym go¶ciem, co jest imo na tyle wkurzaj±ce, ¿e psuje w pewnej czê¶ci forum.
tyle.
O ludu Collecta, Xarox napisa³ co¶ m±drego...niesamowite.
Maron napisa³/a:
spam poniek±d rozkrêca forum
Rozkrêca np. ¶rubki, czyli niszczy.
Maron napisa³/a:
ten spam poniek±d rozkrêca forum, bo tak to nikt by w shout nie gada³
No i dobrze, ¿e by nie gada³. Ludzie by siê nie przyzwyczaili do tego szkodliwego wynalazku.
Maron napisa³/a:
A shout jet potrzebny, ¿eby pogadaæ po ludzku, nie o pokach.
A co, pisz±c o Pokach, nie u¿ywa siê jêzyka ludzkiego, tylko jakiego¶ innego ? I po co pisaæ na forum pokemon, nie o pokemon ?
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.