Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 29 Grudzieñ 09, 14:56
Sorki tylu graczy bez levela ¿e zapomnia³em
Togepi - lvl 15
Snover - lvl 13 nowe ataki:Icy Wind,GrassWhistle.
Pikachu my¶la³ ¿e twój Togepi to ten od Misty wiêc nawet nie ¶mia³ go atakowaæ.
-Thunderbolt. Pikachu to nie Togepii Misty atakuj.Powiedzia³ Ash.
Togepii próbowa³ atakowaæ pokemona Asha, ale mu siê to nie udawa³o.
Pikachu atakowa³ jak potrafi³.
-Elektroakcja.Powiedzia³ Ash.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Hmm, no to siê trochê pobawimy, zdenerwuj pikacza Growlami, Charmami, Yawnami czy co ty tam jeszcze masz, byle tylko by³ w¶ciek³y. Znajd¼ sobie jak±¶ kryjówkê i postaraj siê by pikacz nie widzia³ jak do niej wchodzisz. Zaatakuj Metronome nie wychodz±c z niej tak aby ta mysza nie mog³a siê skapn±æ sk±d atakujesz. Je¶li kryjówka jest za ma³a by dosta³ siê doniej Pikachu to poka¿ mu gdzie jeste¶ tak by w ni± ³upn±³ z rozpêdu.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Wys³any: 29 Grudzieñ 09, 18:13
-Togetogepii. Powiedzia³ pokemon i szybko zacz±³ robiæ to co powiedzia³e¶.
Pikachu szuka³ ma³ego lecz go nie umia³ znale¼æ ten zaatakowa³ go z zaskoczenia przez co ten poleg³.
-O nie Pikachu. Snorlax wybieram ciê. Ash
-Hyper Beam. Doda³ Ash
Sygnatura użytkownika
- Poczekaj sekundê - mówiê - Togepi wracaj, id¼ Spearow. Wzbij siê w powietrze i unikaj strza³ów z Hypera, poczekaj a¿ siê zmêczi i pikuj na niego Peckiem, dopomagaj sobie Growlem i Leerem. Potem odleæ na znaczn± odleg³o¶æ, rozpêd¼ siê i... wyhamuj tu¿ przed nim wzbijaj±c siê wysoko w powietrze, je¶li bêdzie zdezorientowany to okr±¿ go i atakuj mu w plecy. Potem wyl±duj, unikaj ataków i czekaj a¿ podejdzie, wtedy z ca³ej si³y dziobnij go w twarz. nastêpnie odleæ i t³ucz Peckiem kiedy bêdzie okazja.
Sygnatura użytkownika
Dobra, Spearow wracaj, wychod¼ Swinub.
Masz przeciwnika sporo wiêkszego od siebie ale dasz radê, zaatakuj go Powder Snowem prosto w oczy i skocz Tacklem prosto w jego brzuch, mo¿e spróbuj obracaæ siê w powietrzu by nadaæ atakowi wiêksz± si³ê. Potem syp w niego Mud Shotem ile siê da i powtórz kombinacjê z Tackle, nastêpnie sypnij ponownie Shotkiem, ale zamiast Tackla, przemknij pod przeciwnikiem i atakuj jego p³omieñ na ogonie Powderem.
Wys³any: 30 Grudzieñ 09, 14:22
Togepii - 15,5 lvl
Spearow - 13 lvl - nowe ataki:Fury Attack,Pursuit
- Teraz Charizard Ember i Flamethrower, wygramy t± walkê.Powiedzia³ Ash.
Sygnatura użytkownika
Swinub musimy co¶ wykombinowaæ, wiem! Improwizuj! No dobra kiepski ¿art, a na serio:
Usyp Mud Shotem kopiec z ziemi za którym bêdziesz siê móg³ schowaæ, zaczaj siê na niego i sypnij mu piachem w oczy gdy bêdzie nisko, uwa¿aj na ataki, je¶li trafi ciê ogniem to przegramy, biegaj dooko³a kopca i syp z piachu gdy bêdzie blisko, je¶li bêdziesz wiedzia³ ¿e nie uciekniesz przed ogniem to syp w strumienie p³omieni piaskiem i ¶niegiem. Schowaj siê do kopca i kiedy bêdzie tu¿ przy nim wyskocz na niego tak by by³ zaskoczony i palnij mu z Tackla.
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 30 Grudzieñ 09, 14:48
-Swinub.Powiedzia³ pokemon.
Zrobi³ to co chcia³e¶.Charizard wystrzeli³ w kierunku Swinuba potê¿n± ember, na który Swinub odpowiedzia³ Powder Snow po³±czonym z Mud Shot. Oby dwa ataki po³±czy³y siê co da³o wielki wybuch.By³ gêsty dym nic nie by³o widaæ
-Charizard!Krzycza³ Ash
Sygnatura użytkownika
- Swinub, wycofaj siê, postaraj siê wyj¶æ z tego dymu, biegnij przed siebie a¿ zaczniesz co¶ widzieæ - krzyczê, w razie czego gotowy jestem przerwaæ walkê - je¶li nie dasz rady uciec to zakop siê w ziemi i przeczekaj.
Nie mam zamiaru kontynuowaæ walki je¶li mojemu pokowi co¶ jest, je¶li po opadniêciu dymu nic im nie bêdzie to mówiê taktykê, ale na to jeszcze za wcze¶nie.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.