Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 14:40
Nic nie by³o. Nagle zadzwoni³a twoja komórka.
-Dzieñ dobry Patryku podejd¼ do poke centrum i zadzwoñ do mnie przez video telefon.
Powiedzia³ profesor.
Ty lekko zdziwiony szybko tam podszed³e¶ i zadzwoni³e¶.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Witam pana profesora! - mówiê - Co pan chce ode mnie? Ja taki m³ody, beztroski trener nic praktycznie nie zdzia³a³em, a tu ju¿ taka osobisto¶æ o mnie zabiega. S³ucham, wiêc jaka jest sprawa nie mog±ca czekaæ zw³oki.
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 17:54
-Mam co¶ dla ciebie za kilka minut prze¶le ci pokeball z nowym pokemonem. Znalaz³em go na pó³kach w laboratorium.Powiedzia³ profesor.
Po kilku sekundach obok ciebie sta³ nowy pokeball z pokemonem.
-Jest on bardzo silnym pokemonem. Powiedzia³ profesor.
Sygnatura użytkownika
Dziêkujê profesorze za ten ¶wi±teczny prezent :3, nie mogê siê doczekaæ co w nim jest...
Naciskam przycisk na pokeballu i ogl±dam z zaciekawieniem, nowego pokemona...
Przez ca³y czas dziêkujê profesorowi za podarek x3.
Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 12:47
Z pokeballa wyskoczy³ Misdreavus, ale to nie by³o wszystko nagle obok ciebie pojawi³o siê 6 Ultraballi i worek kamieni ewolucji i Razor Fang.
-To wszystko dla ciebie. Powiedzia³ Profesor.
-Le¿a³o u mnie w laboratorium, wiêc da³em ci, taki prezencik. Ci±gn±³ dalej profesor nie dopuszczaj±c ciê do g³osu.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.