POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
29 Marzec 13, 06:24
Stara gra Berry'ego
Autor Wiadomo¶æ
Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 13:03   Stara gra Berry'ego

Jesieñ w Sinnoh by³a piêkna. Twoje rodzinne miasto - Twinleaf - zosta³o zasypane przez li¶cie w ró¿nych odcieniach br±zu i ¿ó³ci. Ty i twój partner - Elekid - przemierzali¶cie to morze li¶ci od piêciu minut. Jednocze¶nie przegl±da³e¶ swój plecak, w którym znajdowa³y siê takie rarytasy jak 5 Pokeballi, dziesiêæ kanapek, dwa ekstra opakowania TuttiFrutti, 3000 jenów i Pokedex. Podrzuci³e¶ Pokedex i z³apa³e¶ go fachowym ruchem. Nakierowa³e¶ go na Elekida, a na ekranie pokaza³o siê:
Cytat:

#239 - Elekid
Poziom:
5
P³eæ: Samiec
Ataki: Leer, Quick Attack
Elekid uwielbia bawiæ siê w okolicy elektrowni

Rzuci³e¶ okiem na wy¶wietlacz Poketcha. Godzina 13, dnia 25 pa¼dziernika. Odwróci³e¶ siê w stronê Twinleaf i u¶miechn±³e¶ siê lekko. Czas wyruszyæ w podró¿ jako koordynator!
-------------
Mam nadziejê, ¿e ci siê podoba.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-
Ostatnio zmieniony przez Inaka 13 Marzec 10, 15:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 13:14   

Jasne, dziêki za przyjêcie ;3
===================
Ech, czyli trzeba bêdzie opu¶ciæ to miasteczko - wzdycham. No có¿ bêdzie mi go na pewno brakowa³o, ale chêæ podró¿y i zdobywania wst±¿ek jest znacznie wiêksza. Dobra Elekid nie bêdê wraca³ Ciê do PokeBalla. Zgodzisz siê na to, ¿e bêdziesz podró¿owa³, obok mnie? - pytam, oraz kierujê siê w stronê jakie¶ ¶cie¿ki, b±d¼ dró¿ki.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 13:32   

Elekid kiwn±³ g³ow±. Nie wygl±da³ na zbyt rozmownego. Szli¶cie t± w±sk± dró¿k±, rozgl±daj±c siê za dobrymi celami do treningu. W¶ród po¿ó³k³ych li¶ci by³o mnóstwo Weedlów, Surskitów, Wurmpli, Pidgeyi, Starlych, Bidoofów i Lotadów - wspania³e cele dla pocz±tkuj±cego.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:

Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 13:36   

Dobrze Elekid zobaczymy, jak umiesz walczyæ. Szybko zaatakuj jedengo z Bidofoów Quick Attack. Potem przeturlaj siê szybko, obok niego, oraz jeszcze raz uderz w niego Quick Attack. Potem przygnieæ go rêk± do ziemii, oraz kilkakrotnie u¿ywaj Leer w celu obni¿enia jego statów. - mówiê i czekam na efekt walki.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 14:03   

Elekid zacz±³ doskonale. Wykona³ jedno kó³ko wokó³ jednego z Bidoofów, ¿eby siê rozpêdziæ i uderzy³ w niego Quick Attack, co odepchnê³o biednego Pokemona na drzewo. Elekid zrezygnowa³ z ponownego u¿ycia Quick Attack, wiêc podszed³ do biednego Bidoofa, przycisn±³ go do ziemi i zacz±³ u¿ywaæ Leer. Mrugaj±ce oczy Elekida doprowadzi³y do zbzikowania Bidoofa

Elekid - 99% HP
Bidoof - 77% HP - bardzo obni¿ony def + konfuzja

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 14:15   

Dobrze Elekid jeszcze raz szybko zacznij od Quick Attack. Potem odskocz do¶æ daleko, a¿ do drzewa, w które uderzy³ Bidoof. Odbij siê od niego, oraz przygnieæ go ca³ym cia³em. Wstañ i szybko uderz Quick Attack. - mówiê. Potem Elekid unikaj jego ataków turlaj±c siê.
========================
Ech moja droga sorki, ale nie odpisujesz ;/
rezygnujê ...
z reszt± pisa³a¶, ¿e nie poprowadzisz dalej ...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: